Rädda mammorna - Röda korset..


Att skänka en viss summa pengar, förändrar en människas liv.. Gråten i ögat under hela programmet.. Att få se mammor och höra deras berättelser gör en svag, förstå egentligen hur bra vi har det? Vi klagar på att riset blev äckligt, att kläderna i garderoben är för fula eller tråkiga. Kom igen nu, skäms ni inte.. Jag klagade sist idag på att jag kände mej fet och äcklig och hatade mina kläder.. Lovar att aldrig mer säga ett ont ord om detta!

Slussen är öppen hela kvällen, om just du vill förändra någonting ta och ring in lite pengar.. Minsta summan är 100 kronor annars är det bara att gå in på deras hemsida: www.raddamammorna.se för fler alternativ..





Söndag!


Sitter just nu och kollar på Stylista.. Jag gillar den grovt! Hejar faktiskt på Kate, alla klagar på henne men tror dom ser henne som ett hot? Hon hamnar aldrig bland dom sista, då måste det ju betyda att hon har "det".. Hon har ett väldigt annorlunda sätt att klä och tänka, men i love it!

Imorgon är det 1 juni, då är det bara 18 dagar kvar sen blir jag 21år.. Undrar hur jag firar det? Om jag nu gör det.. Har ju inte min älskling brevid mej så det kommer kännas konstigt..

Berättade aldrig hur det gick med lampan vi beställde, den är hur fin som helst.. Om man blir inte missnöjd det kan jag lova.. Vi ska även beställa en annan lampa fast den är dubbelt så stor..

← Så ser våran ut!  Och denna ska vi köpa.. →


Snart är dagen slut, undrar om det finns något bra och kolla på ikväll? Hoppas på en bra söndagsfilm, länge sen man såg något riktigt bra!! Hade tänk att lägga ut mitt bloggvärde för varje vecka, mest för min skull för att se vad den är värd =)

                                                                                     

Så ser det ut nu, spännande att få se nästa vecka hur mycket det har höjts!
Nee måste se slutet nu på Stylista, undrar vem som åker ut?



Jag ger upp..


Fix och trix med sidan, nee aldrig mer.. Försöker förstå mej på hur man fixar besöksräknare os.v jag har blivit medlem på susnet och har en massa koder, men sen då? Hur lägger jag in dom och vart? GAAAH jag blir tokig! Det är nog värmen också som gör en helt förvirrad, tänker sitta och klura med det ikväll istället..

Ali mitt hjärta är och fixar med uteplatsen han har satt upp blomlådor nu, så nu fattas bara jorden och blommorna.. Får se när dom blir köpta? Förstår inte hur han klarar av att ens vara ute.. Jag har låst in mej här i vardagsrummet..

Klockan börjar bli mycket dags för mat, men vad? Ska rota igenom frysen och se vad det blir..


Höll på glömma..


MORSDAG!!

Grattis till mej, min första morsdag.. JIPPIE!! Även fast min lilla inte kan säga till mej grattis så räcker det med hans skratt och leende.. Får vänta några år till, sen blir det riktig morsdag känsla..

Och självfallet grattis till min mor på din dag, JAG ÄLSKAR DEJ..




















Godmorgon godmorgon!


Underbar natt, Ibrahim sov bra och ingen Star som störde en i sängen.. Kände mej som en prinsessa! :) Hade det riktigt mysigt igår på baksidan, och gott var det med vattenpipan.. Börjar bli grymt röksugen nu så det var bra med lite "pipa" hihi..

Efter myset på baksidan satte vi oss och kollade på face on på kanal3 tror jag det var, filmen var okej.. Skulle vara coolt om man kunde byta ansikte sådär med någon man hatar och bete sej riktigt illa mot alla människor!! Skulle kännas bra..

Nu börjar det lukta bajs i blöjan, mer bloggande senare idag..


Älskade bus!


Star njuter av sommarvädret på vår uteplats! Tror vi har gett honom ett jädrans bra hem..






Blir nog mys där senare ikväll med en vattenpipa och massa goda frukter..


Mycke funderingar..


Skämde bort oss med en lång sovmorgon. Underbart! Det blev en sen frukost men gott va det. Städade huset idag ska alltid lyckas göra det när det är som varmast ute. Ali har varit ute på uteplatsen exakt hela dagen idag för han har fixat så Star inte kan rymma, han har blivit en riktig äventyrare den dära!

Kycklig med ris blev det till middag, yummi! Jag är verkligen bäst på att laga mat.. Men vissa dagar då man är stressad och lägger för mycket tempo på sej själv brukar det aldrig fungera.. Men veckan som varit har maten varit OTROLIGT god, jag hoppas det fortsätter så.. =)

Jag har tänkt
...

Egentligen är det verkligen intressant och läsa hur ens dagar har sett ut? Vinner man inte på att skriva om något mer intressant, saker man har testat på, utmaningar, tester eller så? Jag skulle vilja göra min blogg så mycket intressant.. Men jag vet att jag inte har tid, har fullt upp med min familj.. Ser att jag får fler och fler besökare för varje dag vilket är kul, men jag vill ha fler och gärna kommentarer också.. Var inte blyga! Skulle vara kul och se vilka ni är och gärna besöka er blogg och kommenterar era inlägg..

Bloggandet har funnit länge, om vi tex tar sex and the city där har vi en riktig bloggare.. Då undrar jag, varför har jag inte fasnat för det här tidigare? Jag har skaffat blogg minst 3 ggr innan men har aldrig fasnat för det.. Om jag ser bak på tiden så tycker jag att jag hade mer tid för det då, skulle kunna ha haft värsta bloggen om min graviditet lagt upp bilder på min växande mage os.v Men får väl ta och göra det när nästa är på väg! När nu det blir..? =)

Man måste nog också ha en livlig fantasi för att få många besökare som blir ens stambesökare..Tror det är viktigt med många bilder också.. Har länge funderat på och sätta en dagens fråga men för det första så kommer jag inte på någon bra eller så är det bara jag som är för feg och är rädd att ingen ska svara.. Skulle vara väldigt skämmigt..?!


Hinner inte med..


Ingen bra sömn från 5 imorse, hade både hund och barn i sängen.. Båda två gnällde! Direkt när man stiger upp somnar båda två, ibland blir man allt tokig! Käkade frukost och plockade undan lite, tog en lååååååååååång dusch och njöt. Gick iväg till Woody och kollade priser på trä hade tänkt och bygga egna blomlådor, men det är nog jobbigare än vad vi hade förväntat oss. Blir nog vanliga ändå..

Det var äckligt varmt idag, tog en sväng förbi Willys och handlade hem ananas och melon.. MUMS! Vet vad som serveras senare ikväll.. Vårat packet från Ellos har kommit idag har beställt en klänning därifrån och en fräsh gammeldags lampa som är i antik, får se om det är som man hoppats?

Just nu är det tyst och lugnt i lägenheten, far och son är på väg till Ica och här sitter jag mitt ego och bloggar.. Lilla Star ligger nedanför mej och halvsover..  Hade tänkt och gå ut och leka med han, solen skiner ju så härligt.. Fick idag hem ett reklamblad om dvd och cd hade tänkt och ge det en chans, ska in på deras hemsida och kika in den lite bättre www.enjoy.se det kan faktiskt finnas bra grejer där för inte så stor peng..

Jag hade ingen anning om att det var Fredag idag, trodde det typ var Tisdag eller Onsdag blev sjukt förvånad när Ali sa det är Fredag idag, vad gör vi? Jag har nada tidsbegräpp och dagarna bara rinner iväg jag hinner knappt med.. På ett sätt är det bra, ju snabbare tiden går desto äldre blir Ibrahim, det är så kul att se han växa!

Nee nu ska jag lyfta mitt feta arsle och gå ut med rastlösa Star som springer varv efter varv här i vardagsrummet!



Attans också!


Nu finns det inge återvändo min älskade älskling ska åka iväg till sitt hemland den 15 juni.. Han är borta 2 hela veckor, hur ska detta gå? Jag kommer aldrig klara av att säga hejdå till honom på arlanda flygplats! *tårar i ögonen*

Jag är såklart glad för hans skull han har inte varit där i snart 6år och vi kan inte åka tillsammans allihopa eftersom Ibrahim är för liten och vi vill inte riskera en massa onödiga sjukdomar och så har vi lilla Star också som vi måste tänka på..

Men nästa år åker vi allihopa, vi ska fixa pass även till Star :) Viste förut inte att det fanns men har läst på lite.. Han är ju faktiskt också en i familjen så vi kan inte låta någon familj eller släktning ta hand om honom under tiden..

Jag undrar verkligen hur "kul" jag kommer ha det under 15-29 juni?



Stolt moster!


Jag minns dagen som igår.. Mamma ringde och berättade att du hade åkt in för dina värkar hade satts igång.. Jag blev nervös och jag kunde inte släppa dej ur mina tankar.. Tiden gick och jag fick inga samtal om att du hade fött.. Tidigt på morgonen till den 15 Juni 2008 fick jag ett sms, JAG HADE BLIVIT MOSTER!

Om knappt 19 dagar blir du 1 år.. Jag ser dej inte ofta men när jag väl gör det släpper jag dej inte ur min famn.. Dej kommer jag förevigt hålla kär, jag älskar dej MIN systerson!


Här står jag stolt tillsammans med lille Liam i min famn!




Utan dej fungerar jag inte!


Du fångade mig, du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt, och du har mig för evigt!

 

Det är hos dej jag finner min kärlek!

För mig är det viktigt att kunna få vara sej själv hos den man älskar..
Du & jag mot världen dlakem, jag älskar dej så enormt mycket, tack för att DU gör min dag! ♥

Dessa bilder är tagna december 07 - juni 08



Gråt, ilska och hat!


Ilska, jag har sån ilska! Hur kan man bära så mycket hat.. Varför har gud sagt att man ska vara ledsen och må dåligt? Ibland orkar kroppen inte mer och då exploderar man.. Tror ingen människa här tycker om att må dåligt? Visst ibland är det jätteskönt att få gråta absolut, och sedan känna att man har någon som älskar än och berättar allt fint om en.. Men i vissa fall hjälps inte det heller, man har kvar ilskan och hatet länge inom sej och går runt med ett argt ansikte hela dagen!

Jag vill aldrig må dåligt, om jag tänker efter så har jag ingen anledning idag av att må dåligt jag har världens underbaraste man som gör allt för mej han gråter när jag gråter och han skrattar om jag skrattar han sa nyss till mej en blomma behöver vatten för att växa om inte du ger mej ett leende växer jag inte, le för älskling! Hans ord gör mej knäsvag jag tyckar GUD att jag fann dej.. Tillsammans har vi bildat en familj vi har världens vackraste son och en galning till hund.. Vi lever perfekt!

En gång för länge sedan trodde jag inte att livet hade någon menning, allt jag gick igenom var skit.. Inombords mådde  jag så jävla dåligt men på utsidan skrattade jag och log till alla och folk trodde att jag mådde underbart eftersom jag alltid var tjejen med det stora leendet.. Pratglad och spring i benen.. Letade fram min studentmössa för några dagar sen där stog det bara: "Glad tjej med ett stort leende på läpparna!" "Såg aldrig denna tjej ledsen eller sur, alltid glad hon spred glädje runt omkring sig!" "Det kom bara skratt och glädje från hennes ansikte!" m.m Jag menar inte att jag aldrig var glad och mådde bra såklart jag gjorde men för det mesta tänkte jag mycket på hur jag ville ha livet såg aldrig framåt stannade min själ på den jobbiga perioden, jag var rädd att fortsätta för dom jag levde med då var jag rädd att förlora, men det fanns ingenting att förlora dom var skit! Och jag är glad att jag insåg det.. Om jag inte hade gjort det hade jag nog stått kvar där idag.. Tyvär!

Det är jobbigt att gå tillbaka och se hur ens liv såg ut då men om jag jämför med det jag har idag och det som jag hade då är jag en helt annorlunda person, visst jag har alltid varit stark och sagt mina ord och aldrig låtit någon trampa på mej men min personlighet har blivit ännu mer starkare.. Och jag är lyckligare framför allt.. Bara efter några dagar då jag hade träffat ali kom min pappa fram till mej och frågade om det var något jag ville prata om, jag såg så lycklig ut sa han.. Jag sa bara nej, det är ingenting jag mår bara så bra! Pappa älskar att se mej må bra, och han märker alltid om jag mår dåligt. Han har ringt flera gånger och sagt är det säkert att du mår bra, jag känner i hjärtat att något är fel.. Hur kan man känna sånt? Min far är den mest älskvärdaste person på denna jord.. JAG ÄLSKAR HONOM!! Det är något jag ärvt utav honom att känna när någon mår dåligt, att lyssna och sedan skita i ens egna känslor.. Jag var länge en sån person som alltid lyssnade och stöttade mina vänner och bekanta men jag fick aldrig något tillbaka.. Nu idag finns jag bara för dom som jag vet är värda det, alla andra har jag lagt åt sidan..

Jag förstår inte hur skönt det kan vara att få rensa ens tankar, ååååååh det är så skönt! Känner redan i hjärtat en lättnad, har blivit stark återigen och orkar stå på mina ben. Jag vill aldrig känna det här ilskan..


Sjukt skööönt!


Fick sovmorgon imorse.. Låg dom sista timmarna i sängen tillsammans med Ibrahim och Star..  Och Ali låg på sin egna sida och sov.. Magen börjar kurra nu, dags för en nyttig frukost.. Har bestämt mej för att stenbanta, måste bli av med fet som jag bildade under min graviditet.. + måste bli fin innan bröllopet har ju faktiskt beställt en klänning.. Ska bli kul och se om jag får på mig den överhuvudtaget..

Ali mitt hjärta kanske lämnar mej i 2 veckor han ska åka till Syrien till sitt hemland.. Saknaden kommer bli stoooooooooor! Men jag kommer ringa varje kvart :) han ska köpa till mej telekort, hihi..

Nee nu ropar magen efter mat skriver några fler rader senare, bye bye / Neroze!

Gott och blandat..


Jag vet att jag har varit fruktansvärt dålig på att skriva den här senaste veckan men allt har varit fullt upp.. Men jag lovar att bli bättre.. Vädret kommer och går, själv önskar jag att solen håller i hela tiden, idag har det varit bra väder fast det har blåst vi var ute ett tag kändes som man skulle blåsa iväg.. Var och handlade hela familjen lilla Star satt på Ibrahims vagn med han i och folk kom fram hela tiden oh tyckte dom var hur söta som helst dock kom det en surig gubbe och smittade av lite glädje genom att säga att vi skulle bli polisanmålda eftersom vi hade hunden med in, ali log bara och sa ok ok..

Idag satte vi vår första dregel haklapp på Ibrahim.. Jag blir sjukt glad för det är ett tecken på att min lilla börjar bli stor, lycka!! :) Och idag har Star varit hos oss i exakt en vecka och han blir bättre och busigare.. Ali har lärt han att bita fråga mej inte varför..?

Nu kommer bilderna jag lovade föresten..



« Här är Star tillsammans med sin tjejkompis Flingan.. Dom har det riktigt mysigt ihop!

 

« Kändes kul att fota hur ens måltider ser ut också.. hah?



« Och här har vi lilla Ibrahim med olika mössor, märker redan nu att han INTE
tycker om att ha det, precis som mor sin när hon var ett litet barn, haha..

Kan inte lova att jag bloggar imorgon men jag ska försöka.. Men kan iallafall lova att det inte blir lika många dagars uppehåll som denna gång.. Take care bye bye then / Neroze ♥

Långt från bloggandet!


Snacka om långt uppehåll med bloggandet.. Har saknat skrivandet lite om jag ska vara ärlig, det har varit som en lättnad att få skriva ner lite.. Under dagarna då jag inte har skrivit har det varit uppfostring gällande våran lilla Star.. Han är sjukt underbar, om jag skulle förlora honom skulle jag gråta tills tårarna tog slut.. Man märker hur snabbt han blev en familjemedlem och hur mycket han verkligen betyder.. Igår natt hade han kissat ner hela våran säng, ingen vacker blick jag gav honom, fick sova resten av morgonen i soffan tillsammans med Ibrahim eftersom Alis sida var helt fräsch.. Star ligger alltid på min sida och sover och slickar mej på örat, han älskar att sova vid mitt huvud..

Våran uteplats är ÄNTLIGEN klar.. Jippie! Firade det med en middag där ute, hur skönt som helst.. Blir nog så varje kväll nu.. Har faktiskt varit duktig och tagit bilder på oss under dom här dagarna, så jag hade tänkt och lägga upp dom.. Fan vad stor Ibrahim har blivit nu, han har börjat dregla och han "pratar" och skrattar hela tiden.. Tiden bara rinner iväg, hjälp mammas pojke börjar bli stor.. 3 månader den 13 juni!! <3 <3

Det  är mycket som händer i Juni, min kusin Tobias gifter sig den 6/6, Ibrahims kusin (Liam) blir 1år den 15/5 och på samma dag åker familjen S iväg till Syrien och stannar där ända tills September :O Snacka om en stor läääängtan efter dom.. Och den 19/6 blir jag 21år, fyfan börjar bli gammal.. HJÄLP!!! Och så får jag inte glömma min bror som blir 35år den 30/6..

Städning blir det varje dag nu ska jag be och tala om, och dammsugaren tycker Star verkligen inte om.. Haha, ibland skäller han riktigt ordentligt åt dammsugaren, och jag dör av skratt.. Han är så sööööt!! Men jag måste, annars skulle det vara hur äckligt som helst här hemma.. Och det är viktigt för mej att det är rent och snyggt i hemmet och speciellt för lilla Ibrahim det kan inte vara massa smuts överallt..

Bilder blir uppladdade snart, take care bye bye then / Neroze..

Du är min Star ♥


Här kommer det bilder på våran buse!

 

Du är så himla sööööööööööt, love u boy!

Han blir 2 månader idag föresten, stora pojken..

Vår Star!


Igår vid ungefär 2 tiden kom Star in i vår familj.. Sjukt söt! En vitsvart dvärgtax och papillon.. Hans kännetecken är hans vita streck på huvudet och hans 2 stora fläckar på ryggen.. Kan ju säga att det var en kämpig natt, när Ibrahim vaknade var det bara att stiga upp och mata, när man ska ner i värmen igen brevid mannen så vaknar Star och vill upp i sängen för att gosas och självklart sova upp vid mitt öra.. Och såklart man inte säger nej, det är viktigt nu att dom första dagarna ha honom så nära som möjligt för att han inte ska känna sej ensam..

Han var en liten blyger igår med mycket sprall i benen samtidigt vågade inte röra sej som mycket ute på tomten, men imorse klockan 8 va det full rulle, var tvungen att springa efter honom för han for iväg som ett spjut, men han är väldigt lydig och kommer när vi ropar på hans namn..

Bloggandet kommer dock bli mindre, har fullbokat mitt liv nu.. Först min man, sen min son och sen lilla Star har jag någon tid över till mej själv? Nej, tror fan inte det.. Men det här är livet, man lever bara en gång.. Som min mamma sa igår, nu lever ni verkligen ett svensson liv, nu fattas bara volvon.. Jag bara: Nej vi ska ha en AUDI! :)

Just nu ligger Star brevid mej här i soffan och sover, killarna är och betalar in lite räkningar.. Skönt och bli av med dom, det blir sånt tryck när man vet att man har en hög med räkningar alltså.. Ni anar inte hur liten Star är, han kommer inte väga mer än 3 kilo.. Då är man liten :)

Jag ångrar absolut inte mitt köp, han är värd allt min lilla Star.. Dock är inte våra föräldrar glada.. Det blev reaktionerna: Men hur ska ni ha tid. hur har ni råd? Ni har precis fått barn m.m Men det är våran vilja, hund har vi velat haft länge. Han är inte till något besvär alls, jag älskar honom!

Hade tänkt att ladda upp bilderna på honom, men självklart så hittar inte jag min digitalkamera.. Får leta igenom alla lådor och hörn sen hittas den nog.. Så bild uppladdas senare i eftermiddag skulle jag nog kunna tro..

Medans.. Take care, bye bye then / Neroze & Star ♥

Vart tog solen vägen?


Tidigt imorse kom elektrikern hem till oss och fixade vår tvätt och torktumlare. Självklart ska det vara något som krånglar. När han gått åt vi frukost sen var det bara att promenera ner till BVC för 2 månaders kontroll för Ibrahim.. Allt såg bra ut, och grabben väger snart 6 kilo :), älskade barn vad du växer.. Om ungefär en vecka ska han få sin vaccination spruta också, ska bli "kul" och se hur han reagerar.. När han vara var någon vecka tog han både blodprov och spruta och då rörde han inte ens en min..

Hade tänkt och spana in dagisplats åt han idag men kom precis vid lunchtid så vi ville inte störa, får ta det någon annan dag, tror vi har bestämt oss vad för dagis han ska gå på och så får vi hoppas på att det finns plats åt honom.. Egentligen vill jag inte att mitt hjärtebarn ska börja där, men om jag inte är gravid på nytt så blir det nog dagis för han när han är runt 1år och 6månader..

När vi kom hem satte vi igång med att måla staketen, dock hann vi inte med allt eftersom det började åska och dundra.. Självklart! Hann precis in så började det regna och självklart så rann all färg bort.. Så det är bara att bita ihop och börja om på nytt.. Gud fanns inte med oss på den biten idag :/

Just nu ligger grabbarna i soffan och halvsover och kollar på tv.. Själv väntar jag in topmodel som börjar strax.. LOVE! Kommer nog alltid följa tyras program.. Så jäääääääävla bra! Tyra show är nu på tv, men det är inte lika intressant, beror på vad det handlar om då kan man inte släppa ögonen från tv..

Ringer just nu på en på en hund på 8 veckor..  75% chinese crestsed powder puff & 25% Papillon.. Jag måste bara få henne/honom.. Vet exakt inte vilken ras det är.. Hunden finns i tidaholm, och vi får hjälp med att hämta utav våran granne, underbar kvinna.. Hon har nämligen själv en hund därifrån som jag själv funderar på att köpa om det nu finns kvar någon till mej, skulle vara perfekt, hundsyskon i samma trapp.. :)

Mysig tisdagkväll..

Maten var riktigt god, kändes bra att få i sig mat utan att stressa.. Efter middagen gick vi ut på vår uteplats och fortsatte att göra rent, det var riktigt mysigt att solen kom fram där i någon timma. Ibrahim somnade i sin babysitter ute i solen. Imorgon förhoppningsvis ska vi måla in trätrallen med olja och måla om stacketen vita..

Känner att hela kroppen är trött just nu, sitter och äter glass och bläddrar bland kanalerna, fick faktiskt tv att fungera idag efter nästan 3 veckor, har  inte varit så specielt intressant heller, har haft 1000 andra saker för oss.. På tal om tv tycker att ni som ska kolla in tonårsliv på svt.se för er som inte såg det på svt när den visades.. Var riktigt bra tycker jag.. Och sen så får vi ju inte missa andra avenyn heller, den finns också att se på svt.se :)


Nu kommer det lite bilder från idag, se och njut!


 

Ska hinna mysas med mina grabbar nu innan klockan blir tok gör mycket.. Take care bye bye then / Neroze..

Najs fågelbajs!


Riktigt kul och se att det är folk som besöker min sida.. La en besöksräknare igår vid halv 3 tiden och har fått rätt många besökare för att vara en nybörjare som bloggar om sin vardag! :) Mår inge vidare idag heller är trött och har ont, stackars mej.. Låg och sov länge tillsammans med Ibrahim och det var riktigt mysigt, ville aldrig vakna!

Åkte iväg vid 12 tiden till alis systers skola dom hade "fest" där, massa musik, dans och olika maträtter från deras länder, det var kul men när vi kom var maten slut, hahah.. Alis småsyskon Rojin och Zoubeida hade sparat lite chips och popcorn på ett fat till mej, haha så söta! Fast hann ta ett chips sen hamnade allt på golvet..

Ali har blivit lite besatt han med utav det här med blogg, han har börjat tjuvläsa syrran blogg också och vet innan man vad som står.. Han blev tagen på bar gärning idag, mohaha! Idag var snickaren här idag med men han hann göra klart allt..

Ska börja med maten nu, börjar bli riktigt hungrig magen kurrar.. Tänkte laga till köttfärsås med spagetti, mannens alternativ, det är något han älskar min pruttigull.. Imorgon kommer tjejerna hem till oss förhoppningsvis det ska bli mysigt, saknar mina extrabarn.. Pratar givetvis om Rojin och Zoubeida! ♥ Tok mycket kärlek till dom..

Kommer yttligare med ett inlägg senare ikväll, har säkert hänt lite under dagen!

Take care, bye bye then / Neroze!

Mamma ♥ Son


Björn Afzelius - Sång till friheten

Varje dag, minst 10 ggr om dagen sjunger jag denna låt för dej..

 

Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen! Jag älskar dej min son.. Du är allt för mig!

Usch, bläh & fy!


Välkommen mens.. Det var ett tag sen, hade glömt äckligheten och smärtan.. Men någongång skulle den ju ha kommit tillbaka så det var lika bra att den kom nu.. Har ju redan börjar prata om ett syskon till Ibrahim, så nu är det bara att köra och tuta, haha :) Ibrahim är straxs över 2 månader och jag vill ha han som bebis igen.. Underbar känsla! Sjukt tråkigt väder vi har haft idag då, har verkligen bara legat hemma och tyckt synd om mej själv idag, fast vi har ju målat lite också.. Några lister vid dörr och vägg, riktigt fräsch.. Visade oss ute 1 gång idag, på väg mot Willys exakt på väg mot bussen började det regna, fy.. Nu ska ju solen komma och man ska kunna gå runt med tunna tröjor..

Vår älskade Ibrahim har ont i magen, han har gnällt i mellanrum hela dagen idag.. Men nu börjar han må bättre, tack gud.. Man känner sej så svag när en sån liten har ont, man vet inte vad man ska göra heller, och prata kan han ju än inte göra så det kändes inte okej att höra han gråta och gnälla under dagen..

Annars så har vi haft snickare Joakim på besök, han har fixat vårat stacket nu, äntligen :) såg ut som fan men nu är det jättefint.. Tack tack tack :), hans fru och jag går i samma mammagrupp föresten.. Jag är den yngsta där känner mej mobbad bland 6 andra mammor i omrking 35,40 års åldern som sitter med deras första barn som jag.. Har ingenting gemensamt förutom födseln dock, dom babblar om allt mellan himmel och jord och jag sitter och nickar och försöker lyssna förstående.. Suck suck!

Måste bara få tillägga min man missade 2 ggr då jag hade möte på mvc under hela min graviditet.. slå det ni.. jag är stolt över det, som jag säger det är inte bara jag som ska bli mamma åt min son han har en pappa också som är lika viktig.. all information är värd guld, samma nu på bvc där har han också varit med alla ggr, I LOOOOOOVE HIM SO FUCKING MUCH!! ♥

Nee nu gott folk ska jag äta hemgjorda hamburgare som min älskade perfekta man har gjort :) jag säger ju det han är bäst och glöm det han är bara min också, se man inte röra =) Take care bye bye then / Neroze..

Besöksräknare..


Denna får duga tills jag förstår mej på hur allt fungerar..

räknare

Om du läser detta och har lust och hjälpa mej kan du ju alltid höra av dej på en kommentar.. :)



Macarena, sjukt gammal låt!


Detta var ett måste.. =)



Ibrahims 40 dagars..


På morgonen gjorde (Jadhe) Ibrahims farmor hans 40 dagar.. Skulle gjort det för länge sedan man hon har varit sjuk, men nu mår hon bättre och kunde göra det på honom.. Inom den muslimska religionen gör man det på sina barn som blivit 40 dagar för att all onska ska skydda honom och som dom säger (lägga öga) Så genom att göra det så ska barnet också bli bra och starkare..

Kurdiskfrukost med hela familjen, riktigt gott! Vid 1 tiden åkte jag och ali iväg till BAUHAUS för att handla färg eftersom vi ska måla om trallen senare.. Efteråt åkte vi hem snabbt och fixade det sista på trallen och sedan flyttade vi över vår gamla säng hem till alis mamma.. Sedan åt vi middag där och nu för ungefär 20 minuter sen kom vi hem.. Pust, lång dag!

Just nu sitter vi allihopa här i soffan och myser lite, ska straxs gå och lägga oss.. Blir nog en lång dag imorgon också, en snickare kommer förbi oss imorgon för att göra om lite på uteplatsen med stacketet os.v

Tror det blir tack och adjö här faktiskt har inte så mycket mer och säga.. Take care, bye bye then! Neroze..

En helt vanlig Lördag..


Personen som flyttat in i våran förra lägenhet hade fortfarande kvar en massa saker som var våra, han ringde tidigt imorse och sa att om ni inte hämtar era saker så kastar jag ut dom. Både jag och Ali har varit lata för vi har inte tyck att dom har varit speciellt viktiga och värdefulla. På med kläderna och hämta sak efter sak och släpa samtidigt på vagnen, var tvugna att gå flera ggr. Sängen blev dock kvar, får se hur glad han är nu.. Hittils har han inte ringt och klagat så vi får väl se, förhoppningsvis så hämtas den imorgon när vi får hjälp av "mr bean" som vi kallas honom :)

Uteplatsen börjar äntlgen bli fräsch, glad glad.. Imorgon ska vi olja in den och låt det stå över natten.. Sen jävlar blir det grillfester dagarna i ända :) det blir asbra längtar och det blir perfekt nu när solen börjar visa sej också..

Just nu sitter jag och bloggar och har min käraste Rojin brevid mej hon sitter och tjuvläser.. För er som glömt så är Rojin min sons faster, en stolt sådan, hihi.. Ska senare lägga ut bilder på henne tillsammans med honom så får ni se flickan.. Blir kvar hos svärmor över natten, mysmys.. Just nu är ali och mamma (min svärmor) och kastar saker i mahmel..

Annars så har jag faktiskt inte så mycket mer och säga, dagen har varit bra med fint väder, var ute på en prominix och kollade in fiskar som finns i en liten å, dom ska vi ta in till oss sen när vi köpt akvarium (ssh det får ni vara tysta om) .. :D

Take care bye bye then / Neroze ♥


JAG UNDRAR

Skulle behöva hjälp med och fräscha upp min blogg, någon som skulle kunna hjälpa mej? Har inte riktigt fattat mej på dessa koder and stufs.. Skulle bli superduper gulligt :)


Lite tester, varför inte? :)

Tre-saker-testet

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet:
Våran bankdosa, Ibrahims flaska & min hårklämma..

Tre saker jag gör just nu:
Surfar runt, lyssnar på musik & gosar med Ibrahim..

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Resa jordenrunt, skaffa MC och köra som fan & hjälpa min familj så gott jag kan..

Tre saker jag kan:
Prata/skratta, laga god mat & vara en bra mamma/fru..

Tre saker jag inte kan:
Vara tyst i mer än 5minuter, vara elak & vara självisk..

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Nyheterna, ted gärdestad & dina föräldrar..

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Snickra, måla och designa..

Tre favoriträtter:
Coucous, Min special pasta rätt & kött m, gratäng..



Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover?
Nattlinne..

- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
Magen och på högrasidan..

- Hur många kuddar har du i sängen?
En huvudkudde och en jag kramar om..

- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
Jo, men bara dom läskiga..

- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång?
Nee, aldrig..


Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Riktigt sommarväder..
DAGENS KLÄDSEL: Rött linne med jeans och vita pumaskor..
DAGENS FRISYR: Hårklämma..
DAGENS LÅT: Maria carey - hero..
DAGENS PLANER: Hem till svärmor på middag..
DAGENS SAKNAD: Min pappa som alltid..
DAGENS DUMMASTE: Folk som hittar på saker..
DAGENS MISSLYCKANDE: Att vi aldrig får ordning på saker och ting..
DAGENS DROG: Svarta oliver..
DAGENS KÖP: Mjölk :)
DAGENS GODIS: Räcknas russin?
DAGENS HUMÖR: Lite grinig och glad..
DAGENS CITAT: Jag är sjuk låt mig va..
DAGENS ROLIGASTE: Att min son skrattar åt typ allt nu..

Björn Gustavsson, blivande legend!


Björn Gustavsson - big love!
Går inte att beskriva hur grymt underbar han är..



Fler klipp kommer finnas med på min blogg, för han är ju fan bäst!!

Pappa ♥ Son


Utan er vore livet ingenting, ni gör min dag! När jag är vaken tänker jag på er, och när jag sover så drömmer jag om er. Ni finns evigt i mina tankar! Ni är mitt liv.. Jag älskar er!!

 

Från eran stolta mamma och fru..

Lång dag idag..


Dagen börjar segt, frukost runt 1 tiden massa fix och trixs. Har nog aldrig stressat så mycket på länge. Var upprörd över mycket idag men ali lugnade ner mej och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Viktigt att man kan öppna sej med den man lever ihop med, annars kan det spricka.. Jag är så otroligt tacksam att han blev min och att vi fann varandra..

Klockan 6 exakt efter vi hade ätit middag och gjort iordning kom ibrahims mormor och morfar på besök.. Dock var han lite grinig men ibland gav han dom ett leende.. Han fick också med sej en lånpresent utav hans kusin Liam, och den ÄLSKAR han. Den både gungar och spelar en massa mysmusik, LOVE IT!

 

Massa mysmys!

Nu står stackars ali och fortsätter och göra rent trallen. Han envisas om att göra allt på en och samma dag. Själv sitter jag i mörkret och bloggar lite. Lillen ligger och halvsover i sin älskade babysitter, TACK LIAM, ÄLSKADE KUSIN! <3

Imorgon ska vi iväg på middag hos Ibrahims farmor (Jadhe) och bara mysgosas där också, Ibrahims faster Rojin har nog saknat honom enorm mycket, tjejen är inte gammal och hon tar hand om barn så extremt bra.

Osäker om det blir något blogginlägg imorgon, men vi får se.. Annars skriver jag några rader på Söndag, ska titta till min lillfis nu, sovgott och drömsött.. Take care, bye bye then / Neroze..

Min menning..

Du är mitt allt hjärtat.. Utan dej vore mamma tom..
Du gör min dag, älskar när du ler och småskrattar..

 

Tatuerat in min sons namn på armen, riktigt snyggt!
Gjord av min kusin Mad..  http://Madzans.blogg.se/

Kul grej..?


Tillvägagångssätt

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna nedan genom att skriva första meningen i sms:en.
Fråga 1 besvaras alltså med första meningen i första sms:et, fråga 2 med första meningen i andra sms:et o.s.v.

Här kommer mina svar:

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? Okej hjärtat!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Vi är hemma om 5 minuter bara..
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss? Okej..
4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende? Hämtar den när jag är på väg hem..
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? Ditt paket från ELLOS AB finns nu hos ICA..
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? Jag dör för dej också hjärtat!
7. Vad vill du höra mest av allt? Jag älskar dej hjärtat!
 8. Vad kommer bli dina sista ord i livet? Älskar er, puss från pappa..
9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom? Godmorgon, vaken? =)
10. Med vilken replik vill du bli uppraggad? Ringde hem till dej typ 5 ggr..



Helt slut..


Trodde att dagen skulle se helt annorlunda ut. Hade sett fram imot att bara få dega och inte göra någonting. Men icke, iväg och köpa grejer för nu ska trallen göras rent. Och kämpa, kämpa. Så har man lilla Ibrahim som ligger i vagnen och tycker synd om sej själv för att han inte får vara med.  Han har precis blivit 2 månader och hänger med på minsta rörelse, så självklart är det kul att se han uttvecklas.

I Lördags var Ibrahims farmor och fastrar på besök och han fick ett så himla vackert och värdefullt halsband utav dom i guld med koranen och ett öga. Blev så himla glad att jag pussade sönder hela högen.


  

Helt underbart söt, min son Ibrahim!

Nu klockan straxs innan 23.00 Ibrahim sitter i babysittern och kollar in vad mamma gör. Han har en speldosa med olika låtar på, det finns en knapp man måste trycka på för att musiken ska komma igång. Det klarar han utmärkt själv hans armar flänger lite överallt så han kommer åt knappen hela tiden, på bara dom här 5 minuterna som varit har han fått igång den 11 ggr. Vilket geni, undra vad han blir när han blir stor? :)

Imorgon kommer hans mormor och morfar på besök, det ska bli riktigt roligt.. 2 veckor sen man såg dom sist. Synd att man bor så långt ifrån dom. Ibland längtar man så mycket satt tårarna rinner. Men vi har ju faktiskt ställt oss i bostadskö i deras kommun så vi får se hur det blir med den saken, vi har ju trots allt flyttat sen 2 veckor tillbaka så får nog inte vara så ivrig tror jag, annars blir ali helt tokig på mej. Haha!

Nej nog med bloggandet ska försöka lägga lillfisen, take care bye bye then!

Bjussar på lite bilder..

Min vackraste ägodel!





Aldrig ska jag sluta älska dej!!




Yttligare en chans..


Nu får vi se om jag behåller denna blogg eller ej.. Alla tjatar så på en att skaffa en blogg för att dom ska kunna följa min vardag eftersom man inte hinner umgås med dom nära och kära som förut..

Livet har ju ändrats totalt om man jämför med för 2 år sen ungefär.. Då levde man utelivet och hängde ute 24/7 idag lever jag ihop med min älskade man och våran son.. Utan dom här grabbarna vore jag INGENTING! Tackar gud för varje dag som går att jag träffade min gubbe och att han har givit mej det underbaraste på denna jord.. Vår son Ibrahim!

Här kommer jag skriva om hur mina dagar är, om min son och våran framtid.. Hoppas jag fullföljer detta för det är ju på ett sätt viktigt att skriva ner och rensa tankarna, fast jag har ju min älskade ali som jämt lyssnar och hjälper mej om det är något jag tänker på..

Ja, nyinflyttad sen ungefär 2 veckor sen.. Börjar få iordning allt nu.. Nya tapeter ska vi också få + lister.. Så det kommer bli super fräscht asså.. Uteplatsen ska vi själva måla om och fräscha upp, det är det ingen som fixar till oss, hah.. Det ända jobbiga är dock att vi måste flytta runt på möblerna som tokar eftersom dom skulle envisa sej om och tapesera efter vi flyttat in, så det är inte precis någon hitt om man säger så..

Jo men så ligger det till, idag ska vi bara gilla läget och snygga till lite extra.. Har köpt en byrå som krånglar hela tiden, lådjävlarna ska envisas med att åka ut hela tiden.. Inte bra, har lust och kasta ut skiten.. Måste bara tillägga att vi köpt tvätt och torktumlare i Lördags för 11 000 =)

Slutpratat för stunden, måste vidare nu. See ya!

Välkommen till min nya blogg!