Tack Gud ♥


Ni é det vackraste mamma har!I måndags morse ville barnen ligga kvar och mysa innan det var dags att gå upp (:

30 april 2012


H a l l å !!

Dagarna går så snabbt, imorgon är vi inne i Maj månad  (:

I Lördags åkte barnen hem till sina morföräldrar och sov där över natten. Dom gick på tivoli och åt på Mc Donalds, lekte med sina kusiner och bara myste. Jag & Ali åkte in till kungsträdgården och åt glass drack coca cola och titta på folk. Åt Kinabuffé och blev prottmätta. Tog tåget hem och fortsatte kvällen framför soffan. Så skönt att bara slappna av.

( jag och bebo inne i stan)Söndagen gick åt att gå igenom källaren, åt lunch gick ut på gården och lekte i flera timmar. Bobo och Dilan kom över till oss och gjorde oss sällskap till middagen. Det blev en lång dag, barnen somnade vid 9 tiden.

Idag jobbar Ali, jag har städat, tvättat och fixat lite här hemma. Dilan och Bobo kom över på en fika. Lite senare ska vi ut på gården och leka sen får vi se hur dagen slutar.

Någon majbrasa?
Det skulle vara super mysigt, får se om barnen orkar hålla sig vakna! (:

Nu ska vi ut och sätta oss i solen ett tag, sedan blir de lunch !!

Vattkoppor in the house?!


Upptäckte nyss några utslag på min sons ben.. Kan de vara vattkoppor?Inga tidigare symton, som feber eller dylikt.. Känns lite skumt om de vore så?


I mitt hjärta varmt och skönt!


Jasmine, Du är som solen lika vacker och varm.
Vad vi varit med om och inte spelar lixom inge roll idag, kärleken jag har för dej är evig den är STOR!Du är den mest envisaste unge jag någonsin träffat på, men det gör dej ännu mer charmigare (: Du är påhittig och uppmärksam, du vill mer än du kan och är inte ett dugg rädd att testa på nya saker, även om det gör ont så är du på det igen liiiika snabbt igen.

Sen dagen då du föddes har du gjort vårat liv till en racerbana & en berg och dalbana. Men det är jag stolt över, för det skulle inte ha varit du annars om inte allt du skapat vore vår verklighet.

Du är min snutta, mitt busfrö, min flicka, du är mitt allt.Jag älskar dej!!

Glöm aldrig.. Mamma älskar dej!


Abdallah , ditt namn säger allt min son ! ♥

Ska börja med och säga att jag är så stolt över dej hjärtat.
Du vill verkligen att alla i din omgivning ska må bra och vara glada.
Ibland kan du vara "lite" väl hårdhänt, men du förstår verkligen när du gjort fel och ber om förlåtelse.

Förra månaden blev du 3 år, du visar så stolt upp 3 fingrar och det bara lyser i dina ögon.. "Jag är stor" säger du. Ja mitt barn, du är stor nu. Och större blir du.

Du har alltid varit en god bror till din syster men det är inte alltid lätt att ha henne jämt och ständigt hängandes på en men du kämpar och försöker så gott du kan.

Jag ÄLSKAR att se på dig när du leker eller gör något för dig själv du lever dig in i det och låter ingen gå imellan. Du är en smart & förståndig liten grabb och jag vet att du kommer göra stora saker här i livet.

Glöm aldrig att mamma älskar dej!En mammas kärlek till sin son går ej att beskriva med ord!

Freeedag! (:


H a l l o j s a n !!

Jobb, stress, jobb, stress..
Så ser vår vardag ut! (:

Veckan som varit har JAG varit sjuk igen! Halsfluss och feber.
3 veckor innan det låg jag också med feber och förskylning, superskoj!

Idag är barnen hemma för dom är.. SJUKA!
Lite feber, kräkningar, gnäll & skrik. Men jag älskar er ändå! ♥

Bjuder på en bild från igår, när dom lekte så fint i rummet:Ni är verkligen det bästa mamma har! ♥

Nu ligger mina trollungar och sover, och när ni vaknar hoppas jag att ni är pigga! Jag vill ut och gå.. Jag vet, det regnar.. Men det luktar så gott! (:

Ha det!