Godkväll!


Klockan börjar närma sej 1 på natten och jag har fastrarna på besök.. Efter en lång vecka är jag äntligen hemma med mina barn.. Har varit hos svärmor och fått hjälp av henne, dottra min har fått kolik och min son har haft feber och virus.. Koliken sitter i, men är betydligt bättre.. Hoppas det släpper snart!

Dålig på att blogga, det finns lixom ingen tid!

Jag känner mej dålig, har knappt tagit några bilder på dottra och hon är redan över 1 månad.. Livet blir verkligen annorlunda när man har 2 barn, det är kämpigt men man vänjer sej efter ett tag..

Jag saknar min pappa, har inte sett han nu på över 1 månad, varför bor vi så långt ifrån varandra?

Jag har börjat jobba för ungefär 3 veckor sen, och igår började ali på sitt nya jobb också, vi jobbar deltid både två, det kommer bli kämpigt ibörjan men det får log och funka om vi ska klara oss ekonomiskt. Abbe kommer få stanna lite längre på dagis men det tycker han nog bara om :)

Det är snart 3 år sedan jag träffade min prins, vi har redan 2 barn och har redan hunnit flytta 3 ggr, :) haha.. Bråttom bråttom! Men nu är det paus ett tag, minst 5 år sedan kanske det kommer en till.. KANSKE!!!

Nu ska jag faktiskt gå och sova, jag behöver det!

GODNATT!!

Saknat mej?


Jag har skaffat facebook, kanske märks? Men det är inte därför jag har dålig uppdatering, livet som 2 barns mamma är inte lätt.. Min lilla Jasmine har jättemycket gaser och kräver all uppmärksamhet, duktig på och gråta är hon också. Min prins är väldigt avundsjuk av sej och har börjat slåss allt mer, förstår honom till 100% vi försöker ge han all tid som vi kan till honom.

Sen i Onsdags har han inte varit på dagis pga av kräk och feber. Idag gick han dit, men fick samtal 10.30 när vi var på BVC att vi måste hämta honom för att han har slagit i hackan och måste sys.. Märks att det är min son, jag var lika galen som liten..

Så nu är han och pappa ali inne på astrid och väntar på att få träffa en läkare..

Nu gnäller min fia..

/ Neroze!

8/10-2010


Hallå i stugan!

Inatt ville inte min prins sova, han grät och skrek och det tog nog 30 minuter att få han lugn och få han att sova om.. (i vår säng) Lite jobbigt att dela säng med 3 ibland 4 stycken, det blir lixom ingen sömn..

Sen igår har jag varit jätte frusen med huvudvärk som vanligt (?) börjar fan undra om man kanske har fått migrän.. Huvudvärken sitter i och försvinner aldrig.. Har haft såhär i över 1 vecka nu.. Dags att boka tid hos doktorn kanske?! Hade ändå tänkt och kolla mina struma värden, det kanske är mina tabletter som stökar..

Imorse lämnade jag storebror själv med lillasyster typ 30 sekunder, och vet ni vad han gjorde? BET HENNE I NÄSAN! Hon skrek rakt ut och han sprang iväg snabbare än blixten.. Tror nog inte det var så hårt eftersom hon inte har några märken.. Han kan bita hårt har massa märken efter honom på händerna och bena..

Jag kan ju inte straffa han, men han måste veta att han gör fel.. Han struntar i och lyssna på mej utan skrattar bara och springer iväg.. Hoppas att han slutar upp med det här och att det bara är någonting som sitter i ett tag.. Jag blir helt galen på honom, jag vill inte ha ett barn som biter och slåss heller.. Han är bara "lite" vild av sej..

Skönt med Fredag! Undrar om det visas någon bra film ikväll? För en gång skull..

Imorgon kommer mina föräldrar? Och på Söndag kommer min syster + familj? Hoppas jag.. Som vi bestämt, men har inte pratat med dom nu på några dagar.. Och tyvärr så hinner det hända så mycket, så det är säkert en massa som har kommit imellan.. Som vanligt! :P

JUSTE!!!! Min stora prins har fått jobb.. Han har skrivit kontrakt fram till 17 December 2010 sen får vi se om det förlängs eller inte.. Och nu helt plötsligt är han helt inställd på att skaffa körkort så imorse satt han och ringde massa samtal och beställde papper.. Duktig pojke :)

Nu har jag inte tid och sitta här och blogga mer, ska ner till centrum och handla lite stufs och sen hämta min vilde på dagis, sen börjar dagen på riktigt, haha! Hoppas klockan går snabbt idag för jag är trött och vill bara soooova!

Ha det gött!

P.s Yttligare en faster till Abbe och Jasmine är gravid nu! Det bara forslar in bebisar nu! Jippie..




Dagens MUMS!


Mariekex med smör.. Någon mer som avgudar detta?
Jag kan verkligen inte motstå detta..

 

Jo tack jag vet, det är bara lite onyttligt!

 


Min lycka!


Mina prinsar myser i soffan framför tv..



Storebror pussar lillesyster på munnen! ♥



Mamma älskar dej Jasmine!



Vår lilla nakenfis som inte vill klä på sej, utan bara barnsla sej! (:



Vår prinsessa sover så sött!




Jag älskar er, utan er inge jag!



Livet som två barns mamma ♥


Bli inte ledsna på mig, uppdateringen blir med långa mellanrum tyvär..

Dagarna som gått har vi bara "varit" njutit av tiden och försökt vara ute så mycket som möjligt när solen väl varit på topp.. I Lördags fick vi finbesök utav familjen shukri, dom var här i några timmar och vi åt middag tillsammans.. Det var kul att dom kom för en gång skull :)

Sömn under helgen var snål, min kära son hade marddrömmar och vaknade var 15 minut och grät.. Fick ont i hjärtat man blir så svag eftersom man inte kan hjälpa och förstå vad han vill.. Som tur va försvann det i Söndags och han har fått ordentlig sömn nu och det är jätteviktigt eftersom han är på dagis på dagarna och en massa kraft försvinner där..

Igår var vi i Jakobsberg centrum och handlade nya kläder till min son.. Måste nämna hur mycket vi handlade för: 1700:- och tro mej jag skulle kunna tömma bankkortet ännu mer på kläder men vi var tvungna att behålla lite för vi måste ju ha mat i huset också, haha..

Kärleken mellan storebror och lillasyster växer, nu vill han ha henne i knät och blir helt hysterisk om han inte får pussa och krama henne.. Han tycker även att det är jättemysigt att ligga brevid henne i sängen, klumpig som han är så vågar man inte lämna dom tillsammans.. Haha!

Imorgon är det 2 veckor sen jag krystade ut henne, tiden går snabbt asså :)

Snart ska barnens kusin Kevin döpas, dags att kolla på doppresent.. Försöker tänka tillbaka vad jag gav till Liam? Men jag minns ej.. *minne som en 90 årig tant*

Nu i helgen kommer mina föräldrar och kanske min syster, får tjata lite till på henne.. Jag har inte sett henne på 2½ månad snart.. Skäms! Det som gör ännu mer ont i hjärtat är att jag än faktiskt inte har sett Kevin, och jag som är hans MOSTER!!

Huvudvärk sen 1 vecka tillbaka, och den sitter i och släpper ALDRIG! Gjorde ett litet misstag igår, tog både citadon och alvedon och tror ni värken minskade? Öh nej, den blev värre.. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna för ljuset i lägenheten var stark *tyckte jag*

Nu är Ali på väg till en jobbintervju, så håll tummarna :) We need some job..



Ett väldigt ointressant inlägg.. Enligt mej! Kanske ni också tycker, haha.. Har tyvär inte samma möjlighet nu som förr att sitta och blogga, ni får lida lite.. Haha :)

Take care!