Vart tog solen vägen?


Tidigt imorse kom elektrikern hem till oss och fixade vår tvätt och torktumlare. Självklart ska det vara något som krånglar. När han gått åt vi frukost sen var det bara att promenera ner till BVC för 2 månaders kontroll för Ibrahim.. Allt såg bra ut, och grabben väger snart 6 kilo :), älskade barn vad du växer.. Om ungefär en vecka ska han få sin vaccination spruta också, ska bli "kul" och se hur han reagerar.. När han vara var någon vecka tog han både blodprov och spruta och då rörde han inte ens en min..

Hade tänkt och spana in dagisplats åt han idag men kom precis vid lunchtid så vi ville inte störa, får ta det någon annan dag, tror vi har bestämt oss vad för dagis han ska gå på och så får vi hoppas på att det finns plats åt honom.. Egentligen vill jag inte att mitt hjärtebarn ska börja där, men om jag inte är gravid på nytt så blir det nog dagis för han när han är runt 1år och 6månader..

När vi kom hem satte vi igång med att måla staketen, dock hann vi inte med allt eftersom det började åska och dundra.. Självklart! Hann precis in så började det regna och självklart så rann all färg bort.. Så det är bara att bita ihop och börja om på nytt.. Gud fanns inte med oss på den biten idag :/

Just nu ligger grabbarna i soffan och halvsover och kollar på tv.. Själv väntar jag in topmodel som börjar strax.. LOVE! Kommer nog alltid följa tyras program.. Så jäääääääävla bra! Tyra show är nu på tv, men det är inte lika intressant, beror på vad det handlar om då kan man inte släppa ögonen från tv..

Ringer just nu på en på en hund på 8 veckor..  75% chinese crestsed powder puff & 25% Papillon.. Jag måste bara få henne/honom.. Vet exakt inte vilken ras det är.. Hunden finns i tidaholm, och vi får hjälp med att hämta utav våran granne, underbar kvinna.. Hon har nämligen själv en hund därifrån som jag själv funderar på att köpa om det nu finns kvar någon till mej, skulle vara perfekt, hundsyskon i samma trapp.. :)

Kommentarer
Madde

men gud vilken otur ni hade då =)

Åskade och grejer, as mysigt egentligen men kanske inte lika kul när man ansträngt sig och målat =P



Vad kul att ni ska bli med vovve kanske =)

Fattar inte så mycket av hundraser men det låter skitbra !! hahaha..

Puss puss och hälsa Ali & Ibbe ♥



//KusinVitamin

2009-05-20 @ 18:06:14
URL: http://madzans.blogg.se/
Anonym

Hahah bli med vovve! Bra sagt madde!

Säger som kussen,surt att det började ösa ner när ni målat och haft er! =(

Berätta sen imorrn om det blev nån söt liten vovvsing.

pussssar från oss till er! ♥

2009-05-20 @ 20:49:04
URL: http://urelinssynvinkel.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0