Mysig tisdagkväll..

Maten var riktigt god, kändes bra att få i sig mat utan att stressa.. Efter middagen gick vi ut på vår uteplats och fortsatte att göra rent, det var riktigt mysigt att solen kom fram där i någon timma. Ibrahim somnade i sin babysitter ute i solen. Imorgon förhoppningsvis ska vi måla in trätrallen med olja och måla om stacketen vita..

Känner att hela kroppen är trött just nu, sitter och äter glass och bläddrar bland kanalerna, fick faktiskt tv att fungera idag efter nästan 3 veckor, har  inte varit så specielt intressant heller, har haft 1000 andra saker för oss.. På tal om tv tycker att ni som ska kolla in tonårsliv på svt.se för er som inte såg det på svt när den visades.. Var riktigt bra tycker jag.. Och sen så får vi ju inte missa andra avenyn heller, den finns också att se på svt.se :)


Nu kommer det lite bilder från idag, se och njut!


 

Ska hinna mysas med mina grabbar nu innan klockan blir tok gör mycket.. Take care bye bye then / Neroze..

Kommentarer
Anonym

NI SER UT OCH VARA EN LYCKLIG FAMILJ!! ALLT SER SÅ LUGN OCH FINT UT HOS ER.. JAG VILL HA EN SON SOM DIG, JÄTTEFIN HAN ÄR FAKTISKT.. =) =) =) =) HA EN FORTSATT TREVLIG HELG DUNDERKRAMAR FRÅN EN NORRLANDSTJEJ..

2009-05-23 @ 16:30:57

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0