Frukost till melon, mums!!

Dags att servera melon till frukost nu då.. Barnen älskade de!!


En mammas ord..

Kärleken för dig dottra är stark!
Mina ord blev en dikt, om vår tuffa tid tillsammans med dig ♥

Jag vill inte ha det såhär, låtsas att jag inte hör dig. Att sova är det enda jag vill, men du finns där i mina tankar. Tröttheten dränker mig. Du slutar inte gråta och din ljuva röst lenar mitt hjärta. Snuttefilt, napp och nalle i handen sträcker du dig till mig. Dina ögon förtrollar de onda inom mig, jag tar dig tätt in till mig och andas in din doft.

Hos mig är du trygg, älskad och aldrig ensam. Jag älskar dej!Dottra 1 dag gammal.. Dagen då du kom förändrades allt, både på gott och ont !!

Ni är de finaste Gud skapat!

Vårt bidrag är skickat!!


Är som sagt med och tävlar med dottras bild om att hon ska smycka nya Multikorn Vällingen för Semper..

Och såhär ser de ut:


Vad tycker ni? Sweet..


Yes it is !Vilken dag de varit!

Känner mig helt mör i kroppen, Jasmine vill bara bli buren och gråter så fort jag går iväg utan henne med mig. Jobbigast var nog att få henne att somna känner mig så maktlös när hon bara gråter. Snälla låt henne bli frisk nu! Tänkte passa på att duscha nu känner mig frusen.


Hjärnan hinner inte med!

Det är så mycket som hänt på sista tiden att det gjort mig lite deppad, ledsen och galen! Brukar inte diskutera mina "problem" för någon. Men jag börjar känna att jag är behov utav de nu. Har en mor och far som inte existerar som vanligt så deras stöd har man ju inte. Saknar att ha någon nära mig, alla mina vänner valde att gå vidare när dom fick reda på att jag blev gravid och ville gifta mig. Deras problem inte mitt! Är lite instängd och avstängd känns de som. Vet inte hur jag ska tala till folk och bete mig, känns som jag glömt! Lever mitt lilla liv med mina barn som betyder allt för mig. Känner stor behov utav att byta liv och plats just nu fast tillsammans med familjen. Skulle aldrig tveka från att flytta från Sverige. Lär ändå inte bli saknad, om inte jag hör av mig så gör ingen de till mig heller. Tror inte min familj skulle veta om jag var död nu eller ej. Är över 1 månad sen jag sist hörde deras röster.. Fan, djupt deprimerad! Hur kan Gud tillåta någon att må såhär dåligt? Jag är inte värd de här, hjälper alla i min omgivning men ändå är de jag som ska bli nertrampad! Fuck this shit!!


Trött prins efter en dag på förskolan!

img_1830 (MMS)

Älskar dej..


Górumpan! (:

img_3556 (MMS)

Sitter och myser i solen och väntar på pappa som är inne på Apoteket för att hämta ut min medicin. Sen ska jag hem och sova eftersom jag inte gjorde de i natt..


Så de så! <3

img_2541 (MMS)


You are my loverboy!!

img_2111 (MMS)


Förlåt för allt..

img_8665 (MMS)

Förlåt för allt jag säger, förlåt för allt jag gör! Ibland känns de som det tagit stopp, att de vi byggt upp har ingen mening längre! Jag skriker efter rop på hjälp för jag behöver dig! Vi får  inte ge upp jag vet att vi behöver varandra jag älskar dej. Tänker på dig vareviga sekund och jag är dig lika kär från den dag då jag för första gång såg dig! Jag hoppas att alla sår går att laga och att vi kan fortsätta där de gick snett. Vi får inte glömma de vi har och de vi kan få! Om vi bara vill så kan vi. Man kan inte kämpa om man har gett upp!! De är dig jag vill ha och det är dig jag ska ha förevigt!!


Det ser riktigt smarrigt ut, visst?

img_2377 (MMS)

Min älskade dotter "äter" yoghurt!


Semper Tävling!! Va med du också (:

img_9771 (MMS)

Tänkte tävla i Semper om att få ha dottras bild på förpackningen! En kul grej lixom, :) Denna bild blir de!


Det är min dotter de!! <3

img_1094 (MMS)


Jag älskar dej!!

img_7894 (MMS)


Baka kaka! :)

img_9225 (MMS)

Mammas duktiga tjej..


KÄRLEK!

img_1091 (MMS)

Film mys tillsammans med faster Zeyneb och kusin Aalan! Älskar er..


Försökte få till en syskon bild, lyckades ...

img_5693 (MMS)


Min snygga kille!! Vart han inte söt??

img_8740 (MMS)


Soliga dag! Härligt väder.. Gud så underba...

Soliga dag! Härligt väder.. Gud så underbart måste ta en promenad senare idag efter att jag har plockat lite här hemma. Ska försöka få i oss lite att äta också! Igår var jag och svärmor på Lidl och handlade lite då hittade jag friterad fisk som vi ska testa idag till lunch, spännande! Nu är det blöjdags. Njut av solen ;)


Om ord kunde beskriva min kärlek för dig t...

img_2390 (MMS)

Om ord kunde beskriva min kärlek för dig tjejen! Jag är så stolt över dej.


Söndag förmiddag! Ska snart äta lunch med ...

Söndag förmiddag! Ska snart äta lunch med familjen. Jasmine är fortfarande sjuk och imorgon ska vi gå till läkaren. Hon har blivit jätte svullen i halsen och bara gråter. Ännu mer än innan! Inge jobb den här veckan heller, Ali vill mer än gärna vara hemma med henne men hon vill inte ha honom! Mammas kärlek när hon är sjuk är bäst! Nu leker barnen lite och efter maten ska jag försöka söva Jasmine, vi sov inte så bra inatt! Ha en bra dag!


Mina busiga barn. Jag älskar er!

img_0998 (MMS)

Mina busiga barn. Jag älskar er!


Vi hjälper till i tvättstugan. Jasmine och...

img_6417 (MMS)

Vi hjälper till i tvättstugan. Jasmine och Omar!


Vi är hos Yadhe och leker i parken. Sällsk...

img_9039 (MMS)

Vi är hos Yadhe och leker i parken. Sällskap har vi utav faster Chinda och kusin Omar!


Hade besök utav rörmokarna idag och att ko...

img_7459 (MMS)

Hade besök utav rörmokarna idag och att kolla på deras stora bil tyckte Jasmine var roligast!! Mammas snutta!!


Hej allesammans!! Jasmine är sjuk och pend...

img_9905 (MMS)

Hej allesammans!! Jasmine är sjuk och pendlar med feber.. Hon får sina 4 sista tänder! :) stor tjej nu!! Hon är jättetrött och vägrar sova. Lider med henne.. Hade tänk att gå ut med barnen men tycker det är liiiite kallt!! Haha, jag är lite fjantig men vi har blivit bortskämda med sol nu ju några dagar! Nu ska jag se om det finns något gott att äta sen ska jag checka recept på kardemumma bullar :).                    Här sover min prinsessa när hon hade feber tidigare idag!!