Helt slut..


Trodde att dagen skulle se helt annorlunda ut. Hade sett fram imot att bara få dega och inte göra någonting. Men icke, iväg och köpa grejer för nu ska trallen göras rent. Och kämpa, kämpa. Så har man lilla Ibrahim som ligger i vagnen och tycker synd om sej själv för att han inte får vara med.  Han har precis blivit 2 månader och hänger med på minsta rörelse, så självklart är det kul att se han uttvecklas.

I Lördags var Ibrahims farmor och fastrar på besök och han fick ett så himla vackert och värdefullt halsband utav dom i guld med koranen och ett öga. Blev så himla glad att jag pussade sönder hela högen.


  

Helt underbart söt, min son Ibrahim!

Nu klockan straxs innan 23.00 Ibrahim sitter i babysittern och kollar in vad mamma gör. Han har en speldosa med olika låtar på, det finns en knapp man måste trycka på för att musiken ska komma igång. Det klarar han utmärkt själv hans armar flänger lite överallt så han kommer åt knappen hela tiden, på bara dom här 5 minuterna som varit har han fått igång den 11 ggr. Vilket geni, undra vad han blir när han blir stor? :)

Imorgon kommer hans mormor och morfar på besök, det ska bli riktigt roligt.. 2 veckor sen man såg dom sist. Synd att man bor så långt ifrån dom. Ibland längtar man så mycket satt tårarna rinner. Men vi har ju faktiskt ställt oss i bostadskö i deras kommun så vi får se hur det blir med den saken, vi har ju trots allt flyttat sen 2 veckor tillbaka så får nog inte vara så ivrig tror jag, annars blir ali helt tokig på mej. Haha!

Nej nog med bloggandet ska försöka lägga lillfisen, take care bye bye then!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0