Min dyrbaraste ägodel!


Det vackraste jag vet är att se dej när du sover..
Mamma älskar dej förevigt! ♥

   

(jag vet att det är dåliga skick på bilder dock
också för att det var mörkt, men dom är så fina)

Gott nytt år!


Ja, då blir det nytt år igen då! Fan vad tiden går fort! Dom 2 senaste åren har bara flytit iväg. Nog bara för att jag har mått så bra och för att jag fann min kärlek och fick världens underbaraste son!

Vaknade kvart i 8 imorse av att Ibrahim var pigg som aldrig förr så de vara bara att kliva upp ur sängen och börja leka.. Gick in i hans rum och la mej på golvet det slutade med att jag somnade och vaknade av att han bet mej på benet.. Den här veckan har varit så jävla seg, är trött som fan på morgonen!

Ali är och jobbar några timmar nu på morgonen, han kommer hem vid 12 tiden, miss him so much! Sen ska han iväg igen vid 5 tiden och efter det börjar vårat nyårs-firande hos familjen shukri! :)

Igentligen nu när Ibrahim sover så ska jag vika alla hans kläder jag tvättat och packa iordning för ikväll men jag ORKAR inte, jag är sjukt seg! Fräscht är det iallafall i lägenheten efter att jag dammsugat hela vardagsrummet efter att Ibrahim kastat runt jord överallt! Att det är så kul med jord? Förstår inte.. Jord och vatten är favoriten just nu!

Idag tog han faktiskt ett steg själv, jag lovar! Blev helt paff.. Ville ringa Ali och berätta men jag skulle bara störa honom.. Han får veta snart! :) Jag är så stolt över min prins, du är bäst bebis!

Tog mysiga bilder igår när Ibrahim låg och halvsov i min famn med mobilen, får se om jag lyckas hitta sladden? Han somnade redan vid halv 4 och vakna helt kl 8 och sen somnade han om vid halv 11 då kunde vi somna som små barn jag och Ali.. Var helt DÖD på kvällen! Märks att Ibrahim börjar bli äldre och kräver mer.. GAH!

Jag önskar er alla ett gott nytt år och jag hoppas ni får en lyckad dag/kväll!


Ali jag älskar dej, bara dej dej & dej! För guds skull glöm aldrig dé! ♥




Vi önskar er..









30 December 2009


Idag har min älskling Ali varit borta ungefär hela dagen, hur ensamt är inte det? Önskar han vore här nu, Ibrahim sover och jag känner mej helt övergiven!

Annars under dagen har jag och Ibrahim bara lekt och kramat om varandra :) Han har varit en riktigt liten trötter idag och har inte alls varit på topp men dagen har gått iallafall.. Just nu sover han sen några timmar tillbaka så jag får se hur det här går eller om han fortsätter sova ända tills imorgon.. Vem vet?

En massa nya uppdaterade bilder har den blivit iallfall, min trollunge är allt för charmig!

Imorgon är det nyår och den ska vi fira hos svärmor med alla Ali´s systrar.. Kommer kännas rätt så skumt vi ska vara i svärmors lägenhet men hon är själv inte där, miss her so much.. Hon är i Örebro och hjälper hennes äldsta dotter eftersom hon är höggravid och har gått övertiden! När hade du tänkt dej och komma ut då Mohammed? ♥ Ida lääääääääängtar sjukt mycket! Direkt när du och mamma Nesrin landat och hamnat på fötter ska jag komma och hälsa på dej och ge dej en massa presenter!

Inge bra på tv ikväll, någon som vet?

Har mixtrat lite med min blogg som ni kanske ser?, trodde jag först skulle sabba den som förra gången men då hjälpte min kära syster mej med en ny header.. Hade blivit lovad en ny header + design av en tjej man hon dissa mej hon tröttnade väl på och vänta på mej.. Men vafan, jag har inte all tid i världen och sitta framför datorn jämt, tålamod? :)

Får väl hoppas på att jag stöter på en annan trevlig tjej som kan hjälpa mej, gratis? :) Är inte så speciellt desperat precis, bloggen är för mej och jag är inte ute efter besökare.. Har mina trogna stammisar och dom är jag nöjda med.. Har även min familj som sitter och läser och kollar nya uppdaterade bilder, riktigt mysigt faktiskt! :)

Åh jag är så uttråkad! När det är fullrulle i huset önskar man minst 100 ggr att det ska bli lungt så man kan koppla av, men när det väl är det har man tråkigt och önskar att ens charmtroll ska vakna och hålla mamma sällskap! Haha.. Aldrig blir man nöjd!

Önskar min "dottra" Isabella gott nytt och grattis på födelsedagen som fyller år imorgon på nyårsafton!

Nu ska jag krypa ner under filten i soffan och bläddra igenom kanalerna och hoppas att jag hittar något intressant att se på annars ser jag på disney channel "som vanligt" :)



Lämnar DEJ aldrig!


Hittade massa gamla bilder,
hur mys som helst ju!



3 månader efter vi träffats, oj som jag var kär! Vilket jag fort é ♥



Sommaren 2008 i Sigtuna tillsammans med mina föräldrar på middag..



Julen 2008, Ibrahim i magen!
Som sagt, min älskling var gravid med mig.. MIN TJOCKIS!



Din Neroze !!

Vill du pussa mej?


Ibrahim äter spagetti o köttfärsås till lunch, och tro mej det smakar mums för han äter man hela kroppen och ansiktet, trollunge där!

Hungrig, trött och förbannad samtidigt, allt är inte bra hela tiden!

Men mamma älskar dej oavsett ♥








Bara gnäll..


Ibrahim vaknade halv8 imorse och började redan gnälla och ville sova redan efter 30 minuter, men icke så går det inte till minst 3 timmar sen kan du somna om annars förstör du dina sovrutiner din kära mor kämpar med som fan!



Stolt!

Igår gick det faktiskt skit bra, riktigt stolt över både mej själv och honom.. Han somnade halv 7 och vaknade halv 9 men ville bara känna mammas närhet och somnade om bums sedan vaknade han yttligare vid halv 10 och trodde han skulle få vara vaken, man jag krigade och fick han att somna om efter 20 min ungefär sedan sov han fram till kl 1 och bara ville "hälsa på mamma & se hur hon mådde och hoppades på att få sova brevid henne" :) och sedan kl 3 vaknade han igen och DÅ gav jag han välling och sedan sov han DJUPT fram till halv 8 + lite gnäll men det räcknas ej!

MAMMAS POJKE!


 

Mamma´s trollunge! ♥


Jag älskar dej!
Julen 2009 hos mormor & morfar..




Godmorgon- bilder..


Igår 29/12

Lycklig =)



Talk whit the hand :)



Mamma ♥ Son



Idag 30/12
Dagen innan nyårsafton!

Förbannad eftersom han inte får hålla i kameran!



En trött mamma!






Börjar bloggen sega sej?


Var tvungen att skriva om mina inlägg 3 gånger, och efter mycket slit så blev det inte lika fint som dom första.. Men vem orkar sitta och göra om flera gånger? Jag hoppas inte att bloggen börjar bli seg av sej för då pallar jag inte skriva.. Det är knappt att man har tid 30 min om dagen för att blogga, och sen ska den bli seg också!

IKKE BRA, IKKE BRA säger jag bara!

Det måste bli bättring, bättring!

See yaaaaaaa!


Only Pics.


Morbror Thomas, Ibrahim & Jag!



Jag, Ibrahim & Sixten.



Moster Elin & Ibrahim
"Pussa min"
Jag älskar dej Moster / Ibrahim ♥



Morbror Thomas & Ibrahim.




Dessa två är alltså mina syskon, som jag ÄLSKAR djupt! Tack att ni delar eran vardag med mej! "Någongång sådär 1 gång i månaden" :) Men det betyder iallafall mkt..

Bilderna är tagna för 1½ månad sen ungefär på Sixtens 1års kalas! :)



Du é saknad!


Ingen Abdallah idag heller.. Önskar du vore här nu!
Saknaden blir bara större och större!

Ser hur mamma Chinda sagta sagta blir sämre och sämre nu
tack vare saknaden utav dej hjärtat!

Vänta bara tills du kommer tillbaka till Sverige, ska pussa sönder dej
och aldrig släppa taget om dej! Vi alla saknar dej så mycket..



JAG ÄLSKAR ER!


Är er evigt tacksamma! Ni har platsen i mitt hjärta! ♥




Kärleken är evig!


Julen 2009!

Släpper aldrig taget om dej älskling!







Kommer aldrig finna ord till hur mycket jag älskar dej! ♥


JULAFTON


Julafton´s morgon!



Fint besök utav Ibrahim kusin Sixten, som är utklädd till en pepparkaka.



Här kommer Jultomten för att dela ut julklappar, Ibrahim ser nyfiket på honom.



Ibrahim skakar hand med Tomten, han var inte ett dugg rädd :)



Och julklappar fick han mé.. Jodå han har varit snäll i år!



Här ser jag, min Morbror och Gammelmormor på Kalle Anka!



Gömmer sej under bordet..



SPRING, gammelmormor är efter dej!



Oh tack Sixten.. Denna bok tyckte jag jättemycket om!




Håller tummarna!


Ingen Abdallah till Sverige imorgon, tydligen fanns det inga biljetter..? Förhoppningsvis är han hos oss på Måndag!

Jag saknar dej mitt hjärta! ♥


I väntan på något..


Text & bilder om hur våran jul sett ut, uppdaterar jag senare.. =)


Sker det ikväll?


Idag är Nesrin beräknad! Får se om den kommer någon liten framåt kvällen? ♥


ÄNTLIGEN!



Våra grymt efterlängtade julkort har kommit. Så imorgon ska vi skicka iväg alla, lite för sent.. Men vad gör det? Bara det kommer fram.. Och gud så fint julkortet var alltså! Super nöjd..

Och måste bara tilläga att jag älskar Disney Channel, så jävla bra barnprogram asså.. LOVE IT!! Hah..


Jag älskar dej dej dej!


Jag kan själv pappa!



Här trivs jag riktigt bra!



Du är så god så jag vill äta upp dej mamma!




Thank you god!


Jag blir så glad.. Ibrahim äter som han ska nu igen.. Efter 3 jobbiga dagar! Till lunch åt han "bara" en stor banan, massa skedar med nudlar och mannafrutti med jordgubbsylt + en pepparkaka.. MANSHALLAH!

För första gången fick jag riktigt ont i armen efter dom tog blodprov, i dont know whay.. Jag har börjat bli supertrött om dagarna nu så jag hoppas inte något är fel nu igen..?

För ungefär en timme sen drog ali iväg på några ärenden, han är tillbaka ikväll.. Middagen blir tråkig eftersom jag får äta själv, jag hoppas Ibrahim är snäll mot mej nu och inte kräver för mycket! Hah..

Nu står han här och hänger på mitt knä och gnäller så jag måste sluta! Bye..


Skrämmande!


Vaknade själv inte inatt när Ibrahim ville ha välling, jag minns ingenting utav natten.. På morgonen när jag vaknade frågade jag Ali, va det du som hämtade hit Ibrahim? Han bara ja, du sov djupt.. Sjukt läskigt, jag brukar hoppa upp ur sängen direkt när jag hör han gråta..

Känner mej bättre idag faktiskt, blir nog julfirande iallafall :)

Idag ska jag ner till vårdkliniken.. Jag hoppas inte att min struma ändrats sej!

Imorgon kommer pappa äntligen hit och hämtar oss, dagarna har gått jättesegt och saknaden efter honom är super super stor! Ska bli kul och se hur Ibrahim reagerar när han får träffa Morfar! ♥

Nu finns det ingen tid och slöa, ska börja städa och fixa iordning satt allting är klart när Morfar kommer imorgon..

P.s Om jag får en flicka som nästa barn så lovade jag inatt min man att hon ska heta Khalate i andra namn, så första namnet för jag bestämma.. Haha! Du är underbar du!


Det är inte sant!


Då har man gott och blivit magsjuk nu också. Gud tyckte tydligen inte att jag skulle fira jul i år?

Natten såg inte speciellt rolig ut, bodde på toan. Min stackars son mår inte heller bra efter andra dosen av vaccin han har fått en riktig svullnad på benet och varken äter eller sover på dagarna. Ska med honom till läkaren imorgon för då har det gått exakt 4 dagar sen han fick sprutan så nu måste han undersökas.

Själv ska man lämna blodprov och se hur värdena ser ut och se vilken dos medicin jag får nu, alltid lika spännande, smajl!

Inshallah så har vi äntligen våran Abdallah tillbaka nu i Sverige på Fredag, saknaden är sjukt stor undra vilken saknad mamma Chinda har igentligen, jag som nästan spricker av saknad. Kommer aldrig släppa taget om dej nu när du kommer tillbaka, du ska alltid få vara hos mej och jag ska göra allt för dej älskade abdallah. ♥ Ida älskar dej enormt, jag är alltid din ida och ingen annans!

Dagen har gått segt som f-n, känns som om kvällen aldrig kommer komma.. Jag vill bara SOVA!!

Något bra på tv?, som om man får möjlighet och ens kolla på tv? Hah, nej nej. Inte för min son han ska ha ALL uppmärksamhet, sov i 5,6 timmar och låt mamma ha lite lugn och ro.. Och ali som tjatar och fler barn, njae om sisådär 20 år.. Haha.. Ibrahim måste visa sej duktig och värd en lillebror annars blir det inget, mohaha.

Snart är det julafton.. Håller tummarna att jag blir frisk! Annars tror jag inte tomten vill vara mej nära.. Mamma var så söt när hon sa att om du inte blir frisk kommer vi med en korg mat och julklappar hem till er så missar ni inte julen iallafall! My mom is the best ever ♥

Nu ska jag krypa ner i soffan och försöka vila. Får se om Ibrahim låter mej vara..




Vi é med på tv..


Jag & Min Son Har Blivit Kändisar!

http://www.tackfilm.se/?id=1261335507892RA22

Tryck På Länken Så Får Ni Se :)


Ken Ring - Alkoholismen





Lilleman - Vart tog pappa vägen?





Tråksöndag.


Förstår verkligen inte varför alla söndagar ska vara tråkiga?

Idag vaknade jag med värsta huvudvärken ever, lyckades få Ibrahim att somna om yttligare någon timme så jag fick också extra sömn, och det behövdes verkligen. Små plockat lite här hemma och tvättat lite kläder.

Nu är det bara 2 ½ dag kvar sen åker vi hem till Ibrahims mormor och morfar ♥ yey.

Imorgon ska vi hälsa på Yadhe och se hur hon mår.. Hon lär ju ha saknat sitt barnbarn tok för mycket.

Snart är det nytt år.. igen! Fan vad tiden går fort. Hinner inte med! Ungen växer och snart blir han 1 år.. Då blir det riktigt stort kalas med musik och en massa gottigott!

Snart dags för ett syskon tycker jag! Fast det väljer man ju inte själv, men måste ju jobba för att det ska hända något.. Haha, tid? Oh nej..


Tv-dags, bye..


Kolla hit!


Se, jag kan stå helt själv :)
Min mamma och pappa är riktigt stolta över mej.

Började stå upp själv för ungefär 1 vecka sen..



Jag håller på och få ännu fler tänder, så jag är en riktig dregel unge nu!


Vatten är det bästa som finns.


19 december 2009

Om han fick välja så skulle han nog ha blivit en liten nemo :)





Aldrig Ska Jag Sluta Älska Dej, Du Är Allt Jag Har Och Allt Jag Ber Om. Hoppas Tror Och Vill Att Du Ska Hålla Fast Vid Mej Att Du Finns Där För Mej Som Jag Finns Där För Dej! Ge Inte Upp. ♥

  

Kärleken för dej är evig!





Du vet väl om att du är värdefull..


.. att du är älskad här och nu?




VIKTIGT!


Och måste göra er uppmärksamma om att under den 23, 24 och 25 blir det inga inlägg, har fullt upp då med släkt och familj.. Ni får bita ihop och vänta på ett superlångt inlägg istället med bilder och saker som hänt!


Tjillevippen..


Igår tog Ibrahim sin andra dos utav vaccinet. Efter 2 timmar började han bli gnällig och fick feber. Men i jämna mellanrum så var han glad, busig och pigg. Natten var kämpig, han vaknade minst 7 gånger. Vilket jag inte är van vid längre eftersom han sover djupt och vaknar endast en gång för att han vill ha välling.

Var på julfest igår på komvux, Ibrahims Faster Chinda bjöd oss dit. God mat med dans och trevlig folk.

Pratade på kvällen igår med min Mamma, saknar henne så mycket. Nu är det inte långt kvar tills vi får ses igen, kommer ha det så mysigt tillsammans. Skröt om lite saker Ibrahim kan nu så hör man Pappa säga: Ja men det är ju Morfars Pojke det värmar i hela kroppen när han säger så. Ni betyder verkligen allt för mej!

Var även hos Ibrahims Faster Janda i 3 dagar, därför blev det dock ingen uppdatering på bloggen. Kusinerna hade det mysigt ihop, och stackars Ibrahim fick lite smällar då och då av Aalan, men ibland fick han själv till en örfil eller så tillbaka. Då blev Pappa Ali stolt :), hah jag vet. Pratade med Yadhe på telefonen så sa hon: Du måste jämt sitta brevid Abdallah så han Aalan inte gör så illa, jag drar DEJ i håret annars min son får inte göra sig illa. HAHA, skrattade sönder mej, älskar min andra mamma Khabat! ♥

Gick hem när vädret var som dåligast, när vi kom till stationen kom precis vårat tog in och den var försenad i exakt 1 timme och 25 minuter, snacka om tur :)



Idag blev det stor städning, iallafall så mycket som Ibrahim lät mej göra. Just nu sover han, och jag hoppas på en lång sömn, han är så gnällig idag. Ali åkte iväg för att försöka hitta en till julklapp till Ibrahims kusin Liam, hoppas verkligen att inte alla är slutsålda.

Ibrahims julkappslista är:

1, Ny Ytte-Overall.
2, Kläder i st 80-86.
3, Leksaker med ljud och ljus.

Det är det viktigaste :)

Han behöver inte så mycket, eftersom vi själva skämde bort honom med nya kläder för 800 kronor och en ny vagn för 5000 och sen även ska vi köpa ett bollhav till honom nu i helgen. Så han är nöjd :)

Märker att garderoben med storlek 74, 80 börjar bli smått nu, så måste verkligen handla in supermycket kläder nu till honom med större storlekar.. Fick dock lite kläder utav Aalan med storlek 80, men dom blir små inom loppet på 2 veckor, haha..

Får hoppas på lite kläder utav Liam också? Smajl..


Hittade lite gamla bilder :)


Nyår 2009 hemma hos Yadhe.

I mitt knä min älskade Abdallah.
I Alis knä vår käraste Aalan.

Gravid med Ibrahim Abdallah i ungefär 7 månaden..



Lawas 4 års kalas.

På Bilden "från vänster":
Azad, Lawa, Janda, Mam & Jag :)

Efter 20 dagar kom min Son ♥



Ali & Aalan på Lawas 4 års Kalas

Ali min tjockis var gravid med mej :)
Älskar er ♥




Ibrahim Tatlıses - Leylim Ley


Svider I Hjärtat När Jag Lyssnar På Denna Låt!




Lady Gaga - Pokerface


Bästa Låten Genom Tiderna,
Lär Ta Ett Bra Tag Innan Jag Tröttnar På Denna Låt!





BIG LOVE!


Min kärlek för dej är STARK!





Jag älskar dej FÖRFAN!


15 december 09


Idag kom snön. Ska man bli glad eller ledsen? Ibrahim Abdallah förstår sej ändå inte på sej snön. Kul kommer Kusin Liam och Kusin Alan ha iallafall. Min son får vänta till nästa år, då kommer han äta upp all snö som finns :)

Idag ska han ta andra dosen av vaccin, jag hoppas han inte mår så dåligt och får feber så mycket. Förra sprutan gick jättebra han fick bara 1 dagars feber.

Inatt vaknade han kl 2 och var vaken till kl 4, ingen glad mamma iallafall. Ville bara lägga ner han på golvet och själv somna om, men det går ju inte.

Ikväll åker vi kanske hem till Faster Janda och hälsar på, saknar Lawa och Alan så himla mycket <3 Stannar över några dagar, har ändå inget annat bättre för mej.

Vi har fått världens bästa barnmorska till Ibrahim Abdallah, hon skriver ut alvedon till oss, så vi tjänar några kronor på det, hon är underbar..

Idag blir min systerson 1år och 6månader, ÄLSKAR DEJ MIN PRUTT!

Nu ska jag göra mackor med ägg, är jättehungrig!







Stor Shopping


Idag förnyade vi Ibrahims garderob och det behövdes. Han fick jättefina nya kläder :) Gick nog runt i affären över 1 timme och valde ut kläder och storlekar. Hittade även ny mössa och ett par snygga vantar så han inte fryser. Nu när snön kommit och allt :), weee..



I call it real love! ♥


När ni mår bra, mår jag bra!



Älskar er föralltid!


That´s my boy! <3


Igår blev min prins 9 månader. Exakt när klockan slog 22.08 hurrade vi för honom :)



Här är han inte så speciellt glad eftersom han vill ha digitalcameran, och när han inte fick som han ville så började han storgråta.. Påminner faktiskt lite om mej själv när jag var liten :), haha..


Söndag!


Fortfarande hemma hos Yadhe, stannar yttligare över en natt.. Ska bli mysigt!

Idag har vi tagit det lugn och lagat kyckling med ris, det vart riktigt smarrigt faktiskt.. Min stackars älskling brände sej idag, jag led med honom.. Hoppas det inte blir allt för jobbigt för honom..

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på någon film..

Under jul lovet ska vi ha Rojin och Zoubeida hos oss.. Och ska nog försöka kämpa för att få dom som kontaktbarn :) Hoppas hoppas..


Nu ska jag ge Ibrahim lite mat, han är hungrig..









Kommer alltid älska dej!


För varje dag som går så saknar jag dej mer och mer!



Saknaden blir bara större och större.. Du får komma hem snart!
Klarar snart inte mer, jag älskar dej abdallah!


Lördags mys!


Sen imorse har vi varit hos Yadhe och ska sova här över natten. Har storstädat hela lägenheten och bakat en massa onyttigt, och det var supergott..

Innan vi kom hit hämtade vi in badkaret (banjo) in eftersom Ibrahim börjar bli större nu så han kommer nyttja den. Det var riktigt snyggt faktiskt.

Nu ska jag försöker söva Ibrahim eftersom han inte sovit sen kl 2 idag, får se hur det går?

Bye, pusspuss!


Jag älskar dej Aliboy! Glöm aldrig det, utan dej lever jag ej! ♥ Du är min bebebobebo för alltid! :)

                 


Riktigt stolt.


Hela fredag eftermiddag gick åt att rensa förrådet inne i lägenheten och lägga in en garderob där.. Nu är det supersnyggt och Ibrahims rum är mycket större nu för alla hans leksaker.. Allt för min prins! ♥

Filmdax, bye!


Julkänsla?


Nej, jag har då ingen..

14 dagar kvar, sen kommer tomten!



Tusan också..


Jag blev inte antagen till omvårdnads programmet, men hamnde på reserv. Så vi får se hur det blir? Annars ska jag söka in till Behandlings assistent, det är nog mer min grej att få jobba med ungdomar med olika behov på behandligshem eller ungdomsfängelse :)

Ska iallafall ringa och boka tid med folket på komvux..


Kärleken är obeskrivlig!


Ni är en del utav mej och jag älskar er livet ut!
Ni gör min dag och ni vet hur ni ska få mej och må bra.
Det kommer förbli vi livet ut.. JAG ÄLSKAR ER!






Jag, Ibrahim, Ali, Rojin, Zoubeida, Khabat (vår mamma) Lawa, Alan, Janda & Chinda. Khabat är mamma till alla oss stora barn :), och sen är Janda mamma åt Lawa och Alan. Jag är mamma åt  Ibrahim och Chinda är mamma åt Abdallah som inte är med på bilden, men han finns med på bilden under.. ♥ Och sedan fattas Nesrin med hennes 2 flickor Meyza och Maya och snart lilla Mohammed och sedan har vi Dilan som också fattas på bilden..

Och jag får ju inte glömma våran Ibrahim Abdallah som finns där uppe bland oss som vi alltid tänker på och älskar.. ♥



Här är en bild när han är lite yngre, men han är så fin så jag var tvungen.. Jag har tyvärr aldrig fått äran att få träffa honom själv men även om jag aldrig gjort det så känner jag hans kärlek till hans familj och när dom är ledsen över han framför allt mamma så gråter jag med henne.. Jag älskar han som han vore min egen bror!

Och sen alla gubbar/män då.. Men dom är inte viktiga :P förutom min :)


BIG FAMILY, and i LOVE IT!!

 

Om ord räckte till..


Du är mitt allt och jag älskar dej!
Finns det någon finare på denna jord?

*

Älskade pojke, vackraste prinsen, MIN bara MIN kille!











Jag är så STOLT över dej!


Underbar känsla!


Självklart så badade vi bubbelpool på kryssningen tillbaka från Riga,
och tro mej det var jättemysigt! Älskar mina boys! ♥








Minnen för livet..



Jag lever för er..


Jag älskar er, ni är tron och mitt hopp här i livet!
Min lycka är att få vara er nära..
Kärleken för er blir bara större och större för varje dag..





Lämnar er ALDRIG!



Höll på glömma :O


I Tisdags förra veckan köpte jag en ny vagn (supersnygg) & en ny fräsch åkpåse till min älskade son. Är verkligen nöjd över köpet!

Vändbar vagn :)



Åkpåse





Allt är VERKLIGEN värt priset..



Riga here we come :)


Imorgon (Måndag) kl 17.00 far vi mot Riga och är tillbaka på Onsdag runt 10.00 tiden :) Det ska bli så jävla skoj, jag och min älskade gubbe och min prins..


Jag älskar er!


Jag och mina flickor för 2 år sedan! Älskar er.. ♥


 


Jag älskar dej!



Oendlig saknad, jag tänker på dej varje dag! Din Ida ♥





Godkväll!


(^^)

Återigen blir det en sen uppdatering. Det finns verkligen inte möjlighet och blogga varje dag märks det. Men vad gör det, jag lever för min familj :)

Just nu har jag min Rojin hos mej och hon ska stanna hela helgen, sweet! Love my girl <3

Ibrahim ligger och sover tungt i sängen, äntligen. Och jag hoppas han sover ett tag nu, han har inte sovit på hela dagen, fråga mej inte varför. Han tror han missar mycket när han sover, men det gör han ju inte :)

Hyrde en film idag, den var ok fast jag kollade dock inte så mycket eftersom Ibrahim tog all uppmärksamhet, haha. Åt kyckliggryta m ris / pasta till middag idag, gott som f*n. Sedan tog vi kvällspromenad!

Imorgon får vi se vad som händer..