Mammas skitunge!

dsc0000047 (MMS)

Lycklig tjej äter lunch ♥


Igår - Söndag!

Bilderna säger väl allt?
Tack för en underbar dag! ♥

 



 

 


Det var härligt att vädret höll i sig, även fast det blev en liten regnskur strax efter 12..
Detta måste vi göra om, 100000 ggr (:

Tjolahej!


Vädret var ju ändå OK idag, vi är lite besvikna.. Men nu ser vi fram imot nästa helg istället =) Dagen har rullat på fin fint, vid 2 tiden knallade vi ner till restaurangen Alaniya nere vid Centrum och åt en varsin plankstek, riktigt god faktiskt men grönsakerna smakade blä! (:

Sedan kom regnet men som tur var hann vi hem.. Då satte vi igång och rensade förrådet.. Haha! Lite uttråkade..

Barnen sover sen 1 timme tillbaka så jag och ali har sutttit och kollat på köpeslägenheter, fan vad det lockar! Jag hoppas vi är eniga om att spara minst 1 år till för det är inte så roligt och ligga och betala ett för högt lån på banken.. Me don´t like! Ali är inte ett dugg bekymrad.. Men jag vill vara på den säkra sidan, man vet ju faktiskt inte vad som kan hända..

Imorgon SKA jag äta jordgubbar! Mumsilimums.. När jag ser eller äter jordgubbar tänker jag på min syster vi åt alltid det varje år på våran skolavslutning då hade mamma dukat upp ett bord med saft, vaniljglass och jordgubbar ute på balkongen! Mys! Saknar den tiden ♥

Ska nog förbi farmor imorgon också.. Janda med familj är där.. Men vi får se, abbe och aalan bråkar så mycket så man blir så onödigt stressad och irriterad! :/

Nu ska jag sätta mig framför tv och se om det finns något bra?




Glad midsommar =)


Dagen började tidigt för mig och Jasmine, klockan 6 var vi uppe och tittade på tv och myste med kuddar och täcken, sedan somnade vi om och vaknade straxs innan halv 10 sedan blev det en god frukost, lite lek och sedan var det dags att klä på sig och fixa oss fina.

Sedan begav vi oss hem till faster janda som vi inte sett på 3 månader, många pussar och kramar och mycket skratt. Abdallah & Aalan vart glada av att se varandra sedan började slagsmålen, haha.. Dom har en så stor och stark kärlek för varandra men ändå ska dom vara där och irritera varandra.. Sista timmen lekte dom så fint! Bästa grabbarna..

Jasmine hade en kämpig dag, feber och gnäll. Äntligen har en tand kommit fram.. LITE!! Men det är positivt.. Barnen sover nu sen 30 minuter tillbaka och jag hoppas på en låååååååååååång sovmorgon..

Vi ställer in vår planerade dag imorgon och skjuter upp den tills nästa helg, Jasmine är så mammig och vädret är inte så bra.. Väntar man på något gott, så väntar man aldrig för länge!

Nu sitter ali och väntar på mig i tv rummet med en påse chips, sedan är det godnatt..

Jag hoppas att ni alla har haft den bästa midsommarn ever!



Nyvakna & glada (:


PRINSESSAN JASMINE



I LOVE YOU MY LITTLE GIRL! ♥


Ge mig ett kokt ägg!


Kokt ägg, mums!

Klockan 6 imorse fick jag sånt där läskigt sug utav ägg.. Tur var det iallfall att vi hade det i kylen, direkt från landet.. Tack morfar ♥ Det är inte varje dag man sitter och gottar sej med det..

Kanske inte så nyttigt och bra för mig, men det var ju måååååånader sen sist!

+ att det är jag värd! (:




Fullbokad helg! =)

Ali har jobbat över idag och är hemma om ungefär 1 timme, han ringde för ungefär 20 minuter sen och berättade att han bjudit över 2 av sina kollegor med familj hem till oss på Söndag.. Jag blev riktigt överaskad och uppmuntrad eftersom vi aldrig förr gjort något liknande.. Och jag är riktigt stolt över honom att han inte bara har funnit en jobbkontakt utan en vänskapskontakt också (:

Så på Fredag blir det stor städning i hela lägenheten, och inköpt till på Söndag. Vi tänkte bjuda på lövbiff med färskpotatis med beasås och självklart min berömda sallad. Och till efterätt: Jordgubbar med riktig vaniljglass. Vad tycks? Riktig sommarmat..

Och det bästa utav allt på hela helgen, föräldrarna kommer hit på Lördag och ska sitta barnvakt åt barnen våra för första gången för jag och ali ska ju som sagt till gröna lund och äta ute på restaurang. Jag bara längtar!

Det här livet älskar jag, jag hoppas det fortsätter..

V a d  s k a  n i  h i t t a  p å ? ( :

 

Självporträtt utav en häst..

dsc0000020 (MMS)

Jag bad ali rita en häst till Abdallah och här har ni resultatet. Och det här måste nog vara den fulaste häst någonsin! Förlåt mig älskling jag var tvungen! Hahah..


Du é mitt liv!


Aldrig någonsin kommer jag kunna beskriva min kärlek för dej!
Lyckan i mitt liv kom när jag mötte dej, jag älskar dej ali ♥



17 / 11 - 2007 | Ett datum att minnas


Jag är stolt!


Det är riktigt skönt att gå ut och gå det första man gör på morgonen, vet att man ska dricka en kopp kaffe också för att bränna mer men jag blir så jävla sjukt illamående så jag står över det! (:

Resultat ser man nu också, förr var det så att jag bara gick ner i vikt men nu försvinner jag i midjan och på låren också, äntligen! Fick på mig mina favorit mjukis byxor imorse. Snacka om lycka!

Inser inte ibland hur mycket jag egentligen gått ner, det är helt sjukt. Hittade fotografier på mig och min brorsson Sixten på Liam´s 1 års kalas, oj så stor och rund jag var. Jag minns smärtan, och jag mår dåligt av att se mig själv förstår inte hur jag klarat av det här?

Jag blir starkare och starkare för varje dag som går, och allting blir bara bättre och bättre när jag märker förändringarna jag själv, förut försökte jag gilla med det dom andra såg medans jag hatade mig själv.

Nu börjar jag lixom gilla det jag ser, och självförtroendet börjar kommer tillbaka. Men det är en lång väg kvar tills min normalt vikt, jag går sakta men säkert fram. Hittintills har det ju gett resultat.

10 Juni 2009 - vikt 134 kilo.
Idag 22 juni 2011 - vikt 92 kilo.

När folk ser mig kan dom aldrig gissa min vikt, mina nära och kära tror att min vikt är runt 80, och det är jag tacksam för men det är pga min längd. Så det är jag positiv till.

Mina matvanor är ändrade sen långt tillbaka, snacks, cola och allt annat onyttigt är stryket. Jag blir galet sugen efter det men jag har stått över det många gånger när andra i min närhet har suttit och gottat sig. Men jag vet att jag också är värd en glass, ett glas cola för att jag ska klara av allting.

Ali stöttar mig till 110% och varje dag när han kommer in genom dörren säger han att jag är vacker och att han ser förändring för varje dag som går.. När han är glad är jag glad (:

Väntar på lillskruttan som fortfarande sover, sedan ska vi äta lite lunch sen ska jag ut och gå i skogen.. Bara det inte börjar regna.. Regnet förstör min vardagliga syssla!!


Prinsessan Jasmine sussar sött eft..

dsc0000046 (MMS)

Prinsessan Jasmine sussar sött efter en långpromenad med mamma och inhandling utav blöjor och välling. Du är min lilla kämpe och för det älskar jag dig ännu mer!


Det mysigaste som finns är att ligga och k...

dsc00036 (MMS)

Det mysigaste som finns är att ligga och kolla på när ens barn ligger och sover. Jag älskar dig och jag önskar dig allt gott här i världen. Du är mammas solstråle!


Vilket pillgöra!

Jag försöker förnya min kära blogg här med lite färger, men den jävlas bara med mig.
Jag ger upp, det här var ingenting för mig!

Då var det Måndag igen..

Igår fyllde jag år.. Hela 23 år, GAAAAAAAAAAAAH!!!

Det firades inte så speciellt mycket, mor och far kom förbi.. Vi lagade lasagne och bara chillade i regnet.. Barnen var glada iallfall att få träffa mormor och morfar.. Stackars pappa hade ryggskott och kunde knappt röra sej men snäll som han är så var han och lekte på golvet med ungarna.. Fick jättefina rosa rosor och pengar.. Uppskattas alltid (: Mamma och jag kämpade med att försöka få en syskonbild på ungarna, men mina barn tycker inte om kameran! Hahaha..

Nästa lördag kommer dom hit och ska sitta barnvakt för första gången :O, jag och ali ska roa oss på gröna lund och lattja lite.. Fyfan vad jag ska åka karuseller, har inte åkt på 3 år, eftersom man varit gravid! (: Och efter lekandet ska vi ut på restaurang och bara mysa.. Underbart! Hoppas bara vädret vänder.. KOM IGEN NU!!



Idag.. Regn, regn& åter regn!!

Jag blir så deprimerad av detta väder, man kan inte göra någonting.. Bara sitta inne och ruttna! Inte blir det ju bättre när abbelito vill ut och leka heller, hur kul blir det för Jasmine och mej?! (: Haha..

Idag är det dagis iallafall, regnkläder & gummistövlar åkte på och sedan hade vi en glad kille.. Hans lycka är att få hoppa i vattenpölar ja helst ligga i det om det går.. Mammas lilla skit unge!

Jasmine bajsar för full rulle, hennes tänder kommer ALDRIG!! Jag tycker så synd om henne, flickebarnet är sjukt röd i rumpan nu och det måste svida som bara den.. Men hon kämpar på och är lika glad för det! ♥

Klockan har slagit över 12 och fan vad snabbt tiden går.. Jag har inte gjort någonting idag, och hungrig är jag också.. Vad ska jag äta för något? Suck..

Saknar min grabb så otroligt! Han sov brevid mig hela natten oj så mysigt det var, han ville hålla handen min och bli killad på ryggen (: Vilken grabb..

Nu ska jag vända köket upp och ner, se ya!

About my love!

Hur länge har ni varit tillsammans?
Sen den 17 November 2007 ♥

Vad har han för ögonfärg?
Svarta.

Älskar du honom?
Självklart!

Älskar han dig?
Det vet jag att han gör (:

Vem sa jag älskar dig först?
Han (:

Hur träffades ni?
Gemensamma kompisar, tackar för det :P

Hur långt är det mellan er?
Ingenting alls, bor tillsammans sen 3år tillbaka ♥

Vad brukar ni göra?
Busa, mysa, skratta, dampa.. Ja, alltmöjligt (:

Bråkar ni ofta?
Vi har haft våra perioder!

Har ni bråkat någongång så du har börjat gråta?
Det har hänt, ja!

Vem vinner era brottningsmatcher?
JAG, såklart.. "inte"

Vad är hans favoritgodis?
Popcorn, hihi.

Hur bra känner han dig?
Han känner mig BÄST!

Brukar ni skratta tillsammans?
Absolut.

När var senaste gången ni skratta tillsammans?
Igår ♥

Är han rolig?
Haha ja, han kan vara en riktig liten skojare =)

Hur är erat sexliv?
Bättre än bäst!

Vad är det mysigaste minnet ni har tillsammans?
Vår första kväll tillsammans, och när våra barn föddes ♥

Har ni firat alla hjärtans dag tillsammans?
Ooh ja (:

Firat någon födelsedag tillsammans?
En massa (:

Vilket datum fyller han år?
3 Februari.

Vad är det bästa med han?
Snäll, omtänksam, bästa maken / pappan ♥

Vad tror du han tycker är jobbigast med dig?
Mitt onödiga gnäll.

Hur länge hade ni kännt varandra innan första pussen?
Hehe.. 5 timmar kanske? (:

Har ni någon låt som är eran speciella?
Oj, en massa (:

Kommer ni vara tillsammans föralltid?
Dum fråga.. SÅKLART!!


Ett måste!

Vilken góbit!

Denna underbara mobil ska bli MIN!

Den är bara liiiiiiiiiiiiiite dyr, så jag hoppas på lite skönare priser snart (:

                            
IPHONE 4


Sen frukost..


Det blev en liten sovmorgon för oss alla imorse, halv9 vaknade vi så det var bara upp och klä på sej, äta yogurt och promenera iväg till dagis.. Lämningen gick jättebra han viste vad var som gällde och vinkade hejdå i famnen hos favoriten britt.. Jag och Jasmine begav oss emot Ica för att handla in lite godsaker (: sedan gick jag en omväg hem måste bli duktig på att röra mig, det är bra för hälsan..

För ett litet tag sen somnade Jasmine, så nu sitter jag och gottar i mig limpsmörgåsar med ost och kalkon med ett stort glas juice och varm oboy, lite lustigt jag blir helt beroende utav det när jag är gravid och äter det nästa aldrig annars, samma som pannkakor det äter jag också bara när jag är gravid men det är jag inte nu, eftersom jag har mens..

Dom senaste 2 veckorna har vi pratat mycket om ett syskon till barnen :D och ali vil att jag ska sluta med p - piller nu men jag vill vänta lite.. Till jul / nyår sen slutar jag hade jag tänkt.. Men det kan hända mycket under den tiden..


Idag njuter jag..


Gjorde rent hela jävla uteplatsen imorse med barnen, så nu kan man umgås där igen.. Hade hela balkongen full med grus, små larver och äckelskap.. Vidrigt det där! Förra sommaren hade vi inte problem med gröna larver.. Grannen säger att dom kommer från träden? Skumtskumt.

Zoubeida kommer kanske och sover hos oss under veckan som kommer, farmor och rojin åker över till örebro eftersom nesrine slår in på beräknat datum idag, så nu får man se när bebis flickan behagar sej att komma (:

Idag är det härligt väder, behövde verkligen det här.

Vaknade inatt är världens mensvärk, kunde inte somna om och satte mig framför tv.. Var uppe med tösaflickan kl 6 imorse men som tur var somnade hon om, jag var dötrött och behövde sömn..

Fullrulle som vanligt här hemma, abbelito är ute med faster dilan, farmor khalate och kommer nog tillbaka strax farmor behöver åka hem och packa det sista inför örebro resan..

Längtar tills ali kommer hem från jobbet.. Vet ni varför? Jo för då ska jag få min nya KAMERA!!! Jag har läääängtat som attans, äntligen kan jag ta normala foton på barnen (:

J A G  Ä L S K A R  D E J  A L I B O Y ! !

Snart ska han ta truckkort inom jobbet också helt gratis, perfekt! alltid bra och ha så mycket som möjligt inom den branschen eftersom det ger mer peeeeeeengar (:

Det är snack om att chefen ska bjuda dom på någonting, arbetskamraterna berättade att förra gången han överaskade dom åkte dom över till london och gick på basebollsmatcher helt gratis biljetter, hotell, mat ALLT!!, men ba: HALLÅ?! :D NAAAJS!!

Lite avis nu vaaaaa.. Ska fan också haffa ett riktigt bra jobb som jag trivs med till 100% (;

Nu ska jag ut och smoooooka en ciggarettish innan lillan vaknar.. SE YA LATER!! Och då är det fotouppdatering på mina älsklingar (: ♥


Jag älskar dej.

Om ord kunde beskriva..



Mamma ♥ Dotter


Kämpa i värmen!


Lider så fruktansvärt mycket med mina barn.. Solen han nu äntligen vänt sig och är på baksidan utav huset nu, så äntligen kan man sitta normalt i vardagsrummet utan att svettas.. Dom deckade båda två på vardagsrums golvet och har sovit i knappt 30 minuter.. Det skulle passa bra med lite regn nu.. Tecken på att solen är för stark, vår gräsmatta är astorr!!

Ska bli så himla skönt när solen lägger sig lite så man kan gå ut med barnen lite.. Jasmine klarar verkligen inte av denna värme och jag tänker inte utsätta henne för det även fast jag vill vara ute.. Abdallah får nöja sig med uteplatsen tills det lugnat ner sig lite. Och duktig som han är så lyssnar han på vad mamma säger (:

Abdallah har upptäkt en hel del nya saker när vi är ute om dagarna / kvällarna:

* Flygplan.
* Flugor, spindlar, larver.
* Blommor & blad.

Och allting ska han visa lillesyster men hon måste akta sej dom är arliga (farliga)

Ska passa på och ta en cigg (inte så värst gott i värmen, MEN vad gör man när man är röksugen?) och sedan en KALL dusch innan mina busungar vaknar till liv (:

Njut i värmen ni som kan!



Idag håller vi oss inne..


Jag kan inte hantera denna värme, blir helt yr och illamående..

Barnen varken äter eller sover.. Gnäll till 100%..

Abdallah springer utan blöja nu andra dagen i rad, önskar att jag kunde göra det samma med Jasmine..

Ali är och jobbar och kommer hem runt halv6, jag hoppas han kommer lite tidare så vi hinner umgås lite..

Han ska eventuellt köpa en ny digitalcamera till mej idag eftersom vår käre son alltid tar sönder dom vi äger, det blir 4 kameran vi köper in nu, yey!

Jag orkar inte laga någon mat idag, vi får beställa sallad / pizza / kebab..


MÅSTE BARA SKRYTA LIIIIIIIIIIITE!

Min son är den bästa hjälpredan ever han hjälper mej med allt, imorse skulle jag ställa fram toarullar i badrummet och la påsen i hallen och när jag vände mej om var han redan igång med att lägga dom på plats, när blöjor ska kastas och smutstvätt ska till sin plats är han där och hjälper till (: Jag behöver aldrig oroa mej att Jasmine sätter någonting i halsen för Abdallah ser efter henne till 110%. Han vet vad som ska göras när jag tar fram dammsugaren då springer han runt och lägger tillbaka sina brumbrum i hans lådor och springer till kläkammaren och tar fram en trasa som han vill att jag ska blöta och då går han runt och gör rent tv, stolar, soffan, leksaker m.m När det är dags för middag ska han hjälpa till att duka fram, samma när vi har ätit då ska han hjälpa till att duka av.. När det är sovdags springer han och hämtar sin brumbrumkudde och ibland min gamla nalle VITNOS och lägger sej i soffan och myser.. När Jasmine har somnat ska han hjälpa till och bädda om henne och om han får bestämma ska hon ha en kram och en puss också..

Det är MIN son det! Och jag är så STOLT över honom! ♥

Mamma och pappa älskar dej livet ut!


MMS-blogga?

I somras mms bloggade jag mycket då det inte fanns så mycket tid att sitta framför datorn..
Men nu har jag lixom slarvat bort nr, och jag finner det ingenstans..

Någon vänlig själ som kan hjälpa mej med detta? (:


Idag är det VARMT!

Svetten rinner, barnen gnäller.. Lider bara lite utav det, önskar att det vore lite svalare i skyggan, men NEJ! Båda barnen var uppe straxs efter halv6 imorse, fick dom att sova om vid 7 tiden, då passade jag också på att somna om, oj så härligt det var.. När jag vaknade upptäckte jag att jag hade en FÄSTING på låret, HELLNO!! Sprang upp som en idiot och drog bort den med en pincett, fan som det sved!! Gjorde en superkoll på barnen, vill verkligen inte att dom ska få det också..

Undrar vad man ska göra idag, i värmen?

Vill bara svalka av mej i vattnet, synd bara att man inte har något närmare badställe.. Karln är och jobbar så man blir lixom lite inlåst när man inte har någon syskonvagn.. Det är det första som ska köpas in nu när lönen kommer (:

Nu gnäller barnen efter mig, dags att leka med brumbrum (:

That´s my girl! <3


JASMINE ♥

Hon kryper fram i världens fart, det ser nästan ut som om hon springer.. Ser lite roligt ut (:

Hon går längst möblerna nu och testar sej själv genom att släppa taget då och då.. 

Hon har precis (1 vecka sen) lärt sej att hålla flaskan helt själv, mammas snutta!

Hon baxar brorsans alla bilar och förstör allting han leker med och tycker självklart att det är jätteskoj (;

Matglad tjej och vill testa allting som går att stoppa i munnen.. Men citron var ingen höjdare precis, haha.

Älskar barnprogram med alla färger och musik. Dansar gärna med och viftar med händerna.

Att lipa och prutta med munnen är en höjdare (:

Klappa händerna och oooa med munnen kan jag sen låååååångt tillbaka!

Jag är mammas duktiga flicka, mamma önskar bara att jag sov lite mer på dagarna bara (: haha..



9 juni 2011


Underbart att vädret håller i sej.. Dock lite regn igår när man bestämt sej för att ta en promenix med lilltjejen så det var bara att bege sej hemåt igen..

Abbelito é på dagis, och han trivs där nu till 1000 han gråter inte utan gnäller bara och säger: hejdååååååå, mamma hejdåååååååå!!

Lill sessan sussar så sött i värmen, hon lär ju vakna snart..

Nu ska jag gå och sätta mej framför fläkten vi har i vardagsrummet.. Hahaha!!



Solen är här (;


Nu har Abdallah gått på antibiotika i 2 dagar.. Jag är glad att läkaren vi träffade i onsdags gav oss medicin även fast vi fick vänta 1 timme extra.. När vi var där i måndags så ansåg dom att det var ett mygbett han hade kliat upp, distriktsköterskor är nog inte lika bra utbildade..

Efter läkarbesöket gick jag in på apoteket för att ta ut medicinen men då upptäckte jag att jag hade glömt leget hemma, tydiskt! barnen var övertrötta och hungriga, abdallah rev ner en hel hylla med balsam och shampo och blev helt hysterisk.. folk glodde som fan, men jag brydde mej inte.. det är inte lätt att vara sjuk och liten.. mammas hjärta ♥

Igår fick han feber, ringde in till karolinska eftersom det inte är bra att få feber i samband med antibiotika men läkaren sa att vi skulle vänta lite och se om febern skulle komma tillbaka och det gjorde den aldrig.. skönt! annars hade vi fått åka in akut..



Ali är och jobbar i värmen och barnen ligger och sover.. Jag tvättar lite och funderar på vad vi ska äta för middag ikväll.. Faster chinda och farmor khalate är på väg hit för att hälsa på.. Det var ett tag sen man sågs, jag har bara sett Omar 1 gång så det ska bli jättemysigt att få pussa på honom.. Min lilla soltråle ♥

Om vädret håller i sej så ska vi till stranden imorgon och grilla, mys!

Skulle ha gått till öppna förskolan idag med barnen, men det var stängt.. Typiskt! När man väl har möjligheten till att gå dit så ska det alltid vara stängt, haha..

Nej nu ska jag ut och sätta mej på balkongen och steka lite (:

Regn.. Ovanligt!


Idag är det ali´s första arbetsdag.. 05.00 begav han sej till stationen.. vilken kämpare!

Jag tror eller är nästan 100% säker på att min kära son har gått och fått smittkoppor, yey! Ringde vårdcentralen och fick en tid i eftermiddag.. När jag kontaktade dagis så sa dom att det har varit fler barn och vuxna som haft det.. Lite vidrigt bara! Informera? Hmm..



Men min son ser verkligen inte ut såhär, det har inte brytit ut sådär mkt som på bilden.. Jag hoppas på pencilin så snart som möjligt så han slipper ha mer ont..

Jasmine ligger och sover äntligen, och abbe står nedanför och tittar så fint på mej och undrar nog vad jag håller på med..

Till lunch ska jag göra iordning klyftpotatis med kycklingnuggets.. Jag hoppas abbe får i sej något, han är så dålig på att äta när han blir sjuk :/