26/06-2010


Dagen har varit lång och vi har hunnit med en hel del faktiskt.. Jag är inte så orolig längre inför flytten nu när man ser att det inte är så mycket att göra.. Fick ett väldigt trevligt samtal idag från min syster, hennes slempropp har gått och nu får vi se hur lång tid det tar tills lillpöjken kommer.. Ska bli skoj och se om moster gissat rätt(?)

Jag är helt död efter dagen, och längtar tills jag kan krypa ner i sängen och bara SOVA! Fast ikväll är det ju en skräckis som min älskling har tjatat om typ i 1 vecka, haha..

Imorgon åker vi hem till svärmor och fixar mattorna och sen får vi se om vi hinner med ikea också vi måste köpa en säääääng lixom, och nya soffor och typ 100 andra grejer som lilla ida kommer finna (:

På Måndag ska Ali iväg och jobba igen *suck* saknar han grymt mycket alltså, jag värkligen dör under vardagarna utan honom.. På Torsdag kommer både Janda och Nesrin så det kommer bli fullt hus, Rojin & Zoubeida ska spendera tiden hos oss då för det kommer inte finnas så mycket plats hos Yadhe (svärmor)

Nu gnäller min prins, dags och sova..

Se ya!
JAG ÄLSKAR DEJ!


Du & jag tills jorden går under..Midsommarafton!


Och då var denna dag över.. Vaknade inte förens kl 9 imorse, fick lite sovmorgon med en kämpig natt min son gör lite hur han vill nu på nätterna och ibland blir han klarvaken, och vem orkar med det? Det är dags nu och visa vem det är som bestämmer så det inte är han som styr och ställer.. Han gråter och blir ilsken för allt han inte får eller får göra, och jag vill ju inte att han ska vara ledsen men jag måste säga ifrån för vårat bästa..

Var hos Abdallah´s grav idag.. Det kändes bra att gå dit, det är över ett år sen sist! Vi la dit nya blommor och gjorde det riktigt fint. Vi var kanske där i 2 timmar men det var det värt eftersom hans grav ligger utanför gullmarsplan och det tar ju ett tag och åka..

Tog bilder, fast inte på min kamera för den glömde svärmor (:, haha. Imorgon när vi åker dit så ska jag ladda upp bilderna från idag och från Liam´s kalas också (:

På Söndag ska vi börja tvätta mattorna och på Måndag ska svärmor och säkert Rojin & Zoubeida komma hem till mej och börja hjälpa mej och packa.. Det behövs för jag orkar inte och jag har ständigt foglossningar, värkar vad fan vet jag, men ont gör det och jag blir som död när det sätts igång!

Tänker på min syster, dagarna bara förvinner och snart är det hennes beräknade förlossningsdag.. Ska lillen komma tidigare eller ska han mysa ett tag till där inne? Elin är iallafall trött nu och önskar att han kommer snart.. Ska bli kul och se om han kommer den 3 Juli som jag sagt ett bra tag nu(?) Vi får la se (:

Oförskämda barn!!

Oförskämda barn!! Sitter på gården tillsammans med några andra barn och min son är intresserad utav deras leksaker och vilka dom är men dom är tvärtimot han får inte röra deras saker och dom skriker och säger att han ska gå och leka med sina egna saker och är jätteotrevlig och säger elaka saker till honom. Då undrar jag vad för uppfostran dom har och för sjuk jävla morsa som bara sitter där och inte säger någonting. Jag orkar överhuvudtaget inte diskutera det utan försöker få han därifrån med det är svårt när han inte vill och blir ledsen. Snart ska vi gå härifrån och då slipper vi dom och hoppas på att aldrig mer få träffa på dom! Usch.. Jag bryr mej aldrig om andra barn rör mitt barns leksaker, varsegod ta för dej men jag vill ha tillbaka dom sen.. :)


Provar på för första gången med mms inlägg :)

neroze031 (MMS)

Nyvaken skrutt! Varmt é det idag, så endast blöja på. Imorgon är det midsommar, något skoj som händer? Själva ska vi åka och besöka abdallahs grav och smycka den med massa blommor. Efter det blir det en rundtur inne i stan & mat. Nu ska vi mumsa i oss glass! Peace n love.


Familjehoroskop!


Tvilling som förälder (jag) |
Kommunikativ & Rolig
Tvillingföräldern för in lätthet och skoj i hemmet. Du stimulerar gärna din familj intellektuellt och tycker det är roligt med korsord och andra kluriga spel och lekar.

Konversation och debatt är en naturlig del av din tillvaro. Du älskar att läsa för dina barn, gå på bio tillsammans, eller titta på intressanta TV-program som ni sedan kan diskutera. Du gillar livliga sinnen och kommer att göra vad du kan för att dina barn ska växa upp och bli lika snabbtänkta, nyfikna och kommunikativa som du är.


Kommunikation är definitivt en styrka hos dig, men du kanske inte är lika bra på att uttrycka dina känslor. Logik kan ta över så att du glömmer att dina nära och kära också har känslor. Glöm inte att berätta för dina barn hur du känner också – de behöver veta hur mycket du älskar dem och att de kan vända sig till dig också för känslomässigt stöd.


Ditt livliga, lekfulla sinnelag kommer att ge dina barn mycket glädje. Du är ombytlig och ger inte dina närstående många chanser att stagnera.


Men glöm inte att även rutiner har värde i barns liv. De behöver den trygghet som regelbundna måltider och godnattrutiner ger. Men med lite planering, finns det gott om utrymme för spontanitet också.Vattumannen som förälder (min man) | Vikten av att vara unikVattumannen uppmuntrar sina barns oberoende och individualitet. Ert hemliv kanske är okonventionellt, men förmodligen fyllt av dina barns konstnärliga alster och många udda saker.

Eftersom du själv gärna tänjer gränserna för vad som anses normalt, kommer du inte att tycka tilla vara när dina barn kommer hem med grönt hår eller nya, intressanta klädstilar. I dina ögon är sådana experiment en helt normal del av att vara ung. Men du har den lojalitet och stabilitet som krävs för att ge din familj en bra grund i livet, trots detta.


Det är helt enkelt så att du inte känner behov av att leva upp till traditionella roller och du trivs med din frihet. Du har alltid haft en stor vänskapskrets och kommer att ge dina barn de värderingar du själv har; öppet sinne och nyfikenhet. Du kommer också att lära dem tänka på djupet och kreativ problemlösning. Du är en fantastisk förebild som kan visa dem hur man ser framåt istället för att stagnera i nuet eller det förflutna.


Din största utmaning kan vara att vara emotionellt öppen gentemot dina barn. Du har en tendens att hellre relatera på ett intellektuellt plan än att vara känslomässig, så träna din förmåga att visa ömhet och omvårdnad. Försök undvika att fly undan när dina barn visar känslomässiga behov.Fisken som barn (min son) | Drömmaren


Din lilla fisk kommer att ha en fantastisk, rik fantasi som berikar hans eller hennes liv mycket.

Du kommer förmodligen att se ditt barn stirra i tomma intet ofta. Det är så mycket som rör sig därinne – ett helt hav av känslor och intryck. Dessutom har fisken sitt eget perspektiv på världen att begrunda.

Fiskbarn är mycket ömsinta och vänliga och behöver mycket kärlek. Din lilla fisk kanske vill bli buren mycket som spädbarn och kommer att fortsätta att behöva mycket ömhet, uppmuntran, kramar och pussar när de blir större.

Fiskbarn är ofta mer instinktiva än logiska och mer intresserade av dröm och fantasi är “verkliga livet”. Ditt barn kommer att behöva din hjälp att hålla fötterna på marken – han eller hon kommer att ha storslagna idéer om vad livet kan och borde vara och sådana visioner möter inte alltid verkligheten.

Du kan förvänta dig att din lilla fisk kommer hem med behövande varelser. Fiskens hjärta har en enorm kapacitet att älska och hjälpa – ibland alltför stor. Din lilla fisk behöver också skydda sig mot de som utnyttjar generositet och tillit – och där kan du hjälpa till.


Kolla du också, :) http://se.babycenter.com/horoskop/

Riktigt allt stämmer inte in, men det är på gränsen! :)Kärleken till mitt barn..


13 MARS 2009, DAGEN SOM FÖRÄNDRADE MITT LIV!
JAG ÄLSKAR DEJ IBRAHIM ABDALLAH..

Kärleken en mor har till sitt barn är enormt stor, och det kan aldrig någon ta ifrån en..Så kom du då till oss du älskade barn, och grep våra hjärtan med kraft. Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft. Du ler så du strålar, din själ lyser klar, Du fångar all ömhet omkring, små fötter och fingrar, din hud och din doft så underbart skapat allting. Ditt liv skall vi följa och finnas för dig och dela din glädje och sorg. När skuggorna hotar ditt solsken, så är vi din tryggade borg. Idag vill vi visa för vänner och släkt, den gåva vi fått att bevara; Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka för stor att förklara..


22/06-2010


Sen ovädret i Torsdag´s har mitt internet inte fungerat.. Blixten slog ner lite här och var i Bro så ledningarna kraschade totalt, men nu äntligen fungerar den igen and im back :)

I Måndags var jag med om världens jobbigaste dag, foglossningarna var HEMSKA.. Jag hängde på Ali och jag trodde jag skulle föda, igår var dom lite snällare efter att jag hade duschat.. Ali skrämde mej riktigt ordentligt när han sa att vi kanske behöver packa väskan inför BB, men det är lååååångt kvar och än får hon inte komma då kommer det bara bli jobbigt för oss alla.. En så tidig födsel är nog inte så roligt skulle jag kunna tro!

Lördagen var jättebra och Liam sken som en sol och var en helt annan grabb, hoppas han blev glad för kläderna vi gav honom :), dagen fortsatte på mitt håll eftersom jag fyllde 22.. Svärmor hade ordnat grillfest och ordnade kalas sen för mej på kvällen, älskar henne och resten av familjen ni är underbara ♥

Självklart glömde jag kameran där när vi gick hem i Söndags, så bilder från helgen får jag ladda upp lite senare..

Nu i helgen ska vi tvätta våra mattor och förmodligen packa eftersom våran flytt börjar närma sej? Vi har hur mycket som helst och köpa in och vi har inte ens börjat.. GAH!

Dagarna bara rullar iväg och snart är det dags för min son´s inskolning, det ska faktiskt bli jätteskoj och jag hoppas han trivs och att personal är goa..

Var bara tvungen att kasta in en bild på min älskling ♥
Lite gammal men det gör väl inge? :)Peace & Love!


18/06-2010


Vad håller vädret på med igentligen? Igår sken solen och det var så varmt att jag knappt klarade av att vara ute.. Nu spöregnar det och blåser som aldrig förr.. Vad är det för sommar vi har? Vädret måste fan skärpa sej annars blir det ingen bra sommar i år..

Jag kunde inte somna inatt, hade väldigt mycket att tänka på.. Och foglossningarna är hemska!

Min son har hittat en ny hobby, 3 morrnar i rad nu har han gått upp på toasitsen och satt på vattenkranen och lekt med vattnet och där kan han stå hur läääänge som helst, förutom när jag släcker då blir han rädd och vill komma till mamma så det är mitt knep till och få han därifrån när jag tröttnat.. Haha, elakt kanske men där kan han väl inte så i flera timmar heller..

Tog några bilder på han imorse:

  

Ali jobbade över igår eftersom tv4 vd fyllde 60år så det var storfest.. Bla, träffade Ali på Martin Timell och Peter Jidhe, tänk vilket sjukt roligt jobb han har igentligen, träffa en massa kändisar varför inte lixom?! :) Han tog en bild med Jidhe men den har han på mobilen, så den tänker jag ladda upp lite senare..

Stolt över min älskling!

*

Imorgon é det 19 juni och då är det min födelsedag.. Det har jag växt ifrån och eftersom Liam inte firades den 15  juni så har syrran fixat kalas imorgon så då ska jag åka och träffa min gullunge.. Hon blev jätteglad när jag berättade imorse att hela familjen kommer för att gratta honom.. Jag har bestämt mej för vad jag ska köpa till honom och jag hoppas bara jag hittar en som faller mej i smak annars har jag lite annat smått och gott som jag tänkt över :)

Låg och tänkte igår på att Elin´s förlossnings snart är kommen och ifall hon föder tidigare eller senare.. Så inatt drömde jag om det tillochmed och att hon gick med lillebror i magen yttligare 1 månad och att jag födde tidigare än beräknat och att dom kom samma dag och att vi låg i samma förlossningsrum, helst sjuk!

Hon fick sin pojke och jag fick min flicka.. Åååh, längtan är sjuuuuuuuuukt stor!

Eftersom min sömn var sjukt liten inatt så hade jag tänkt och krypa ner i soffan och glo på tv, vilket jag igentligen inte vill eftersom kroppen blir ännu segare utav det men jag måste jag är helt svag i hela kroppen!

Och jag måste bara tillägga, jag är så glad när jag var yngre satt jag och kollade på ett svenskt tv program på kanal1 som hette segermyr och nu är det TILLBAKA! Och jag blev så glad när jag såg att dom börjar sända nu på måndag, yey!

Peace..

Kan inte förklara den starka kärleken..


Det vackraste som finns är att se dej när du sover..
Det var , knappt 1 månad gammal! * Och nu, 15 månader gammal!
Men ändå samma ansiktsuttryck när han sover i min famn..

 

För varje dag som går så växer min moderskärlek för dej, jag vet att vi hade det kämpigt dom första månaderna i ditt liv då jag gick igenom både en sjukdom och förlossningsdeperation och inte alls kände för att leva mej in i rollen som mamma men vi kämpade och står här idag 15 månader senare och jag har aldrig sett ett sådant underbart barn som dej, alltid leendet på läpparna och att busa finns bara i din hjärna nu.. Tillsammans är vi starka och ska leva igenom dagarna, snart kommer lillasyster och då är det ditt ansvar och vara en bra storebror och ta hand om henne och skydda henne från det onda..

Glömmer aldrig den 13 mars 2009, det var den dagen då du hamnade i min famn
och ändrade mitt liv totalt, jag älskar dej & släpper dej aldrig!16/06-2010


Ingen bra natt, min son sover väldigt oroligt och vaknar hela tiden.. Foglossningarna är väldigt starka och så som hon rör sej där inne, knappt en lugn stund! Fick bara höra goda saker igår om min dottra, hon växer som hon ska och hennes hjärta slår perfekt :) Idag har jag gått in i v26 alltså 27 graviditetsveckor.. Jag har inte någon tid alls överhuvudtaget att pyssla om henne som jag gjorde med min son, livet ser "lite" annorlunda ut nu, hehe.. Storebror både kramar och pussar på magen speciellt på morgonen, då tycker han det är mysigt och ligga på magen också.. En smäll hit eller dit på magen får jag också, då sparkar Jasmine tillbaka.. Jag är rädd att hon ska känna smärta men hon ligger så skyddad hoppas jag?! Hihi..

Solen é med oss idag, men jag är frusen och har super ont i huvudet och är inte alls på humör idag.. Igår hade vi visning på våran lägenhet, det kom en ung tjej hit som var ganska förvirrad och viste nog själv inte vad hon gjorde och frågade om.. Idag ska vi yttligare ha en visning så vi får se hur denna person är.. Haha!

Juste jag är så glad, jag har äntligen gått upp lite nu i vikt och det tycker min barnmorska är jättebra.. När jag är i v31 ska jag gå och testa mej för att se om jag har/får graviditetsdiabetes.. Vilket jag inte vill ha, det räcker med struman!v 26 | min älskade dottra!

Bebis:

Barnet kan höra ljud och ljudnivån inne i magen som kan nå upp till mer än 80 decibel. Det är ungefär lika livligt som en stökig stadsmiljö. Barnet lyssnar på ljuden i mammans kropp, magen som kurrar, nysningar och annat som händer. Det lyssnar även på mammans och omgivningens röster. Vikt 900 gram.

Mamman:

Du har nu klarat av två tredjedelar av graviditeten. Nu har du nog ökat cirka sju till tio kilo i vikt. Hela kroppen påverkas av graviditeten.

Karpaltunnelsyndrom:

Det kan uppstå ett tryck kring nerver och senor som gör ont och ger en domningskänsla ut i händerna. Det kallas karpaltunnelsyndrom. Berätta för din barnmorska om du har besvär av din karpaltunnel. Smärtan och domningarna kan avhjälpas med hjälp av handledsskydd.

Pappan:

Motion är viktigt. Det finns många fördelar med att motionera, både för kvinnan och för barnet. För många är det lättare att komma ut om man gör det tillsammans. Ni kan gärna ta promenader tillsammans eller simma. Undvik sporter med risk för slag eller knuffar.

*

Längtan blir allt jobbigare och jobbigare, jag vet att det är sjukt långt kvar men jag vill bara henne här hos mej nu.. Det svider i fingrarna till att redan köpa in saker men det får vänta minst 1 månad till.. När jag hade sonen i magen började jag galet för tidigt och det fick mej bara att gråta av längta.. Spjällsängen stog framme när jag kanske var i 6 månaden och garderoben var full med bebissaker, nappar och flaskor fanns i hyllorna.. Haha, snacka om tokig!Jag har bestämt mej för att tatuera mej igen, högst upp på armen och där ska det stå mina barns namn med personnr och sen småstjärnor, hur snyggt som helst ju eller?

Och tatueringen jag redan har ska jag tatuera över eftersom jag inte tycker den är speciellt fin.. Och sen så måste jag bara ha min älskades namn på nacken som vi pratat om HUR länge som helst..

Ali ska tatuera in sin dotters namn på handleden som han redan har med sin sons namn och sen mitt namn på nacken, det kommer kosta en hel del men det är värt pengarna absolut! :)

Får se om jag ska kontakta kusinvitamin eller om vi ska gå till tatueringsstudio..?

Nu ska jag googla vidare på tatueringar och se om jag faller något på smak! Take care.. Tänker på min syster och hennes älskade son Liam.. Älskar er för all framtid! Ni är starkare än alla här tillsammans på denna jord! ♥


Mosters älskling!


Idag min älskling blir du 2 år, tiden går allt för snabbt! Jag tänker på dej och älskar dej jättemycket.. Var stark nu så ska du se att allting går bra.. Puss puss på min ♥

Kusinkärlek!Så otroligt fina pojkar! :)


14/6-2010


Vad håller Sveriges väder på med, har den missuppfattat att det är sommar och att vi vill ha sol? Under hela helgen har vi haft ett tivolio här på besök men jag satte inte min fot där eftersom vädret inte kunde anpassa sej för utomhus aktiviteter.. I Lördags kom Zeyneb hem till oss och sov över till Söndagen igentligen skulle hon ha sovit kvar men hon ska gå på kollo i 2 veckor och behövde ett speciellt busskort hon glömt hemma så hon fick åka hem iallafall..

Idag ska jag ÄNTLIGEN få lyssna på min dottras hjärta, och jag är så nervös inför det.. Dagarna som varit har hon spökat runt där inne och magen har varit stenhård hon gör det verkligen inte lätt för sin mamma.. ♥

Min älskade son växer så det knackar och han säger några ord, ack (tack) a (ja) ne (nej) försöker lära honom vatten på kurdiska som är (aav) han gnäller bara när han vill ha vatten så det är bättre om han kan berätta för mamma istället vad han vill ha :), heh..

Föresten så blev han hela 1 år och 3 månader igår! Hipp hipp hurra för min älskling!

Imorgon är det den 15 juni och då är det exakt 2 år sedan min systerson kom till världen, tänk hur fort tiden går igentligen? Han ska inte fira sin dag förens på Lördag (på min födelsedag) så jag hoppas verkligen att jag kan komma dit och pussa på min stora kille..

Här kommer lite bilder från Märstaveckan!

Åker bil på brödbodens café, vilket var ganska läskigt!


Måste peta lite på morfar, har saknat han sååå mycket!


Leker förfult med mormor..


Bus i garderoben med kusin Liam ♥ "fast här leker dom oskyldiga" :)


Superskoj att leka i alla slags korgar.. och tugga på ankor :)


Röjer i sandlådan!


Liam letar upp myror, mosar dom och kletar dom på sin mamma eller äter upp dom, haha.. "yra yra"


Chillar i solen..


Livet é allt underbart!


Tisdagkväll..


Dålig uppdatering jag vet!

Från i Fredags har jag varit i byhålan Märsta och ger mej hemåt imorgon vilket ska bli underbart skönt, har saknat mitt älskade hem och det är dags och börja packa inför flytten.. Det är FAN inte långt kvar nu!

Dagarna har gått sjukt snabbt, och jag har tillbringat dom mest tillsammans med syster Elin och hennes son Liam. Det har varit jättekul och vara med dom eftersom vi inte ses så ofta.. Tyvärr! Bilder från veckan kommer laddas upp så småning om :)


Jättekul att det kom in lite frågor iallafall.. Nästa gång vill jag ha FLER!

1, Fråga från Anonym:

grattis till din graviditet! är denna annorlunda om du jämför när du hade sin son i magen?

SVAR:

Tack så jättemycket! Ja, denna graviditet är mycket mer besvärligare tidiga foglossningar och grymt ont i rygg och ben sen långt tillbaka, öker inte i vikt pga av min tabletter.. Dock lite jobbig graviditet eftersom man inte har sej själv och tänka på i första hand, all energi går till min son!

2, Fråga från Anonym:

har du bestämmt dej för namn? dubbelnamn eller enkel?

SVAR:

Min dottra ska heta Jasmine, ett andra namn kanske slinker in senare vem vet..

3, Fråga från Sanna E

1, hur gammal kommer din son vara när du får ditt nästa barn?

2, märker han att det är något som är annorlunda nu?

3, är din familj/släkt glada att du ska få ett till barn?

4, hur många barn vill du ha?

5, kommer det inte bli jobbigt och vara hemma med 2 barn samtidigt, jobbar din sambo eller kan han hjälpa dej senare om det skulle behövas?

lycka till!

SVAR:

Min son kommer under September månad bli 1år och 6månader exakt vet man aldrig..

Ja, absolut.. Han märker att mamma är tröttare än vanligt och att man inte längra kan sitta och hoppa på magen som förr utan att man måste vara mer försiktig och att det är någonting som växer där eftersom han gärna klappar och pussar på magen! :)

Självklart är familj och släkt glada men dom hade nog velat att vi skulle vänta lite eftersom vi fortfarande är unga och för min hälsas skull men gud bestämde och han gav mej en dotter..

Till och börja med så räcker det nu med 2, sen ska vi vänta några år.. Efter det kan jag tänka mej och skaffa 2 till :), sen räcker det nog?! *vem vet*

Min son kommer precis hinna inskolas så han kommer spenadera lite tid på dagis "om han trivs" annars får han vara hemma med mamma och lillesyster, och det kommer gå jättebra vilket som, man vänjer sej och får dela upp arbetet!

tack så mycket!

4, Fråga från Sofia:

varför bor du inte nära din mamma och pappa för? saknar du inte dom?

jag klarar inte en dag utan mina föräldrar, dom är mitt allt!

SVAR:

Det blev bara så att jag bestämde mej för att flytta till Bro eftersom min gubbe fick lägenhet där så det gick lixom inte att tacka nej, Märsta är något jag lagt på sidan klarar mej utan denna förort.. Föräldrarna har fullt upp på dagarna så oavsett om jag hade bott granne med dom så hade jag inte träffat dom lika ofta som nu.. Jag älskar dom och vi försöker ses så ofta vi kan! Livet ändras ju när man skaffar egen familj då går all tid till dom..

*

Tack för frågorna, alltid lika kul och svara på dom!Just nu har klockan blivit över 21.00 och jag sitter på övervåningen och ska snart krypa ner i sängen brevid min son, ögonen hänger steg upp halv7 imorse och dagen har varit LÅÅÅÅÅÅNG!!

På Torsdag ska jag på skolavslutning och senare på dagen ska jag till läkaren och prata om mina värden och jag hoppas dom ser bra ut och att min dos inte höjs..

GODNATT!Frågestund!


Kör igång med en frågestund nu..

"en typisk dag" kommer senare, min son har blivit tokförskyld och är inte alls på humör.. men jag lovar att det kommer läggas upp här på blogg förr eller senare :)

Nu ska jag fortsätta här hemma och se om jag hinner få någonting gjort innan min gosse vaknar..

På Fredag åker jag till Märsta (to mam n dad) föresten och kommer stanna där minst till tisdag, så om någon kompis sen "förr" känner för att träffas och se min urgulliga son så är det bara att knacka på ni vet vart jag parkerar mina skor, hah :) PEACE!

Hoppas på Terese & Sofia? :)


MY GIRL! ♥


Ser ni hur lik hon é mej i profil? :)

Jag älskar dej..

"Jag måste ha!"


Känner mej som en i gravid-gänget nu.. Trodde jag aldrig skulle bli "galen" i något under tiden jag hade dottra i magen! :) och det är dessa underbara onyttiga ting jag nästan inte kan leva utan!

 

Frossa!!

Har jag inte rätt syster?! :)


1 JUNI 2010


Varför kan vädret inte bestämma sej? Sol, regn..

Nu är klockan straxs över 1, Ibbe sitter i badkaret och leker med skum vilket har blivit en utav hans favoriter.. Helst ska all vatten sedan ligga på golvet eftersom han inte kan sitta still utan hoppar och har sej.. Jag önskar jag också kunde sitta där i med honom, men platsen börjar bli allt för liten ju mer magen växer, hah..

Vi var ute rätt så tidigt imorse occh tog en promenad i solen, och jag fick äntligen mina tabletter så nu förhoppningsvis kommer jag må bättre på morgonen..

JUSTE!

Jag har blivit tillfrågad om jag kan göra "en typisk dag" (med bilder såklart) och lägga ut det på min blogg & självklart går jag med på det..

Hade också tänk och ha en frågestund lite senare så spara ihop lite frågor nu :)