Gravidvecka 13

BARNET:

Barnet är färdigformat

Alla ditt barns organ, ben, nerver och muskler har bildats. Nu gäller det bara att allt ska mogna och börja fungera tillsammans. Det är det som händer just nu: ditt barn spänner och utvecklar muskler och leder för fullt. Skelettet består fortfarande av brosk som långsamt blir till ben allteftersom brosket hårdnar.

Även om barnet inte kan svettas inne i livmodern är svettkörtlarna fullt utvecklade.

Barnet rör på bröstet nu precis som om det andades. Det övar, och kommer att fortsätta med det tills det föds.


MAMMAN
:

Nu börjar andra trimestern!

Du mår förmodligen bättre nu och är inte lika illamående. Den andra trimestern upplevs ofta som lugnare än den första. Eventuell motvilja mot vissa smaker och dofter hänger förmodligen kvar. Även om hormonerna lugnar ned sig och moderkakan tar över mer och mer av hormonproduktionen är det inte ovanligt att du känner dig sårbar, ledsen och/eller extatisk. Det är mycket som händer i din kropp. Nu kanske oro för missfall har lättat en aning, om du tänkt i sådana banor. Den här veckan är den viktigaste delen av ditt barns utveckling färdig. De flesta medfödda missbildningar sker före slutet av vecka 10 eftersom embryot är mest känsligt för faktorer som skulle kunna störa utvecklingen.

Är du smått besatt av vissa typer av mat? Ingen kan egentligen förklara varför en del gravida kvinnor blir så otroligt sugna på vissa typer av mat. Det kanske är de hormonella och känslomässiga förändringarna som utlöser det. Eller så är det en kvarleva från förr, när vi inte fick i oss någon "balanserad" kost. Vad du är sugen på kan variera. Vissa får ett sug efter choklad och godis medan andra vill ha citrusfrukter eller juicer.

Den här viljan att äta en viss mat kan vara bra eller dålig. Det beror lite på vad du är sugen på att äta hela tiden. Om du nu äter en hyfsat balanserad kost, med rikligt av grönsaker, protein, kalcium och vitaminer, så kan du faktiskt skicka ut din partner mitt i natten för att få exakt det du är sugen på! Det har du verkligen förtjänat.

/ Info lånat av libero.se


Hemligheten avslöjad!


IBRAHIM SKA BLI STOREBROR!!

Ja, jag är gravid och har gått in i v13 och jag är superglá. Om jag fick välja så skulle jag ha skrikit ut det för 1 månad sen när jag fick reda på det men jag vet att man ska vara på sin säkra sida och det håller jag faktiskt med om!

Ibrahim vet att det är något som växer där inne han låter inte magen eller mina bröst vara, han slår och biter på dom! Haha.. Han börjar nog bli lite avundsjuk kanske? Barn är smartare än man tror..

Pappa Ali är jättelycklig och det tog inte ens 1 timme sen viste nog halva sverige om + syrien :) Exakt så som det såg ut när jag hade Ibrahim i magen!

Vår lille/a är beräknad enligt BVC 4 September men vi kommer säkert få ett nytt datum på UL som sker efter syrien men jag kommer kika innan :) Hihi..

Namnen som är spikade och klara är:

Yosef eller Joline

Längtan efter en till är så enormt stor jag tänker och pratar till min bebis varje dag! Älskar min bebis.. ♥





Jag är så LYCKLIG!!


JÄVLA SKIT!


Jag har förstört min blogg nu ju... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!


Inför hans födelsedag! :)


Imorse ringde jag och beställde vår tårta till Ibrahim, det blir en 30 bitars med vit marsipan 2 röda rosor på varderasida och en supersöt bild imitten på min älskade prins och såklart en text där det kommer stå: IBRAHIM ABDALLAH 1 ÅR!

Här är bilden vi ska ha:



& Jag är supernöjd, eller vi tycker ni? :)

Många tycker det är onödigt att vi ska ha en sån speciell tårta eftersom han "bara" blir 1, men det är stort för mej och ali och nästa gång vi ska göra ett sånt här kalas med en sån tårta är när han blir 5.. För vi anser inte att dom andra åldrarna inte är lika viktiga, självklart ska vi ha kalas med tårta men inte sååååååååhääääär dyr :) ÄLSKAR MIN SON HAN ÄR VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRD ALLT!


Don´t mess whit me!


Kände redan imorse när jag vaknade att denna dag inte kommer vara min dag! Jag har sån jävla huvudvärk känns som hela mitt huvud ska explodera och jag är SUR, så jäva SUR och irriterad och jag vill bara lägga mitt huvud under en kudde och gömma mej där tills allting blir bättre!!

Varför har gud skapat problem, och ilska?

Jag förstår att världen inte kan vara perfekt, ibland önskar jag att mitt liv såg ut som programmet 7 heaven där är allt frid och fröjd och alla problem är aldrig några problem, dom blir aldrig sura eller arga på varandra och dom ler åt exakt allt! Orka?

GAAAAAAAAAAAAH!


Minns ni?






Såhär känner jag mej just nu!





Dagens horoskop!


Ska man verkligen tro på sånt här? Absolut när det står bra grejer, annars nej! :)




Why?


Det borde vara förbjudet att bli sjuk när man är mamma, man har inte tid med sånt när man har barn! Varför, varför varför? Jag HATAR att vara sjuk, orken finns verkligen inte och man kan inte ligga och bara ro om sej själv, nej jag måste ju tänka på min älskade son som behöver mej och min kärlek! Längtar faktiskt lite gran tills han börjar dagis då får jag en massa tid för mej själv :)



Usch fy & blä!


24 Februari


Nu märker man att min älskade prins mår bättre, han leker och skrattar och kan vara själv på golvet utan att jag ska gå runt och bära han. Därimot har jag blivit sjukare, kan knappt prata och har ASONT i min hals och snoret bara rinner.. Kul?

Dagen har gått bra och Ibrahim har varit snäll mot mej, jag har hunnit tvätta och städa och laga supergod kyckling till middag! En glad ali har vi idag också, han är pigg och inte så trött idag, saknat min älskade!

Pappa ali glömde sin visselpipa idag som han egentligen behövde på jobbet men ibrahim hittade den och har övat så nu kan han vissla och blir alltid lika glad när det kommer ett litet ljud från den.. Haha!

Han har psykat mej med att kasta ut jord från alla blomlådor vi har, jag blir tokig.. Ska kasta ut dom på balkongen då kan han inte röra dom, mohahah! =)

Nu står han nedanför mej och gnäller, så jag måste sluta! Byeee..


23 Februari

Min stackars lilla prins!
 
Natten såg okej ut, han gnällde mycket och var hungrig men vägrade dricka någon välling. Satt uppe i ungefär en timme sen fick jag honom att dricka och efter det somnade han och då fick jag också någon timmes sömn.

Tidigt imorse åkte Ali iväg till jobbet, han är hemma tidigare idag iallafall.. Saknat honom dom här dagarna, dom ser ju inte ut som förut precis..

Just nu sitter Ibrahim mitt på golvet och kollar på Gerald the bong bong, och så säger han bäää bäää och snorar som aldrig förr, haha.. Han är sömning men jag väntar med att söva honom för om exakt en timme ska jag ta bussen ner till centrum och gå på min sista tid hos Lena, sen ska jag bli "iväg" skickad till någon annan.. Men det låter ok..


UPPRÖRD!

Jag blir  tokig, jag får inte i Ibrahim sin medicin jag försöker med alla möjliga knep men han vill inte.. Hur får man i flytande medicin i ett barns mun när han inte ens är 1 år? Varför kan dom inte fixa suppar också när det gäller hostmedicin och pencilin det skulle vara så jävla mycket bättre!


Hans 1 års dag närmare sej och jag lääääängtar! Och efter det så är det inte långt kvar tills vi åker till Syrien också, det här året kommer vara super bra :) Och i September sker något annat mysigt också! ♥

Slut med ord, åter med bloggande när det finns tid och rum, bye!




Du é min styrka!


Du gör min dag.




MINA ÄLSKLINGAR!


Jag ÄLSKAR er!




Sjukisarna!


I Fredags åkte vi över till Märsta och var där över hela helgen. Både Ibrahim och Liam var sjuka så det blev inte alls dom jag hade tänkt mej. Vi åt gott och hade det mysigt. I Söndags jobbade ali och åkte hem i Lördags så jag sov utan han en hel natt.. Ibrahim var snäll mot mej den natten och lät mej sova.. Saknaden blev stor igen när jag åkte ifrån mamma och pappa.. :(

Den här natten var ingen rolig, han har blivit ännu sjukare nu och jag sov inte så mycket.. Imorse när vi vaknade upptäckte jag att han blödde näsblod, blev rädd men han slutade blöda snabbt..Gick tidigt till vårdkliniken och satte mej och väntade på att en läkare skulle undersköta honom, det slutade med att han har hela apotektet utskivet, han har öroninflamation och ska käka antibiotika i 5 dagar 3 ggr om dagen sen ska han äta hostmedicin 3 ggr om dagen tills jag märker att hans hosta lagt sej och sen ska han få alvedon när jag märker att hans feber höjs och sen ska han också få näsdroppar så han slutar snora och blöda.. Jag hoppas verkligen att han blir frisk snabbt för jag mår inte bra när jag ser min älskade må dåligt, och själv så har man blivit sjuk vaknade med fetaste svullnaden i halsen och är as snorig, saknar min älskling som är och jobbar och kommer tillbaka hem vid 4 tiden då ska jag pussa och krama på honom och göra han också lite sjuk :) Haha..

Min prins sover sen 1 timme tillbaka och jag har hunnit fixa här hemma, dock så har jag en jävla massa tvätt men jag orkar inte, och jag kommer ändå inte hinna göra någonting här hemma för min son kommer kräva för mycket..

Tack för mej leverpastej! :)


Diggar FETT!





Jovars!


Jag har verkligen inte varit pigg på att blogga så ni får ursäkta!

Den här veckan har gått väldigt snabbt faktiskt, har varit möte på möte så jag har fått sakna min familj lite :), det känns alltid lika underbart att få komma hem och se ett stort leende från min son och veta att han blir glad av att se mej!

Jag känner mej som ett barn igen, har lagat hamburgare m bröd och korvstoganoff med pasta och för någon vecka sen ställde jag mej och gjorde pannkakor mitt på morgonen. Som om jag saknar tiden som barn alltså!

Idag har Ibrahim blivit småförskyld igen :/, attans också! Vi som ska ta vaccinspruta imorgon och åka över till hans mormor och morfar och träffa moster och kusin Liam hela helgen, jag hoppas verkligen INTE att han blir allt för sjuk och inte alls kan leka med Liam! Det skulle kännas tråkigt.



Just nu sover min prins och min älskling ligger redan nerbäddad i sängen och väntar på att någonting bra ska börja på tv, själv så sitter jag och småser på förlossningskliniken alltid lika underbart och se barn födas men också väldigt läbbigt, tänk att jag själv legat där och skrikit och krystat!

Imorgon ger vi oss av till Märsta, ska bli så mysigt att få träffa min storesyster.. Saknat henne ♥

Super snabba dagar!


Helgen som varit gick jättesnabbt, i fredags kom pappa förbi oss och jag bjöd på god lunch. Kvällen slutade sovandes framför soffan..

I Lördags firade vi chindas son som blev 5 år, det vart ett jättelyckat kalas och han blev jätteglad att det var så många av hans kompisar från dagiset som kom speciellt hans största kärlek amanda dom stog och kramades och pussades =)

I Söndags bakade vi bröd och sedan tog vi det bara lungt och jag och mina småtjejer kollade på THE FLINTSTONS :D, det var typ 10 år sen jag kollade på den filmen och snacka om att jag skrattade jag mådde bra den 1½ timmen.. Önskade att jag hade min syster med mej också för jag minns att vi kunde kolla på den ett fåtal ggr utan att tröttna på den..

Idag har jag hjälpt svärmor och laga mat och sen vid 2 tiden åkte vi till willys och handlade mat och nu sitter vi helt utslagna framför tv och datorn..  Ibrahim sover! Nu ska jag kolla på Brooke knows best på MTV!

Seeeeeeeeeeeeeee yaaaa!



Får inte glömma att MIN LIAM blir 1 år och 8 månader idag! Stora killen, saknar dej jättemycket ♥


Friday!


Fick samtal igår, mina värden har blivit sämre så jag har höjt min dos nu till 200mg det var inte ens 1 månad sen jag höjde från 125mg till 150mg..

Har idag huvudvärk natten var ingen höjdare min son ville inte sova och jävlades med mej exakt hela natten.. Han småvaknade varje timme och ville bli gungad i famnen.. Suck!

Nu är Ali och Pappa och fixar diskmaskinen hos Chinda hoppas allting går bra så dom är tillbaka snart..

Har fått i uppdrag utav min mamma att ta överdrivet mycket kort på Ibrahim idag och filma han när han går och så satt jag sitter med deras camera i ett och filmar och tar kort så har mamma någonting och kolla på när hon kommer hem från jobbet idag, det är så synd att vi inte träffas så mycket! :( ÄLSKAR DEJ!

Fick samtal imorse om att Liam ska få en liten lillebror =), grattis syster det blir bara killar i din familj! Haha.. Men det är ju bra ju, men en liten flicka skulle ju också sitta fint eller hur?! ♥ Nyfiken vad det blir för namn åt denna pöjk eftersom vi bara pratat om flicknamn..

Nu ska jag söva min lilla prins som bara gnäller och gnuggar sej i ögonen, take care!


11 Februari 2010


Igår kväll åkte min älskling hem till hans mamma för han skulle upp tidigt på morgonen och hjälpa hans syster med några ärenden. Kvällen och natten blev lång, men Ibrahim var snäll och somnade redan kl 20.00 och vaknade inte förens 00.00 på natten och ville ha mjölk, därefter sov han som en liten prins brevid sin mamma.. Min älskling är än inte hemma utan kommer hem vid 14.00 men då är Ibrahim och jag ute på ett möte, så jag kommer inte se min älskling förens vid 3, 4.. Saknar sjukt mycket! :(

Just nu sover min prins, han var helt slutkörd så han somnade 40 minuter innan han brukar göra.. Men det är bara bra för då kommer han sova förhoppningsvis när jag har min tid.. Nu är det bara 2 möten kvar med denna och det ska bli intressant och se vart jag kommer bli skickad härnäst..?

Hade velat prata med min läkare, hade satt upp en telefontid idag till mej, men hon har inte ringt.. Hon har varit borta hela förra veckan, undrar vad som hänt? Har ringt in och frågat men fick inte så speciellt bra svar, så jag får vänta med svar med mina värden, typsikt! Är så jävla nojjig att dom blivit sämre efter allt som hänt nu, och jag måste ha superkoll så ingenting händer..

Imorgon är det Fredag och då ska min pappa komma hit och hjälpa ali´s familj och installera en diskmaskin och sätta upp en väggfästare.. Han skulle igentligen ha kommit igår, men hans bil var sönder! Saknar honom jätte jätte mycket..

På Lördag ska vi fira Chindas son abdallah som blir 5 år.. Hon ska ha kalas och alla hans kompisar kommer.. Ska bli kul och fira honom eftersom han varit borta ett tag från oss alla.. Och vi alla saknade honom så mycket.. Men nu är allting bra och han är hemma i Sverige! <3

Skulle ha laddat upp bilder igår, men som ni märkte så blev det inga och det är för att jag inte förstår mej på denna dator längre, vi har installerat windows 7 och jag har inte lärt mej allt riktigt.. Men förr eller senare så lyckas jag ladda upp dom jäkla bilderna.. Det var ju ett tag sen jag ladda upp nya bilder på min prins..

Nu ska jag se om det finns något bra och kolla på.. Bye!

2010-02-09


Nu är klockan strax 1 på förmiddagen och Ibrahim sover sedan ungefär 50 minuter sedan.. Jag har hunnit plocka och dona och tagit en låååång och skööön dusch! Senare idag ska jag ut och ta en promenad med min lilla prins,  han mår bättre så jag tror det inte tar någon skada då..

Natten var underbar Ibrahim sov jättebra hade dock lite marddrömmar men han somnahde om snabbt när han fick hålla mamma i  handen.. Han är en riktigt liten morsgris.. Bara mamma hela tiden.. Pappa blir lite avundsjuk och krigar allt var han har för att Ibrahim ska bli en pappagris också! Haha.. Det kommer det med!

Min älskling har beställt lasagne till middag idag, han är helt tokig i det =)

Ikväll ska jag ringa min daddy han ska komma imorgon och installera chinda´s diskmaskin sedan ska han komma hem till oss och äta food! Blir galen på honom om han säger nej som förra gången men då hade han 100 saker att göra så jag förstog honom!



Juste hade lovat bilder igår, laddar upp några mysiga bilder på min prins nu istället! =)

Bye..

Ibrahim nytt!


1, Han har börjat gå helt nu!

2, Han säger till mej mamma! (gråtfärdig)

3, Hans 7,e tand har ÄNTLIGEN växt ut!

Stolt över min prins ♥


Timmarna går segt!


En liten sovmorgon blev det, Ibrahim vaknade inte förens halv9 sedan blev det full rulle.. Hade tänkt och tagit med honom när jag skulle gå till vårdcentralen idag och lämna blod, men det var så j*vla kallt så jag lämnade han hemma istället med sin far! =)

När jag kom hem satte jag igång och började städa, jag har städmani haha.. För mej är allt smutsigt och orent!

Middagen idag bestod av potatis i ugn m morötter & lövbiff & blandsallad och självklart en supergod sås som jag tyvärr inte kommer på vad den heter..

Ibrahim vaknade nyss så just nu sitter han och käkar vindruvor och kollar på topchef, han är helt inne i det.. Haha! Tänk att en sån liten kan vara helt facinerad i tv, sådan son sådan mor =) Tyvärr är han fortfarande snorig, blir galen!

Pratade med MIN mamma och pappa igår! Blev jätteglad av att höra deras röster, saknar dom så MYCKET! ♥ Måste se till och träffa dom snart.. Pappa kommer iallafall på ons eller tors han ska hjälpa min gubbes syster att installera hennes diskmaskin men det kommer ju ta hela dagen så jag kommer ju knappt få se honom! :/

Ikväll ska jag äta ostbågar och bli fet!

Nu ska min lilla prins bada så jag har inte tid och blogga mer.. Förhoppningsvis så laddar jag upp nya söta bilder på han som jag tog imorse och i förmiddag! Vi får se hur kvällen ser ut!

Bye, take care!



SÅ ALLA VET!

Jag saknar dej Catrine, så hjärtat blöder! ♥

Du é nog det bästa man kan ha.. Stolt att vara din vän!



Charlie bit my finger - again !


Haha, så jävla söt!


 


Skrattar alltid lika mycket när jag ser den!


Baby Beat it - Michael Jackson babies dancing





Fick sovmorgon imorse!


Underbar man jag har! Hade inte fått se bra sömn inatt så jag hade ingen ork alls att stiga upp med Ibrahim imorse så jag låg kvar i sängen medans min älskling var med honom! =)

Timmarna har gått segt och jag är JÄTTETRÖTT och har feta huvudvärket vilket är väldigt vanligt för mej nu, har aldrig förr haft så mycket huvudvärk som nu?!

Har dammsugat och städat badrummet och gjort rent tvättmaskinerna.. Idag är det Söndag och jag ska bara vila och ta hand om min familj! Ibrahim är fortfarande förskyld och har fått en hosta nu också :(, tycka synd om.. Men sova vill han göra så jag klagar inte!

Nej nu ska jag bläddra igenom kanalerna eftersom min lilla prins sover så ska jag ändå ro om mej själv nu =)


Windows 7


Igår installerade vi Windows 7, faktiskt inte så stor skillnad men datorn blev absolut fräschare =)


Idioter till grannar!


Sen igår kl 21.00 har våra grannar spelat hög musik och inte nog med det så började dom "skrika" kl 04.00 på morgonen.. När vi vaknade öppnade vi våran dörr och ringde på som idioter sedan sprang vi in igen! Haha kände att vi var tvungna att göra någonting.. Som tur är så är vi inte dom ända som känner oss drabbade förra helgen ringde grannen mitt imot oss störningsjouren men dom verkar inte precis bry sej..

För kanske 4 timmar sen började dom spela musik igen HÖGT och spelandet är igång fortfarande, jag ringde störningsjouren och dom bad mej ringa tillbaka om dom spelade hög musik fram mot kvällen..

Nästan alla i min trappuppgång har barn så dessa ungdomar passa verkligen in in här, ut härifrån! FLYTTA FLYTTA!


      

Kalabalik!


Så skönt att vara hemma! Kaos idag i tågtrafiken.. Hade tydligen hänt en olycka, jag blir alltid så ledsen när jag hör sådant!

Allting gick jättebra idag och det är jag glad över.. Ibrahim somnade nyss så vi får se hur länge han behagar sej att sova? Ska själv unna mej med och kolla på en film med min älskling! ♥

Tror faktiskt att Ibrahim redan mår bättre, fortfarande snorig men han är inte lika varm och gnällig som imorse precis.. Jag känner att jag inte ORKAR med några sjukdomar nu, har inte tid med det så snälla försvinn från oss? =)

Trodde att jag hade slarvat bort min mobil som jag nästan alltid tror men som vanligt ligger den antingen i skötväskan, i jackan, i jeansen eller fickan på tröjan eller dylikt.. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så slarvig som dom här månaderna som gått.. Har för många bollar i luften nu faktiskt!




Snart är det alla hjärtans dag, jag vill göra en riktigt god middag till min älskling och köpa röda rosor till honom för det är han värd! ♥ Ska faktiskt redan nu börja planera för dagarna går fortare än väntat!


Data nördar!

Snacka om fastklistrade i datorn!




Kärleken för DEJ är stark!


Ditt namn säger ALLT!

♥ Ali Ali Ali Ali Ali Ali Ali ♥



 




Pannkakor till frukost, javisst!


Min lilla prins har blivit förskyld!

Imorse när vi vaknade började jag grädda pannkakor, igår kväll var jag supersugen på det men det var inte lika populärt för min del, min älskling åt så öronen sprutade och Ibrahim rörde inte ens dom! Min stackare får leva på välling och blåbärssoppa tills han blir bättre..

Om någon timme ska vi iväg och göra en sak och därefter ska vi hem till svärmor på en fika..

Idag är det fredag, vilken skillnad? Nej.. Kommer stanna inne helgen ut så min lilla prins blir frisk så vi kan börja veckan glada och friska =)



Jag har en längtan, och den längtan är enorm! Jag vill se, höra och känna dej! ♥


Tydligen den populäraste musikvideon?!


I mina öron SÖG den, hur fan kan detta vara musik?




I väntan på en kebabrulle! =)


Det kändes super att få ränsa hjärtat, har tydligen socialt fobi, förstog faktiskt inte vad det innebar men jag kommer skickas vidare till ett psykiatriskt läkarhus som ska få mej på benen igen, och jag är jätte motiverad! =)

Nyss gick gubben iväg för att köpa kebabrulle till mej, gaah!

Ibrahim leker för fullt och skriker och jollrar som aldrig förr! Min prins har blivit jättestor och snart är det hans 1 års kalas, har beställt hans bildtårta iallafall och alla andra småsaker fixar vi veckan innan.. Tårtan är viktigast! Jag minns när jag och Ali satt på tåget så vi hade varit på UL då jag knappt var gravid i 5-månaden och vi redan DÅ började planera hans 1 års kalas, allt har vi ändrat och våra åsikter och tankar är mycket bättre och finare =), vi pratade till och med om att vi skulle döpa honom, men eftersom vi har 2 olika religioner så får han bestämma det då han är vuxen nog och ta dom inciativen själv!

Någon bra film ikväll?

Märkte när jag var ute och gick idag att det var kramsnö så kom jag på mej själv att jag inte har rört snön den här vintern, hur dum kan man vara? :O Det är ju förfan ett måste, eller?! När man blir vuxen och föräldrer kanske det inte är ett måste längre?

Nej nu ska jag kolla klart på TOP CHEF, love it!

Bye, whit love / Neroze! ♥


Dags för en ny design!


Elin? :)

Du måste skaffa en ledig kväll nu för lillesyster..

Hade glömt hade jag hade sura godisar i en gömd påse, mums! Ska krypa ner i soffan och kolla på repriset av top model alltid lika bra, tycker jag! =)


I mina ögon är du vackrast!





Namnlöst inlägg!


Dålig uppdatering!

Dagarna som gått har vi varit hos Ibrahim´s farmor. Ali var på en jobbintervju men dom ville att han först skulle praktisera 6 månader innan fastanställning + normaltjobb. Så Ali tackade nej, sådär går det ju inte. Man tjänar NADA på att vara praktikant vi behöver ett ordentligt jobb eftersom vi är en barnfamilj! Han har dock massa säljjobb han kan få utan problem men det ska ju vara roligt att jobba också, eller hur?

Det har varit en väldigt jobbig vecka, mycket tjafs, bråk och folk som lagt sej i för mycket så känslorna och humöret har alltid legat på topp! GALEN! Tycker folk kan sköta sitt och sluta lägga sej i när dom ser och vet att man kan och klarar sej utmärkt.. Jag vet vart jag har min familj och hur jag ska behandla och ta hand om dom och få dom att må bra, så länge inte dom klagar så behöver ingen annan göra det!

Jag har sjukt ont i magen idag, tror det är för att jag har och tänker för mycket.. Måste kunna koppla av och njuta av mitt liv och för det jag lever för. Jag hoppas ingenting händer! Ska iväg till kuratorn och lätta på mitt hjärta, skönt! Och sen ska jag lämna blodprov och hoppas på bra värden..

Dom 3 nätterna som varit har Ibrahim haft marddrömmar och bara vaknat och gråter och skriker rakt ut, tycker så synd om.. Han känner smärta han med tror jag, eftersom han märker att mamma inte mår så bra just nu! Älskar dej trollunge!

Nu sover min prins, och jag ska gå och ta ett bad! ♥

P.s JAG SAKNAR MIN MAMMA & PAPPA!!