LOVE! ♥


Om du är syster till den vackraste och bästa systern i världen.. Kopiera denna text ovh visa allas våra systrar att en syster kan man inte klara sej utan!

& jag älskar dej elin, you are my bigsister! ♥


Extremt frusen!


Har varit frusen en hel vecka nu.. Kall om fötterna som aldrig förr! Inte roligt..

Just nu ligger min prins och sover och jag sitter framför datorn och läser lite intressanta saker.. Jag har blivit helt såld på: de okända kanal 4+ på onsdagar.. Någon mer som kollar på det? Det är helt sjukt hur människor kan känna av andar och spöken dock lite läskigt också..

Idag är det Lördag och jag är trött, så j*vla trött! Hade tänkt och göra iordning lax m ris idag, mums.. Det var ett bra tag sen vi åt de!

Saknar och tänker på min syster Elin och hennes son Liam.. Han ska bli storebror snart åt en liten =), och som jag kommenterade i ett av hennes inlägg så vill jag att barnet ska heta Enya om det är en tös! Så jag hoppas inte Elin väljer bort det namnet nu?! Då blir jag sur =)


Mamma´s Bus!


Riktigt skoj & leka under bordet!





Bilderna är tagna Julen 09 & han är otroligt söt på dom =) Visst?!


Då var det Fredag igen!


Vaknade med fetaste huvudvärken, jag var inte alls på humör.. Tur var så hade jag min älskade som hjälpte mej hela dagen.. Älskar dej! Ibrahim har varit en riktig liten gnällis idag eftersom han inte får vara i famnen på mej stup i kvarten.. Han skrattar och ler åt ingenting och kastar sej på golvet och tänker sej inte alls för utan gör sej illa lite då och då.. Busa är något han älskar nu, ska bli kul och se vad nästa steg blir..

Fram mot 12 tiden var det dags för han och sova så då passade vi på och ta en promenad och så köpte vi hem lite mat och nya kläder till han när han blivit lite äldre.. Perfect! Trodde det skulle vara varm och skönt ute idag men det var riktigt kallt i luften faktiskt..

Idag är det fredag så då får man vara lite onyttig, har köpt hem ostbågar och sura godisar, javisst! =) väntar bara tills någon bra film kommer då blir det mysmys!

Nu ska jag mysa med min prins som inte vill sova.. Se ya!


Jag har en hemlighet som du ej får veta!

  

Nu é jag lugn igen!


Allting gick bra hos kuratorn och hon lyssnade och vi kom bra överens.. Det var faktiskt riktigt skönt att få lätta på sitt hjärta och bara få prata ur.. Ska fortsätta gå hos henne 4 ggr till sen om det behövs blir jag skriven hos någon annan.. Och det tyckte jag lät jättebra.. Dock lite tråkigt och öppna sej för någon och se avsluta allt man pratat om.. Men men livet är hårt! Förhoppningsvis ringer hon i början av veckan och ger mej en ny tid!


Music is my drug!










Music is my drug!









Lite smått uttråkad!


Vilken svordom använder du mest? Fan..

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? När mitt barn vaknar..

Var köper du dina matvaror ifrån? Willys & Ica..

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden.. Iallafall som jag mår nu!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skulle köpa in det nödvändigaste..

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nej, men jag har en hemlig som bara jag, min man och min kära storesyster vet om!

När var senast någon stötte på dig? Min man stöter på mej flera ggr om dagen :)

Vad åt du till middag senast? Ehm, åt endast spagetti igår med ketchup! Mat är ingen hit nu precis..

Kan du vissla? Javisst!

Tittade du på tecknat när du var liten? Njae, inte så mycket faktiskt..

Äger du några popband t-shirts? Inte längre, när man var barn hade man sånt..

När flög du senast? Oj, flera år sedan! Man nu i April ska jag åka :)

Pratar du några andra språk? Inte flytande men jag kan prata eng, spa & lite kurdiska..

Har du gråtit offentligt? Det har väl alla eller?

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Vill förnya min tatuering..

Vad har du med dig in på bion? GODIS! =)

Vad har du för väder? Snö :(

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Psykologi..

När sov du senast på golvet? Ett tag sen..

Vilken är din favorit drink? Cider m vin..

Gillar du din boendesituation? Ja, såklart..

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Sånt existerar inte längre för mej.. Jag går efter min son..

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Stressigt blir det bara när man ska iväg någonstans..

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Bara första året på gymnasiet..

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22 år :O

Tror du på liv på andra planeter? Ibland har man lite skumma tankar..

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Du måste se framåt och kämpa, det blir bra förr eller senare..

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? JA!

Tycker du om att krama folk? Bara dom jag håller kär..

Äger du en digitalkamera? Yes..

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Angelina Jolie..

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Som fan.. Speciellt om det är viktigt!

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, ätit kött i hela mitt liv..

Är du mörkrädd? Blivit det nu för tiden ja..

Tre saker du alltid har med dig? Blöjor, välling & ombytte till min son :)


=)


Yes Yes Yes Yes Yes!

Lycklig é jag..

Jag viste att jag hade RÄTT, jag kände på mej det!


Nervös inför morgondagen!


Imorgon ska jag träffa min kurator för första gången. Jag hoppas hon är trevlig och har tålamod med mej! Har svårt att lita och öppna mej till folk så hon måste verkligen få mej att må okej..

Efter samtalet med henne ska jag träffa min läkare, ska prata om min sjukdom och bestämma vad vi ska göra och hur vi ska lägga upp allting, måste även berätta att en "liten" grej har kommit imellan.. Har tydligen lågt b12 = låg vitaminbrist, så jag måste börja käka såna tabletter också!

Berättar mer imorgon vad som skedde!


DET MÅSTE NOG VARA SÅ!


.. Eller?


Stolt över mej själv!


Mötet med min läkare gick faktiskt jättebra.. När jag satte mej ner på stolen så rann orden bara ut ur munnen på mej.. Innan vi gick in sa jag till pappa: du får hjälpa mej att prata.. Men det klarade jag ju av galant! :) Hon förstog mej och sa att jag också hade hamnat i en deperation, vilket jag själv anade, ska börja få gå hos en kurator och hon därefter ska bedömma om jag ska få åka in på operation eller ej. Ska även lämna in blod fler ggr i månaden så dom har mer koll på mej..

Jag hoppas för min egen skull att jag får operara mej, för då kommer jag klarar av min vardag bättre! Innan jag fick sjukdomen tvekade jag aldrig på mitt liv, men det är något jag gör regelbundet idag!

Jag måste få förändring och det är snabbt och det är skönt att min läkare märkte på mej att jag verkligen inte mår okej utan att jag behöver akut hjälp snabbt!

Nu håller jag bara tummarna och att allt annat ska gå bra..


Ge mej styrka!


Dagarna som varit har sett hemska ut! Ibrahim har haft feber eftersom han håller på och får nya tänder men dom j*vlarna kommer aldrig ut.. Jag blir galen! Tålamodet börjar ta slut nu.. Inatt sov han skapligt, vilket gav mej sömn.. Nätterna innan behöver vi inte tala om.. Usch!

Jag blir tokig, han äter knappt någonting. Välling som brukar vara populärt när han har ont i tänderna eller liknande fungerar inte heller.. Igår åt han nog ingenting.. Förut några småskedar yogurt! Jag hoppas tänderna kommer ut snart så min älskade kan leva "normalt" igen..

Imorgon ska jag träffa min läkare, är faktiskt nervös eftersom jag ska försöka få henne och ändra sej så jag kan få en remiss och bli skickad till ks för operation så jag kan slippa den här skiten, för jag ORKAR inte mer! Hamnar nog snart i deperation!?



Ibland förstår jag mej inte på vissa människor och deras val här i livet?! Man hjälper och ställer upp och sedan är det en själv så får en sko upp i ansiktet! Jag hoppas verkligen att DU förstår vad för fel du gör..

Men du ska väl begår yttligare snesteg som får dej att lida..


SYRIEN HERE WE COME!


Imorse beställde vi våra biljetter till Syrien/Damaskus.. Den 1 april sticker vi iväg och stannar en hel månad, det ska bli så underbart att få se min mans land och få träffa alla släktingar han pratar så gott om..

Nästa gång vi åker ner till (nästa år, inshallah) ska vi köpa lägenhet eller hus där så vi slipper bo hos släktingar, och det är såklart ett måste och skaffa något hus där nere eftersom våran son också är där ifrån! :)

Jag LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR skit mycket!


ABDALLAH KOM HEM IGÅR!


Jag kommer aldrig kunna beskriva min glädje jag kände när jag såg honom.. Jag grät och jag skakade och dom ända orden jag fick fram var: Jag älskar dej habibi fast på kurdiska eftersom han tappat svenskan totalt..

Nu äntligen har vi blivit hela igen! ♥

Kommer aldrig kunna förklara min kärlek för honom.. Han betyder mer än allt för mej!


Förnyelse på tatuering..


Jag ska tatuera över Ibrahims namn på armen.. Och få den att se ut såhär ungefär:

Antingen nån utav dom.. Tror jag väljer den första så blomman ska vara svart så det täcker namnet och sedan ska jag ha stjärnor och linjer runt om.. Det kommer bli skit snyggt!

Hoppas bara det fungerar..



Min nya tatuering ska vara på nacken och där ska det stå: IBRAHIM ABDALLAH och sen kanske hans födelsdatum..?

Vad tycks?!



Han växer så han knakar..


Jag blir så glad, min prins är bra utvecklad och tidig med vissa saker :) *stolt* Manshallah..
Träffade Tant Jenny och en ny läkare som var jättego, hon vart helt såld på Ibrahim..

När jag väntade på min tid så var det en annan kvinna där med sin lilla dotter på 2 månader, och jag blev så j*vla kär, så liiiiiiiten hon var.. Hon hette Petronella och skulle vägas och mätas.. Så jävla fiiin! Sen frågade kvinnan som var mamma till Petronella om saknaden efter en sån liten redan finns? Jag skrattade bara och sa, om? jag fick längtan efter en ny direkt när min son började växa till sej och började åla på marken..

JAG VILL HA BEBIS!! GAAAAAAAAAAAAAH.. BLIR GALEN!

Blir lite sur nu också, känner av mensvärk..? Fan jag blir sne!! Snälla mens kom inte, jag vill att det ska vara en bebis i magen ju :) Det är dags för Ibrahim och bli storebror nu ju..


Om exakt 12 timmar föddes du för 10 månader sen.. ♥


Nu ligger min prins och sover..

Idag har han blivit hela 10 månader, stora pojken! ♥ Ska även iväg på 10 månaders kontroll idag, ska bli så kul och se vad vikt och längd ligger på =) Mamma älskar dej!



Bestämde igår att på Lördag ska jag och Ali vara föräldrarlediga för första gången, vi ska åka in till stan och åka skriskor i kungsträdgården och sedan ska vi gå och kolla på OLD DOGS på bio och därefter ska vi gå och äta..

Ibrahim ska få vara hos sin Yadhe under tiden, när vi ringde och berättade igår så blev hon bara glad..

Tänk att det gått 10 månader sedan vi fick Ibrahim och under alla dessa månader har vi aldrig lämnat bort honom?! Vissa lämnar bort redan efter 1 månad för att dom ska iväg och handla och tycker det är lättare utan sitt barn, men det tycker jag är fel.. Du har skapat och fött ditt barn och hon/han ska vara med dej tills den kan klara sej själv till 100%..

Det kommer nog ta ett bra tag till tills jag kan lämna över honom igen.. Han är ju mitt allt! ♥

Hans mormor och morfar vill ha honom över en hel helg, men det får nog vänta tills han har blivit över 1 år.. Känner att han kan klara sej bättre på egen hand då.. Förhoppningsvis kan han gå själv och på så sätt känns det skönare och lättare att lämna över honom..

Tänker mycket på hans 1 års kalas, jag är så nervös.. Allting måste gå som planerat! Han ska ha världens finaste tårta med en bild på honom där det ska stå: Ibrahim Abdallah 1 år.. Och det ska vara den största tårta som går att beställa låt det vara dyrt men min pojke fyller bara 1 år en gång! =)

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!

Ska börja göra mej iordning, ska snart ner till centrum och möta upp Ali.. Jag hoppas Ibrahim vaknar och inte sover över 2 timmar nu, då missar vi våran tid, heh =)


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Födde barn..

2. Höll du några av dina nyårslöften? Röklöftet håller fortfarande i sen 08..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej..

4. Dog någon som stod dig nära? Nej..

5. Vilka länder besökte du? Riga..

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Det får vi se..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 13 Mars, då min son föddes..

8. Vad var din största framgång 2009?
Mitt nya liv..

9. Största misstaget? Absolut, ingenting..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Fick struma under graviditeten och varit sjuk ett fåtal ggr..

11. Bästa köpet? Digitalcameran..

12. Vad spenderade du mest pengar på? Saker till min son och mat till hemmet..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min man & min son..

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ibrahim Tatlises..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? GLADARE!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Är stolt med det jag åstakommit med..

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Småtjafsat med min älskade man..

18. Hur tillbringar du julen? Tillsammans med min käraste familj  släkt..

19. Blev du kär i år? Kär & galen!

20. Favoritprogram på TV? Two½ man..

21. Bästa boken du läste i år? Barnböcker? :)

22. Största musikaliska upptäckten? -

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns ej?!

25. Något du önskade dig men inte fick? Är för gammal för sådan nu..

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firades med min familj i Märsta..

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nöjd med allting som hänt mej..

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mammigare :), heh..

29. Vad fick dig att må bra? Att se min son le och må bra..

30. Vilken kändis var du mest sugen på? -

31. Vem saknade du? Saknade mycket mina föräldrar året som var.. Livet ändrades helt detta år!

32. De bästa nya människorna du träffade? En gó tjej som bor på samma gata som mej :)


Drömmar!


Nu sover mitt lilla troll!

Ska strax gå in och ta ett bad hade jag tänkt mej.. Har ju faktiskt ett badkar så varför inte lixom?

Min mens är sen exakt 1 vecka idag, bebis på gång?

* Yousef

* Benyamin (Benji)

* Joline

Så otroligt vackra namn.. Ska ha 3 barn till :) Drömmer vidare..
Inom loppet på 10 år maybe..?! Hihi..


Du är mej ett riktigt litet troll! ♥



Ord kan ej beskriva min kärlek till dej!






Älskade Charmtroll! ♥


Finner inte ord till hur mycket jag älskar dej!








Dagens Horoskop!




10/01-2010


Kvart i 8 vaknade vi imorse, iallafall en liten sovmorgon.. Jag och Ibrahim lekte i hans rum och lyssnade på massa barnmusik och klappade händerna och myste en massa.. Han är verkligen ingen frukost människa, men jag fick i han lite yogurt iallafall.. Efter 12 då startar hans hunger igång, exakt som far hans :)

Jag har hittat en usb kabel till digitalcameran så bilder i las är på g, tog jättefina kort igår när han badade innan han skulle lägga i sej, och sen bilder från imorse :) Laddar upp dom senare ikväll..

Förstår inte att hans sovrutiner förstörs direkt då han är någonannanstanns, när han är hemma somnar han som vanligt halv 7 och småvaknar vid halv10 och är vaken cirka en halvtimme sen somnar han om.. Men när han är borta då sover han INGENTING, det är så man är tvungen att tvinga honom att sova när kl är 12 på natten och på eftermiddagarna sover han knappt.. Det är sjukt asså! Borta bra men hemma bäst!

2½ timme efter att jag och Ibrahim gick upp vaknade Ali, innan han vaknade tog jag en massa bilder fan så söt han är när han sover alltså.. ♥

Jag har nyss gjort rent våran bäddsoffa så nu är den alldeldes blöt så vi får vänta med att sitta ett tag i den..

Magen börjar kurra nu, dags för lite frukost! =)

Bye..


Håll tummarna med mej! =)


Vi har faktiskt sökt ny lägenhet!

En 3,a på samma gata.. Jag hoppas verkligen att vi får den för jag börjar verkligen tröttna på min lilla tvåa nu.. Det skiljer lixsom 300 kronor, det är ingenting!

Om vi får lägenheten är inflyttningsdatum i början av april, och det blir ju superbra efter Ibrahim´s 1 års kalas och allt.. Så man slipper stressa inför 2 saker..



Här är Ibrahim´s nya byrå!




Han har redan börjat dra ut lådorna och kasta ut alla kläder..
"Jättekul" tycker mamma =)


Ni har rätt att skälla på mej =)


Förlåt förlåt förlåt, varit dålig på att uppdatera jag vet!

Dagarna som gått har vi fått besök utav Ibrahims mormor och morfar.. Vi åkte och handlade kläder och åt middag ute, det blev thai mat, starkt och absolut inte värt pengarna.. Så det blev tummen ner, men nu har vi iallafall testat den restaurangen.. Dom stannade faktiskt under hela dagen.. Mot kvällen åkte vi hem till svärmor (ibrahims yadhe) och välkommnade henne hem.. Hon hade varit i Örebro allt för länge.. Man trodde hon hade varit i ett annat land när hon kom med alla sina saker.. Tror hon hade 50 kilo couscous och 3 kartonger med maggi/buljong.. HAHAHA, alltid lika roligt och se vad hon handlat..

Stannade över natten, och dagen efter kom hela shukri familj hem till oss.. Vi var 11 st i våran lilla 2,a men det gick faktiskt jättebra.. Bjöd på mat och vi hade jätteroligt.. Försökte övertala Mam om att hon skulle stanna kvar och sova över men hon hade besök av Bersan som är hennes systers barn.. Han hade kommit från Tyskland så hon var tvungen att åka hem igen..

Imorse kl 7 på morgonen började jag fixa och dona i Ibrahims rum och la över hans kläder i våran nya byrå, så nu äntligen har vi super mycket plats med alla kläder :) glad är jag :)

Nu ska jag sortera papper med ali, han har nog sagt 4 ggr nu att jag ska skita i och blogga och komma till honom, hahaha.. Han blir nog snart sur om jag inte kommer :)

Ska laga godaste maten idag, tomatsoppa med morötter och potatis med couscous :)

Puss hej! ♥



Ds.

Kommer inte kunna dela med mej av några bilder fram till 21 Januari eftersom jag GLÖM min laddare till digitalcameran hos min mamma och pappa.. Suck! Hur jävla kass kan man vara lixom?!

Ska försöka ordna det på något annat sett!

Lägger ut en bild på Ibrahims nya byrå senare ikväll! =)




Och nu.. det vi väntat på! :)


NYÅRS BILDER 2009!!

(Klicka på bilden, för att förstora!)

    
   

Kusinerna leker så fint ihop! ♥



Ibrahim med sin kusin Lawa (Aalan´s storesyster) ♥



Och många många fler.. Med tiden laddar jag upp =)

Såg nu att vissa bilder är upp och ner :O, shet same!



Trevliga Tisdag!


Vaknade 07.20 imorse, jag & ali låg nog kvar i sängen minst 30 minuter innan vi orkade resa oss upp. Ibrahim satt på golvet och kollade på barnprogram och lekte med sina leksaker..

Efter 40 minuter ungefär åkte ali iväg för att jobba lite..

Just nu ligger Ibrahim och sover sen 20 minuter sen och lär vakna om 30 minuter.. Under morgonen har jag städat och vikt om alla kläder i garderoben..  Måste verkligen köpa hem en byrå, får inte plats med alla kläder.. Får prata med ali om det när han kommer hem!

Imorgon kommer Ibrahims mormor och morfar :), dom stannar hela dagen lång, kanske kan passa på och "uttnyttja" pappa genom att få hjälp med att få hem byrån om man nu köper någon! Hah.. Vi bor ju ändå högst 15 min ifrån Ikea, så whay not?!

Idag hade jag faktiskt tänkt mej och göra en pasta rätt med cream fraich och kött och sen en massa goda grönsaker i.. En riktig favvo faktiskt! Och mina båda älsklingar gillar det också!

Imorgon ska jag vara lat, vi ska gå ut och äta.. Frukost blir det ända vi äter här hemma.. Hade tänkt och ta herrskapet till en ny restaurang där vi bor.. :) Så får vi se vad det bjuds på.. Men mamma är intresserad utav och äta thai/kina mat, och det finns det ju också här, så vi får se vad det blir! Hon har nog tjatat om det 100 ggr :)

Jag är helt svettig och trött, men här kan det ej vilas ska börja lite lätt med maten!

Uppdatering senare, kanske! Bye..


Jag kände det på mej..


Min struma har kommit tillbaka!

Läkaren säger att den ligger på 6, och att för ungefär 1½ månad sen tror hon att den låg på 9/10 och att den har sjunkigt av sej själv.. Hon säger att det inte är någon fara utan att jag ska fortsätta äta medicin men öka med 25 microgram..

Jag kände att något var skumt, från ingenstans fick jag feta huvudvärken, och var trött och irriterad för ingenting.. Och jag blir sur på mej själv för det har pågått i typ 1 månad!

När den kommer till 4 är det på normalt igen, men när det är över 4 så har man fortfarande struman kvar och kan känna svullnad kring halsen.. Men att ligga på 400 och trampa ner till 0.6 och sedan komma upp till 6 är inte sååå farligt, det är bara jag som är barnslig.. Jag vill inte gå upp mer i vikt, jag känner mej redan som en fet padda..

Vill bli smal igen (någolunda) och få tillbaka orken helt och hållet!!


Världsföräldrar.


Jag & Ali diskuterade igår om att vi ska bli världsföräldrar, där vi hjälper ett eller flera barn med att inte längre känna hunger, att få ha en trygg plats att få sova på och framför allt få en skolgång..

Det är något jag länge velat ha blivit.. Har även läst att det är fler än jag som vill och som har blivit det, och jag tycker det är helt underbart.. Vi människor här i Sverige och andra rika länder har verkligen råd med att skänka 100,200 kronor i månaden till ett eller flera barn som behöver dessa pengar mer än oss..

Tänk efter, ni räddar liv! Det är helt otroligt, att dom har funnit en sådan organisation där man kan hjälpa på det här sättet..

Undrar dock vilken organisation jag ska hjälpa, rädda barnen, unisef, barnbyar m.m det finns ett flertal och jag vill ge det bästa för barnen!

Skriv och påpeka ni med vad ni tycker och vilken organisation ni tycker jag borde välja
!

Kram på er så länge!


Mamma´s pojke!


Lite mys såhär på morgon kvisten! :)





JAG ÄLSKAR DEJ!


4 Januari 2010


En värsting till syster kom igår, och snacka om att jag satt bänkad framför tv.

Brist på sömn inatt, Ibrahim ville inte sova utan vaknade ett flertal gånger.. Marddrömmar! Istället från kl 06.15 fram till 08.50 sov han som en prins.. ♥

Mitt charmtroll har börjat ta steg, han blir bara duktigare och duktigare! Lätt att han kommer gå innan 1 år.. För ungefär 1 vecka sen tog han ett första steg men det var dock vingligt, nu tar han upp till 3 steg och står stadigt på fötterna, och jag är så stolt!

Nu ska jag äta frukost med min pruttunge och sedan ska vi leka!


Nyårs dagen!


Lite efter med att uppdatera om nyårsdagen, men en liten rad eller så måste ju skrivas ner..

Vid halv 7 började vi "firandet" dansade och åt gott.. Första gången jag vågade dansa kurdiskdans och jag tyckte om det :), chinda ska lära mej lite fler kurdiska danssteg, me like!

Fram mot 12 tiden gick alla ut och skulle se fyrverkerierna, min son och jandas son låg och sov så jag stannade inne, jag kände att min son skulle behöva mej om han skulle vakna och bli rädd, vilket han blev. Både Aalan och min son vaknade så jag fick somna om dom.. Min son vaknade lika snabbt igen och var vaken fram till kl 2, förstår inte vad det roliga är och vara vaken på natten?! Direkt när han somnade, somnade jag själv.. Han vaknade endast 1 gång den natten så jag fick bra sömn.. :)

Uppdaterar bilder från kvällen om några dagar, glömde kameran i kungsängen! suck..

På Fredagen försvann Ali och Jandas man iväg några timmar, då storstädade vi mammor hela huset och lagade mat.. Jag var helt slut efteråt, Ibrahim somnade tidigt den kvällen, likaså jag och Ali..

På Lördagen (igår) åkte vi och handlade nya kläder till Ibrahim, supernöjd! Efter gick Ali och jobbade lite, Ibrahim ville inte alls sova under hela dagen utan somnade kl 9 som oss..

Idag har vi storstädat i lägenheten, och skulle tvätta lite kläder men såg att man inte hade något sköljmedel, och palla gå till willys? Nej, då väntar man några dagar till! Haha..

Nu ska jag gå och laga lunch till mina killar! ♥

P.s jag har fått en superfin bild på lilla Mohammed på mobilen där han bara är några timmar gammal, men ska vänta med att lägga ut bilden! ♥


Välkommen till världen!


Ibrahim har fått en lillkusin! ♥
Nu är han längre inte minst i släkten!

Som vi väntat, i natt åkte Nesrin in och imorse började förlossningen.
Vid 10 tiden kom vår efterlängtade Mohammed!

VI ÄLSKAR DEJ!