Yes, yes, yes..


Min älskling är hemma sen 1 vecka tillbaka. Det känns underbart, äntligen är vi en familj igen.
Märktes på Ibrahim, han är helt annorlunda nu när hans pappa är hemma..

LOVLEY!! <3

Har inte så mycket tid för bloggandet nu.. Som ni förstår :)

Har ansökt ang dagisplats åt min plutt idag, ska få hem papper jag ska skriva på sen får vi se vad dom har och erbjuda..
Min son ska ha det bästa, annars blir jag hemmafru på heltid.. Allt måste kännas perfekt!

Det är alltid bra att söka dagisplats i godtid, Ibrahim blir 5 månader i början av nästa månad, men ju tidigare man söker desto snabbare är du säker till en plats så du inte får stanna hemma yttligare kanske 6 månader.. Ifall det ska jävlar riktigt ordentligen.. Men vi får hoppas min grabb får en bra plats..

I veckan kommer Ibrahims mormor och morfar på besök, dom saknar han oooooooooootroligt mycket.. Sedan ska vi åka runt lite och kika på en bäddsoffa och lite annat smått och gott som jag och min älskade ska köpa hem =)


Jag blir tokig snart, vi har än inte fått samtal av kommunen ang nya tapeter.. Vi har väntat våra 12 veckor nu ju? Det är sommar får man till svar, det kan ta längre tid.. Men och? Jag vill ha det fint här hemma och kunna sätta upp alla mina saker och fixa iordning ordentligt överallt.. GAAAAAAAAAAAH!

Nu vaknar min son, ska mysas med honom nu! Take care, bye bye then!


Saknar min góa mage..


Jag under min graviditet, i 6-7 månad ungefär..
SAKNAR ENORMT!!
En liten lista bara..


SKULLE DU HELLRE:
1. Pierca näsan än tungen?
- Nej.
2. Vara seriös än rolig ? - Seriös.
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Vit?
4. Brinna upp eller drunkna? - Drunkna.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar?- Föräldrar.

- RANDOM SHIT:
1. Är du kär i nån? -
JA!
2. Sol eller måne? - Måne.
3. Vinter eller höst? - Vinter.
4. Vänster eller höger? - Höger.
5. Soligt eller regn? - Soligt.
6. Vaniljglass eller chokladglass ? - Vaniljglass

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? -
20.53
2. Fullständiga namn ? - Ida Johanna Lagerquist.
3. Vart vill du bo ? - En villa ute på landet.
4. Hur många barn vill du ha ?- En massor =)
5. Vill du gifta dig ? - Jag är gift!
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar.
7. Har du ätit sushi ? - Nej.
8. Lyssnar du på nu ? - Tvn.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 2 st.
10. Humör ? - Ledsen.

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon? -
  Nej.
2. Sjungit? -  Ja, till min son.
3. Blivit kramad? - Nej.
4. Känt dig fånig? - Ja vid frukostbordet.
5. Saknat någon? - Ja min man.
6. Dansat galet? -  Nej.
7. Klippt håret? - Nej.
8. Gråtit? - Ja.
9. Ljugit? - Nej.
10. Blivit kysst? - Nej.

- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? -
Ja, vem har inte det.
2. Har du en hund? - Nej, hade.
3. Sover du helst sj eller med någon? - Med min man.
4. Tror du på spöken ? - Njae.

Missförstå mej inte!


Du får inte förstå mej fel älskling.. Jag gråter och skriker för att jag vill ha dej hem! Och nej, vi tror inte att du vill stanna där.. Jag blir ledsen när du inte kommer med super nyheter, jag vill inte höra att det blir fler dagar.. Jag vill bara att du säger: NU KOMMER JAG ÄLSKLING, ALLT ÄR KLART!! När jag väl sover om nätterna drömmer jag om dej.. Att du är där jag är, du håller min hand, du kramar mej, du pussar mej!! Du skrattar med mej, du delar din vardag med mej..

Allt är så tomt utan dej.. Jag är verkligen ingenting utan dej! Som du sa igår, den här resan var nog ändå bra, nu inser vi vad kärlek är, och hur mycket vi betyder för varandra.. Men det var inte menat att det skulle vara så här länge.. Det handlade om 2 semester veckor hos din familj och släkt, men det slutade med en hemskt semester + flera veckor till.. Allt för dessa papper, och allt jävla skit!

Älskling om jag ändå fick se dej, skulle göra allt för att få se ditt ansikte, få känna på ditt hår, känna din kropp.. Att få hålla om dej.. Den dagen då du är tillbaka i Sverige blir den sista dagen då du åker någonstans utan mej! Jag minns när jag blev ledsen då du gick till skolan och jag var tvungen att vara själv hemma.. Jag kände mej DÅ ensam och saknaden var STOR! Hur fan tror ni då att jag känner mej idag?

Jag kommer aldrig aldrig aldrig att lämna dej.. Du är mannen i mitt liv.. Du är pappa till vårat barn och fler barn ska jag föda till dej.. Du vet våra namn.. Och det är många namn.. =) Så det är bäst för dej att komma hem nu, vi har mycket kvar att göra för att få vår familj att bli ännu mer perfekt!! ÄLSKAR DEJ, DU ÄR LJUSET I MITT LIV!!


Vänta och se..


Jag hoppas du är hemma till helgen och att allt går som det ska nu älskling. Jag vill bara ha dej hos mej nu!

Sitter fortfarande och lyssnar på barnvisor som jag spelade till Ibrahim.. Han somnade för drygt 10 minuter sen, ska bli kul och se hur länge det håller.. Han är inte så intresserad utav och sova längre.. Det finns så mycket annat och göra!

Tänk han blir redan 4 månader nu den 13 juli.. Min stora pojke! Om inte Ali kommer hem till den 15 juli har jag inte sett han på en månad.. Och han skulle bara vara bort i 2veckor.. Fyfan, jävla skit!

Hämtade ut Ibrahims första paket utav Go´boken igår.. Riktigt mysiga saker! Mitt välkommspaket har jag än inte fått? Har redan ringt 2 ggr om det.. Värkar inte få något! Ska ringa idag igen, har rätt till ett!


Här har vi kusinerna, Liam kramas med Ibrahim som äter upp sina händer..
Stackarn håller på och får tänder, han dreglar och gråter! *älskade barn*Väntar ivrigt nu på ett samtal av Ali vill höra om han kommer iväg eller inte.. Det är det ända jag har i mina tankar.. Jag tycker så synd om dej älskling.. Önskar jag kunde komma igenom telefonen och krama om dej!

En senare uppdatering senare kanske, om det finns någon tid över.. Take care, bye bye then!


Ibrahims första smakportion 7/7-09


Mitt stackars barn har inte bajsat idag på 2 dagar.. Var tvungen, gav han lite katrinplommon blandat med banan som jag mixade ihop.. Så nu får vi se om det blir något i brallan.. Han tyckte om att äta också, kul att se det! Första gången jag provade på lite smakportion.. Har lovat att vänta in ali också så han får se.. Roligt för honom också! Helt förståligt..

Har inte så mycket mer och tilläga, roligare och blogga när man mår lite bättre också! När nu det blir..Utan dej, inget jag!


Det har inte funnits mycket glädje hos mej idag..

Det ända jag har i mina tankar är dej ali älskling, önskar att allt bara vore en dröm..
Att jag vaknar upp och har dej liggandes brevid mej... Vilken lycka!!

Jag försöker verkligen visa mej stark för Ibrahims skull, men jag kan inte.. Det finns inge ork kvar.
Jag behöver dej hos mej.. Det är bevisat jag är död utan din närhet!Om ord kunde beskriva..


Med dej ska jag leva tills livet tar slut!

Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.

Jag älskar dej och det kommer jag alltid att göra!


17 November 2007 då vi två blev en..


Låten gör mej starkare..


The Righteous Brothers - Unchained Melody

ORGINAL
Låten är verkligen betydelsefull för mej! Det har den varit i galet många år nu..

Den får mej att tänka på mycket som är viktigt i mitt liv.. Men framförallt så tänker jag på dej älskling!Sköldkörtel problem!


Mådde en anning dåligare idag på morgonen pga av tabletterna.. Men läkaren sa att jag ändå skulle börja med en hel tablett och jag känner ännu inte av några mer symtom.. Skönt! Har tyvär fått sköldkörtel problem så jag går på medicinering fick reda på det förra veckan, åkte på det efter graviditeten förhoppningsvis hjälper tabletterna mej annars blir det operation..

Symtomen hos mej var 1, att jag började bli allt mer känslig, kändes som alla var imot mej och mina beslut, ingen lyssnade eller förstog mej och jag blev mycket deprimerad.. 2, blev allt mer tröttare och tröttare, om jag fick bestämma ville jag bara sitta om dagarna.. 3, värk i fötter och ben sedan 1-2 veckor efter fick jag värk i ryggen speciellt när jag var ute och promenerade.. 4, sedan kom svullnaden och viktuppgången, gick upp kraftigt då började jag förstå att något var på tok, ringde då doktorn och svaren blev sköldkörtel problem..

Inga roliga nyheter men det känns ändå bra att veta att det var något problem så det inte var ens egna problem till varför jag gick upp i vikt lixom.. Önskar ivrigt nu att tabletterna hjälper mej snabbt nu och att ett resultat visas så snabbt som möjligt..

Någon annan som åkt på det? Hur var det för er? Har ni än kvar det idag? Hur lång tid tog det för er tills det blev förändring? Berätta gärna mer..


Jag vill ha dej här nu!


När du är hos mej igen, släpper jag aldrig taget om dej igen.. ALDRIG!! Oavsett vart du än ska.. Jag vill bara ha dej här nu, jag sover knappt någonting på nätterna, har bara dej i mina tankar!! Behöver dej så innerligt! Att höra din röst men att inte se dej gör ont, jag saknar dej..

Kommer aldrig kunna beskriva min längtan, och absolut inte min kärlek till dej, den är för stor, men något jag vet är att det jag känner för dej är för starkt och att jag dej evigt kommer hålla dej kär, så glöm aldrig att jag älskar dej! Kommer alltid att leva med dej, om du vill ha mej resten av ditt liv så kommer jag vara vid din sida.. Du och jag mot världen!

VI ÄR MENADE FÖR VARANDRA! TILLSAMMANS HAND I HAND KOMMER VI KLARA OSS IGENOM ALLT!
Jag vet nu att du finns.. på riktigt!


Tack Gud vill jag först säga..

Med gråten i ögat och med min son i famnen bad jag till gud om en tro om min älskade. För första gången i mitt liv bad jag från mitt hjärta, jag verkligen kände att han tog emot mina ord och mitt rop på hjälp.

Saker och ting börjar se bättre ut nu, allt börjar gå framåt äntligen! Och det är tack vare Gud han hjälper oss framåt nu, och jag är dej evigt tacksam förlåt om jag aldrig förr inte riktigt trott.. men nu vet jag, du finns!
I really love u sister ♥


Tack för dina ord, för all kärlek du givit mej.. Jag uppskattar det verkligen, kanske inte visat det bra, men tro mej utan dej hade det sett annorlundare ut, jag hade gått under om jag inte hade dej!

Är dej evigt tacksam syster, utan dej ingen jag. Så har det alltid varit! Vad det är bra att jag har dej.. Du har gjort denna "resa" lite bättre.. Jag älskar dej, glöm det aldrig!

http://urelinssynvinkel.blogg.se/


Gråtande hjärta!


Jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej, jag saknar dej!!

När ska du komma hem älskling?

Tänker inte gå in på detaljer, men min älskade man är långt borta från mej.. Och om du inte kommer snart, vet jag inte vad jag gör. Saknaden gör ont, fruktansvärt! Kärleken är bevisat, min kärlek till dej är evig, du är mannen i mitt liv! Du är lyckan, med dej i min närhet fungerar allt så mycket bättre.. INSHALLAH snart finns du här intill mej! Jag tänker på dej natt som dag.. Går inte en sekund utan att jag ser dej framför mej, ditt vackra leende, ditt fina skratt, dina konstiga skämt, och dina sjuka danser, jag är INGENTING utan dej!!Jag älskar dej habibi, GELEK!!