momo det äj kokvajmt! ♥

   

Jag saknar dig mormor! ♥


23/9-2011
Vila i frid älskade mormor.

Tack gud, vi vet att mormor har det bra nu där hon är.
Det viktigaste för oss nu är att vi vet att hon slipper lida.

Minnena med dig är ristade i mitt hjärta och aldrig kommer jag glömma dig.
Jag älskar dig förevigt... din lukt, ditt hår, dina söta kläder, mitt röda läppstift,
din handväska, dina skor, dina träskor, din goda mat,
din starka saft, dina ägg, din gröt, din öppnaspris,

det finns så många underbara "små" minnen med dig, men det är dom jag minns som bäst. din frys på övervåningen som du alltid hade glass i, det hittade man alltid och åt sjukt många av (: ditt finrum som du älskade med alla fina dockor, porslin som jag själv älskade att vara i, det var så tyst skönt och fridfyllt där innne.

ja mormor, du kommer förevigt vara saknad och världen är inte detsamma längre! jag älskar dig, jag älskar dig.. jag saknar dig!!!


Mina favoriters dag idag! ♥


Idag blir Robin 6 månader, gud så fort tiden går. Jag älskar dig snutte och önskar dej allt gått här i världen. Och Diloo (mamma till Robin) blir 20 år idag, yngre blir du inte iallafall sötnos. Dagar utan dig är ett helvete.

Ni betyder väääääääldigt mycket för mig! <3


(Robin i vitt) <3

19 September 2011


Regn, regn & åter regn..

Kvart över 5 var vi uppe men somnade om ungefär 1 timme efter och vaknade för en kvart sen. Jag verkligen HATAR när det händer för jag blir så jäklans seg i kroppen.

Inget dagis idag heller, det är planeringsdag för typ 10 gången den här månaden så får ha abbelito yttligare hemma en dag, det gör ju ingenting det blir lite jobbigare bara när man har ett arbete och sköta då blir det lite mer problem som sagt.

Funderar på att gå till öppna förskolan? Med abbes takt så är vi framme på 20 minuter, men med regn? Kul!

Nu ska jag kirra frukost, sedan får vi faktiskt se hur vi gör :)

Ta hand om er i ruskvädret!17 September 2011


Idag blir Alaan 3 år, grattis corbanooo jag älskar dig ♥


Min förklaring till varför jag inte bloggat är för att mitt tangentbord är sönder.
Dags att köpa in en ny bärbar? Jo tack jag vet.

Ni har inte missat så mycket, vi har varit sjuka och trötta och för det mesta bara lekt hemma. Jasmine inskolas nu den 26.. Jag har fått erbjudande om ett vikariat, det kan inte bli bättre.

Snart är Alaan & Lawa här, mamma Janda måste få vila upp sig ordentligt efter operationen, så nu blir jag mamma åt 4 barn ♥ det kommer bli en riktig match men vad gör man inte för familjen? Det blir lätt mat idag, tänkte göra hemmagjorda hamburgare med pommesfrites. Det avgudar väl alla, inte sant? Jag hoppas Gud är med mig idag och hjälper mig med allt som sker. Och att nätterna/dagarna tillsammans blir bra. Och att min son framför allt är snäll och delar med sig av sina leksaker så det inte blir onödigt tjafs ;)

Nu ska jag gå ut och smoka en cigg sedan ska jag börja med maten och förbereda inför ikväll!

Se ya later, inshallah.

Det vi alla väntat på?


PREMIÄR, IDOL 2011
IKVÄLL KL, 20.00

Just som såna här dagar behöver jag något tokigt att se på därför är jag överlycklig av att IDOL äntligen är tillbaka, behöver skratta lite =)MY GIRL!!


Idag känner jag mig som en HALV person. Min flinga mår verkligen inte bra och jag lider med henne. Tänk vad lite förskylning kan skapa, och dom där j*vla tänderna!! Ryggvärk har man, och det skulle sitta fint med lite sömn men det lär väl hända om 100år (:

Jag älskar dig snuttan, utan dig skulle livet kännas meningslöst! ♥


Jag é så SEG!


Jag har varit så dålig på att blogga denna vecka men jag och barnen har/är sjuka och min stackars ali är sjukskriven sen 1 vecka tillbaka.

Jasmine får tänder och jag ORKAR inte lyssna på hennes gnäll längre..

Ikväll när barnen sover ska jag beställa höstkläder till barnen, ska även se om jag hittar någon gullig overall till dottra hon börjar ju dagis om exakt 1 månad idag! Ska bli spännande (:

Nu gnäller barnen efter mig.. Får se när nästa inlägg uppdateras?