Lång dag..


Vaknade halv8 av en pigg Ibrahim.. Upp och hoppa, här ska det inte sovas mer! Började storstäda och satte igång en tvätt.. Redan vid halv9 somnade han om och vaknade inte förens kvart i 12.. Det var riktigt skönt att han somnade för då hann man städa klart alltihopa.. Det blev en sen frukost, men mat i magen fick man..

Straxs efter 1 gick vi ut och kom hem för någon kvart sen.. Lämnade av Ali vid stationen som skulle iväg och övningsköra.. Ibrahim ligger kvar i vagnen och sover, verkar som han är på väg att vakna man hör hur han vänder och vrider sej.. Har tagit upp kycklingfilé, hade tänkt att äta det med ris, naaaaaaaaam nam..

Senare ikväll blir det storhandling, det är lite tomt i kylen nu :)

Föresten så har jag tagit fram sittvagnen nu, fast har den i liggläge och Ibrahim älskar det! Har tagit bilder på honom, när han invigde den.. (igår) Min sötnöt! Han blir bara större och större.. Tänk i början på nästa månad är han redan 6 månader, gah väx inte ifrån mej barn..

Uppdatering utav bilderna kommer senare, orkar inte ladda upp nu *lat*

Regn, regn och åter regn..


Ja det var ju verkligen inget bra väder idag! Man blir direkt så nedstämd när det regnar ute.

Just nu ligger Ibrahim och sover. Ali är inne i stan och skriver på sitt jobbkontrak och jag sitter i min ensamhet och bloggar. Allt börjar se så bra ut med min "sjukdom" nu, jag börjar gå ner i vikt nu. Vägde mej imorse och det visade sej att jag hade gått ner 1kilo och 500gram, jag vet att man INTE ska väga sej efter man ätit och så och att det bästa resultatet är på morgonen :) Väntar nu på samtal från vårdcentralen så jag hoppas att jag får komma förbi och ge lite blodvärden och kanske få högre dos av mina tabletter.

Har läst att man ska vara försiktig med träningen när det ger resultat och min läkare hade ju sagt att jag skulle undvika träning, så jag hoppas att jag får sätta igång med lite extra träning nu.

Och inga vikt tabletter får man blanda med heller, och jag har ju rätt så högt BMI så  jag ska försöka övertala min läkare på något sätt? Men om jag rasar ner i vikt nu eftersom min ämneomsättning satt igång så kanske jag inte behöver några vikttabletter vilket jag hoppas på :)



Hade hoppats på att få träffa mina föräldrar nu till helgen, men dom kan inte ses deras helg är uppbokad så jag får vänta yttligare en vecka, sen är dom mina.. Kanske åker hem till mina farsföräldrars land då också, eftersom farmor än inte har träffat min GULDKLIMP IBRAHIM..

Idag ska Ali iväg och köra igen på körskolan och allt gick jättebra igår, lite svårt med och backa och svänga så det är det ändå han har problem med annars är allt som rinnande vatten, ÄR SÅ STOLT ÖVER MIN ÄLSKLING! <3

Nej, nu ska jag ladda ner lite musik i min nya mobil, take care bye bye then!



GLAD!


Ibrahim mår bättre nu.. Var ute på kvällspromenad vid 9 tiden, det var jätteskönt.. Sedan lekte jag och min älskling Ali på en lekplats, vi gungade och klättrade i massa grejor, heh.. Saknar tiden då jag var barn! Märks att man är mer klumpig än då..

Skolar har väl börjat, inte sant?
Träffade på hur många ungdomar som helst, som var fulla. Dom skitade ner ett utav dagisplatserna.. Är tacksam att jag var mer vettig när jag var ung.. Visst vi alla gör fel, men att förstöra.. Där går gränsen!!

Vägde mej nyss, och jag har faktiskt gått ner 1 kilo.. Efter mycket kämpande, äntligen! =) Tror att tabletterna börjar värka riktigt bra nu och min svullnad har absolut lagt sej jättemycket, jag har inte lika ont i ben och rygg och jag orkar röra på mej mer.. Jag är jätteglad! Ska kontakta min läkare imorgon och hoppas på påökning av tabletterna nu och ska även fråga om jag får börja träna nu också eftersom hon sagt att jag ska undvika det.. Så nu håller vi tummarna :)

Nu ska jag krypa ner hos min älskling och sova, nattinatti! Take care bye bye then!


Bjuder på lite kärlek..







Oslagbara tillsammans!

Mammas charmtroll!









Älskade barn♥


För Ibrahims del kommer hans dag se "seg" ut. Det kommer bli kämpigt för oss. Just nu sitter han i sin gunga och kollar på Barnprogram. Jag som trodde han skulle sova i några timmar, men nej.. Ingen tid alls för städning idag ser det ut som? Men allt för min baby..

Nyfräscha bilder på mitt troll!



Det var ett väldigt bra tag sen han satt i den här och var tyst och lugn, men nu mår han ju inge bra + att han har grymt trött så det är nog anledningen till varför han sitter så fint där.. Tycker så  synd om dej älskling, man blir så hjälplös när en sån liten som dej blir sjuk!

SLÄPPER ALDRIG TAGET OM DEJ SUNSHINE!








Stackars barn..


Igår fick Ibrahim vaccin, och inatt vid halv1 började hans feber. Jag hoppas att den snart går över, för stackarn har inte fått någon sömn på hela natten. Nu ligger han och sover så sött, och jag hoppas han sover i någon timme till, det behöver han.

Köpte nya mobiltelefoner igår också, det behövdes. Våra gamla hade gjort sitt och dom får tillbringa resten av deras liv i en sopptuna. Själv börjar man bli riktigt sjuk, har ont exakt överallt. Har inte tid med sånt nu.

Just nu är min älskling på körskolan och övningskör, äntligen kom viljan fram till ett körkort. Men om man har många bollar i luften samtidigt så väljs alltid något bort, men nu börjar det se riktigt bra ut. Och imorgon åker han och skriver på sitt jobbkontrakt också, lovley!

Uppdaterar senare, take care bye bye then ♥







Helgen som var..


I Fredags hände det inget särskilt, dagen var lugn och vi tog det lugn.

I Lördags kom min syster och hennes man och deras barn. Liam har blivit så stor och han pratar på. Saknat er så mycket. Bjöd på Browniz och senare blev det spagetti med köttfärsås, dom älskade den! Vilket jag själv också gör, den är mumsig! Det var kul att ha dom här, det är inte så ofta man träffar sin syster eller sina föräldrar längre. Bor en bit bort, men snart blir det bättre då vi själva har körkort och bil, då kommer vi när man minst anar det..

Bilder från Lördagen, på kusinerna Liam och Ibrahim.. Vackraste!





Ni är dom finaste gud skapat.. Mamma älskar dej Ibrahim ♥ Moster älskar dej Liam ♥

På igår (Söndags) åkte vi iväg och handlade lite kläder till Ibrahim.. Ett par jättefina byxor från HM med nallepuh på för 150:- lite varmare perfekt nu när det börjar bli kallare.. Och sen ett par mjukisar gråsvarta för dryga 100 lappen och sen mjukis tofflor, ett par bruna med nallar på för 50:- och sen ett par nallepuh tofflor också för 50:- jättefina.. Vill inte sätta på honom skor än, det känns lite för tidigt.. Det var en jättemysig dag igår, vi åt ute och Ibrahim var jätteduktig och snäll, vi åkte en sväng förbi IKEA också, så vi köpte blommor + krukor till hans rum, jättefint! =)

Bilder från gårdagen ( mitt charmtroll, älskade barn jag älskar dej )



Att busas med Mamma är roligt :), ÄLSKAR DEJ IBRAHIM! DU ÄR MAMMAS ALLT!!!

 

Tack och Adjö!




ÄLSKADE DAG!


Godmorgon!
Idag är min älskling på jobbintervju, jobbet är hans ioförsej men jag hoppas han trivs och kommer överens med alla.. Klockan 7 var han hemifrån, så jag hoppas han kommer hem snart.. Börjar sakna honom!

5 minuter senare....

Pratade nyss med honom och han har blivit erbjuden det jobb han ville ha, och som han gjort en utbilning på tidigare, men han förlorade den tjänsten när han satt fast i Syrien och inte kunde resa tillbaka.. Men nu har dom fixat fram en plats till honom och nu fattas bara en påskrift av honom på kontraktet så är jobbet hans, FAN VAD GLAD JAG ÄR!! =)

Så nu måste han tillbaka till det andra jobbet han var på imorse och säga av sej sin tjänst där! Haha, synd.. Helt plötsligt rinner jobben in som vatten.. Ett tag var det bara praktik han fick syssla med, men det gick ju bra det med och vi klarade oss på det också perfekt, men nu är livet underbart när han får en heltidtjänst med riktigt gryma pengar! LOVE YA GOD, THANK YOU!! ♥ ♥ ♥ ♥


Uppdatering från helgen kommer senare + mysiga bilder! Hinner ej blogga om det nu..


Guds finaste skapelse!


Jag älskar dej Ibrahim, du är mammas allt!

 

Det finns inge vackrare än dej hjärtat..





Tycka synd om!


Min älskade har blivit sjuk!

Igår natt pratade han i sömnen och han var genomsvettig, lite läskigt faktiskt..
Just nu ligger han och sover, tycker så synd om honom..

Han söker så mycket kärlek när han är  sjuk, han ligger på mitt knä och säger: Håll om mej!
GAH, vad jag älskar dej mannen! ♥

Utan dej, ingen jag!



Du är min bara MIN! Den som rör, den DÖR!!





Kommentera detta!

Gjort en ny..



Men vet ej om jag ska använda den.. eller om jag ska ha kvar den gamla..


Vad tycker ni?

Ooops, råkade sno en lista..


Smeknamn:
Neroze
Födelsedag: 19 Juni
Bor: Med min man och vår son.
Arbete: Mamma ledig.

FAVORIT...

Färg: Grå.
Plats: Framför tv.
Drog: Min son.
Fordon: Vår blivande bil.
Djur: Hund

BRUKAR DU...

Titta på dig själv i spegeln: Jo, men har inte så mycket tid för det längre.
Gnälla: Det händer rätt så ofta.
Skrika: Ja, det är jag duktig på.
Sova: ÄLSKAR JAG!
Drömma mardrömmar: Ja, det häner.
Försöka vara annorlunda: Ingen är en annan lik.
Klä dig i svart: Det är snyggt.
Hata folk: Ja, men kan inte älska alla heller.
Lita på folk: Svagt!


NÄR...

Åt du senast: Några timmar sen..
Läste du en bok senast: Det var ett tag sen..
Var du på konsert senast: Typ 12 år sen, backstreetsboys..
Köpte du något senast: Köper alltid något..
Kysste du någon senast: Idag.
Svor du senast: Nyss typ..
Sjöng du senast: Idag när jag städade..
Klagade du senast: För några timmar sen..
Är det sommar: Nej, den är förbi..

VEM...

Saknar du: Min pappa..
Rörde dig sist: Min son..
Kysste dig sist: Min man..
Gjorde dig riktigt glad senast: Min man..
Fick du sms från senast: Grannen Julia..

HAR DU...

För många vänner: Nej.
Tvångstankar: Yes.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej.
Färgat håret: Ja.
Brutit några ben: Nej.
Några piercings: Japp.
Egen dator: Ja.
Gjort bort dig rejält: Nej.
Bra självförtroende: Ja.
Kysst någon: Ja.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja.
Varit kär: Ja.
Blivit kär i någon på nätet: Nej.
Dumpat någon: Ja.
Blivit dumpad: Ja.
Velat vara otrogen: Nej.

HUR....

Går du: På båda benen.
Fördriver du tiden: Tar hand om min familj.
Mycket pengar har du: Klarar mej.
Tjänar du pengar: Ja.
Ofta diskar du: Varje dag.
Ofta städar du: Varje dag
Ofta träffar du din familj: Min familj träffar ja varje dag.
Mycket äter du: Allt för mycket =)


ÄR DU..
Förstående: Ja.
Osäker: Det händer.
Blyg: Nej fan.
Smart: Absolut.
Pratglad: Älskar att prata.


Ne, kom hem nu!


Nu får ni komma hem.. Saknar er ju! :( Så länge får man inte vara borta.. Jag har hunnit städa och vända lägenheten upp och ner.. Bara det jobbigaste kvar.. ATT VIKA TVÄTT!! SUCK.. Önskar att någon annan kunna komma och göra det..

Ska göra lövbiff m pommes till middag, mumsfilibaba =) då blir min älskade glá han älskar de.. Och sen har jag bestämmt mej, ska göra browniz och äta dom framför tv ikväll med ett glas té.. Yeay!


Jag älskar er mina boys, ni gör min dag!!



Har hunnit skriva tok många inlägg idag, det är bara för att inte min familj är hemma här med mej.. Inser att livet är så menningslöst utan er.. Tänk om jag aldrig funnit dej ali, då hade du aldrig gjort mej såhär hel.. Jag kommer tacka dej varje dag minst 100 ggr om dagen att du står vid min sida och för att du gett mej en son, som är den underbaraste.. Kommer aldrig att lämna er, ni är mitt allt.. Tillsammans är vi starka.. Vi är en liten familj, och större ska vi bli.. Ska ge Ibrahim syskon så han kan bli storebror, får se om det blir en Yosef eller Joline..

NI ÄR ALLT, DÖÖÖÖÖÖÖR FÖR ER!!





Aldrig någon ro..


Nu är det tyst och ensamt.. Grabbarna försvann ut och lämnade mej ensam kvar.. Jag är helt förstörd, jag har så ont så jag knappt orkar stå upp.. Har legar i sängen hela morgonen.. Brukar aldrig knapra alvedon, men nu känner jag att jag behöver det, och tror ni att dom hjälper? NEJ!! Inte ens lite heller, samma jävla smärta..

Länge sen jag drack Oboy så jag unnade mej med det, ett stort glas också =), namnamn..

Idag har jag bestämt mej för att baka Browniz, om jag orkar.. Har sagt länge nu att jag ska göra det men det har aldrig blivit av.. Behöver lite choklad i mig nu när man inte mår så bra *smile*

Vilan är slut, måste vika tvätt från gårdagen och dammsuga, göra rent badrummet och diska.. Vad ska jag börja med? Har bara lust att strecka ut mej på soffan och bara sega hela dagen.. Men det går ju inte, man har man och barn som man måste ta hand om.. BIGLOVE!! ♥

På med Lugna Favoriter på högsta volym och börja jobba..





Aj aj aj!


Min mens har kommit... Och jag har så ont! Fruktansvärt ont..
Drygt 5 månader efter förlossningen, skulle nog ha fått den lite tidigare ifall jag inte åkte på struma..?

Idag blir det bara vila, skulle ha åkt och handlat badkläder till mej idag eftersom våran plutt ska börja på babysim, men det får bli en annan dag.. Kan knappt stå på mina ben.. :'( tycker synd om mej själv..

Saknade mensen under graviditeten och efter, men nej tack jag saknar den verkligen inte NU!!







Det är för er jag lever ♥


Tack tack TACK gud för att du gav mej en chans till att få göra mitt liv menningsfullt.. Du gjorde min väg rak, och framför mej stog mannen jag letat efter i hela mitt liv.. Du är underbar älskling, du är ingen annan lik..

Du gjorde mitt liv helt, och du gav mej det vackraste du kunde ge.. Vår son.. Han är den mest underbaraste man kan tänka sej.. Min lilla sälunge, mitt charmtroll, min guldklimp, min booobooo och bara min min min!! Att vakna och se ett leende utav dej är allt.. Jag klarar mej inte utan dej, inte ens 5 sekunder.. Du är mitt allt Ibrahim, jag skulle kunna dö för dej.. Jag gör allt för dej! Mamma älskar dej!!



Nu i veckan när vi steg på tåget så var det en tjej som kollade in honom (och ja, jag är avundsjuk och svarsjuk och allt man kan bli) blev ledsen, och ali sa: du vet att jag inte bryr mej om det, jag älskar ju dej, du är min fru! När tåget stannat och folk gått ut, försvinner ali fort fram mot denna tjej och säger: ursäkta? hon vänder sej om med det FETASTE leendet du kan ana och säger: aaa? =) Han säger: Vad fan glor du på hela tiden, sluta glo på mej.. Hon säger: Nee, jag glor inte alls, ne det gör jag inte!! Han säger: BÄST FÖR DEJ!!

Jag kommer fram till honom och han säger: Ingen ska göra min fru ledsen.. GAAAAAAAAAAAAAAH MITT HJÄRTA DOOOOG!! VEMS KILLE/MAN/SAMBO SKULLE GÖRA SÅDÄRR? INGEN!! Där har ni det bevisat, han är unik!!


                                                                             NI ÄR MITT LIV, JAG ÄLSKAR ER!







Hmm, finner ingen bra rubrik till detta inlägg..?


05.30 var vårat charmtroll klarvaken. Ali stiger upp, och jag tänker: skönt nu är han vaken med honom ett tag så han kan somna om sen igen eftersom jag haft honom hela natten. Men nej, han kommer till vår säng med honom och säger: älskling, ha honom du på din arm, han sover så bra med dej! Ohooo, okejdå! Ali somnar om bums och jag ligger och kollar på min son som ligger och ler och skrattar åt mej, kanske en halvtimme efter somnar han men vaknar gång på gång för att han tappar nappen, och han blir mer "barnslig" när han är hos mor sin, när han sover själv i spjällsängen är han hur duktig som helst och kan sova upp till 6 timmar själv utan sin napp.. Men vi uttnyttjar morsan lite eftersom jag ändå är nära henne! HAHA, älskade barn.. Älskar dej för all framtid även fast du är rätt så jobbig på natten.. =)

Framåt dagen åkte vi och badade med alis småsyskon.. Jag och Ibrahim satt och mystes på bänken eftersom vi båda inte kände oss bra.. Sedan gick vi och åt kebabpizza, namnam! Onyttig som fan..

Hemresan gick inte så bra, signalfel och sedan fick vi ta ersättningbuss, låååång väntan.. + att Ibrahim hade bajsat i blöjan så det luktade riktigt gott i bussen! Jag skojade med Ali och sa: Habibi har du ny parfym?!

I början av September är det babysim på gång, om vi har tur finns det plats får vår guldklimp.. Han trivs ju i vattnet så ska inte banga på babysim för hans del heller, 10 ggr för 800:- tror det är ett bra pris?

Var på kvällspromenad nyss, Ibrahim somnade i vagnen.. Det var skönt i luften, men det blev kallt snabbt.. Sommaren är förbi nu, det märks.. Fast jag saknar det kalla, är nog mest en som gillar att klä på mej.. När det till och med är varm ute så har jag gärna på mej en tjocktröja.. Min far blir alltid tokig på mej! Haha.. Ingen sjukgymnast idag, var ej så speciellt pigg så jag hoppade över det.. Får snart ett frikort så ska uttnyttja det då istället.. Det blir gratisbesök då i ett helt år =) även hos vårdcentralen.. Yeah! Nee, nu är hjärnan rensad.. Take care bye bye then!






love u boy!


 

Ett liv utan dej, fungerar ej!

Tror att du vet att du är den ända för mej, att jag är gud evigt tacksam att jag fann dej!

Vi är starkast tillsammans, och klarar allt ihop. Hand i hand, ska vi besegra allt..

Jag älskar dej, Jag älskar dej, Jag älskar dej, Jag älskar dej!!




KryssningsBilder!


& Nu lite bilder från kryssningen (13aug 2009)










Det var en riktig bra kväll och dag.. LOVE YA ALL <<3




Gókväll!


Fick en sovmorgon i morse utav älsklingen, han gick iväg med Ibrahim på några ärenden. Kändes skönt att få sova ut faktiskt! Hann med att dammsuga och plocka lite innan dom kom också. Vid kvart i 2 började vi traska ner mot Centrum eftersom lillfisen hade tid hos tant Jenny (som hon själv kallar sej) Underbar kvinna. Där vägdes han och mättes, allt såg bra ut. Han skulle dock få vaccinera sej också, men eftersom han har varit småförskyld hela veckan och hade feber imorse så var det bäst att hoppa över det, så en ny tid bokades på måndag. Det känns skönare både för oss och för honom..

Sedan åkte vi och åt kebabtallrik, mumsmums! Satte in pengar på banken, och begav oss hemmåt. Satte igång några maskiner tvätt också, nu väntas bara det jobbigaste: att vika alltihopa.. Suck!

Mysgoá grannen Julia knackade på och bjöd mej hem hos henne ett tag, hon hade köpt en sån mysig lampa med rinnande vatten och en lampa som lyser ovanför. Ska också köpa mej en har jag bestämt, fast en annan model! SKITSNYGG..

Nu ligger Bobo och sover sött i sin säng.. Själv satte jag mej nyss framför datorn, ska gå in på goboken och checka in månadens paket.. Dom har faktiskt bra saker därifrån.. Bra för både föräldrar och bebis! www.goboken.se

Jag vet inte vart jag fått namnet Bobo ifrån, det bara passar på Ibraim.. Tycker det är gulligt, han ser ut som en liten Bobo, fast du uttalar o,na lååååånga! Så det blir Booboo =)

Snart är klockan på kvällen och då är det dags för sova, ännu en dag avklarad.. Imorgon ska jag till sjukgymnasten, första besöket.. Önska mej lycka till.. Är lite nervös.. Berättar mer imorgon, förhoppningsvis.. Under tiden, take care bye bye then!




En riktigt dryg dag..


Stor handlat blöjor till Ibrahim idag, billigt på willys så varför inte..

Min lilla bobo har inte velat sova på flera timmar och han har gnällt och gnällt sönder våra öron, men nu ÄNTLIGEN slocknade han i min famn.. Så förhoppningsvis sover han i några timmar nu..

Åt en jättegod pastasås idag, ska åka och handla in några till.. Bra att ha hemma när mina "extra barn" Zoubeida och Rojin kommer på besök.. Dom är så svåra när det gäller mat! Ska snart ansöka om att få bli kontakt person över dom, det ska bli riktigt kul faktiskt..

Dagarna går så snabbt, hinner knappt vakna förens man ska lägga sej igen för att sova? Har kollat på flygbiljetter med gubben för ett tag sen, vi ska åka över nyår till hans hemland =) det ska bli supermys fyfan.. stannar i 18 dagar.. Ska beställa biljetterna imorgon..

Det är så dryga program nu på tv, det finns verkligen INGENTING att kolla på! Boring. Tillochmed under helgen sitter man och bläddrar igenom kanalerna i ett och hoppas på att något bra ska visas, men nee.. Kom igen, visa lite bra program och filmer.. Snart börjar Andra Avenyn igen.. YES! Saknat grymt mycket alltså.. Haha, jag är som besatt..

Nu visas two 2½ men på tv.. Ett måste! Take care, bye bye then..


15 augusti 2009 Onsdag 19.22


Dagen har varit jätte lång idag. Jag och Mamma Jadhe har stått i köket nästan hela dagen idag. Vi har lagat middag två ggr och diskat som aldrig förr. Det har varit fullt hus idag med massa folk.. Samtidigt har gråten varit framme hela tiden..

Snart är Yasmine här med sin familj.. Jag har saknat Meysa och Maya jättemycket!! Mina älskade flickor..

Nu äntligen somnade lilla Ibrahim så jag passade på att få lite tid för mej själv.. Bilderna från kryssningen får jag ladda upp lite senare.. Är som sagt inte hemma nu, så det kommer sen någongång..

Det är aldrig en lugn stund här när alla i familjen är här, ibland får man huvudvärk.. GAH!! Telefonen ringer i ett, och alla går fram och tillbaka, och barnen skriker.. HAHAH! Jag platsar här verkligen.. NOT!

Nee, nu ska jag dricka kaffe! Take care! Bye bye, pusspuss!

Snart gråter vi blod..


Igår hände något fruktansvärt, man kan bara tro att sådant händer på tv.. Men det hände på riktigt, i min familj.. Tänker inte öppna mej helt för det är för hemskt att prata om..

Ord kan ej beskriva hur mycket jag tänker på dej Chinda habibi.. Jag har ont i mitt hjärta och gråter, förstår inte hur du kan klara denna smärta.. Det kommer gå bra, allt kommer att ordna sej.. Jag finns för dej alltid, jag ska göra dej stark.. Jag och Ali kommer alltid att stå vid din sida, och du ska alltid veta att vi finns hos dej.. Du kan komma till oss då du behöver någon att gråta hos.. Vi älskar dej syster föralltid.. Vi ska göra ALLT för att allt ska bli bra igen, jag svär!

Jag vill göra dej bättre, men hur? Jag vet inte vad jag ska säga eller göra.. Vill inte heller tycka synd om dej, för då blir du svag.. Jag vill se dej glad, när du alltid skojar och mår bra.. Men nu är du en helt annan människa.. Jag lovar dej, människan som gjort såhär mot dej kommer straffas, du kommer se.. Hans dag är väntad..

JAG ÄLSKAR DEJ CHINDA HABIBI! DU ÄR MIN KHABA, OCH JAG É DIN!! <3

Kommer alltid att finnas hos dej, det kommer bli bättre.. Snart är allt som förut igen!!



Kärleken till dej är STOR min sälunge! ♥

Måste ladda upp lite bilder på min älskade son!


   Hans nya sovställning och gärna på magen mé!            Min lilla busunge myser bland kuddar och täcken..


Mammas lilla "gangzta"                                                            Att ligga mé rumpan bar, é det bästa..

KÄRLEKEN TILL DEJ GÅR INTE ATT BESKRIVA, DU ÄR DET BÄSTA SOM HÄNT OSS.. MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DEJ FÖRALLTID, DU ÄR VÅRAT ALLT.. UTAN DEJ FUNGERAR VI INTE!





Den 12 augusti 2009 onsdag 21.25


Det var tok för länge sen jag skrev.. Dagarna har varit igång som aldrig förr.. Ibrahim växer och växer, han har börjat äta mat nu.. Majs, potatis och en massa annat smått och gott.. Imorgon blir han hela 5 månader, då ska han få prova på pasta m kyckling och lite annat! Ska bli kul och se hur han reagerar.. Han har varit lite ilsken dom senaste dagarna och jättetrött, vägra sova gör han med, envisa prutt!

Ingen vila överhuvudtaget, nu har han sovit i knappt 1 timme.. Min älskling ligger "död" i soffan och kollar på tv, ska krypa ner till honom snart och mysas lite.. Imorgon blir det en kryssning också, mysmys.. Åker iväg med älsklingens syskon med barn.. Ska bli riktigt kul faktiskt, vi höll på att lämna Ibrahim hos farmor.. Men jag kan inte lämna mitt hjärtebarn ensam redan nu heller.. Jag klarar mej inte utan honom.. Tänk om allt går åt pipsvängen hos farmor och han inte alls mår bra där.. Och ja, ni vet.. Hjärnan går i 180.. Kan lämna han hos henne eller någon annan när han är 15år kanske?! =) Knappt de..

Ja, jag går som vanligt till läkaren 1,2 ggr om veckan och lämnar blodprov och träffar min läkare.. Önskar att allt skulle bli bra nu med detsamma så jag också kan bli "frisk" och få njuta av mitt liv efter förlossningen och graviditeten och komma i form.. Känner för en viss del att svullnaden har lagt sej i ansiktet, armar och ben.. Men vikten är desamma.. Ganska tröttsamt, kan inte ha på mej några kläder utan att dom sitter som klister..

Ska försöka komma ihåg att skriva ett inlägg efter kryssningen och uppdatera med lite bilder.. Skulle ju bli kul! Under tiden, take care bye bye then!