26 / 11 - 2010


Fredagkväll!

Sitter i min ensamhet och käkar pastejmacka med té, njuter av det tysta? (vänta, har inte hört min dotters skrik nu på för många dagar) börjar bli galen av det nu istället.. Goda nyheter är iallfall att hennes kolik lagt sej till 50% och att anledningen till varför hon skriker är hennes röda rumpa som aldrig vill bli bättre. Blöjbyten typ 15 ggr om dagen eftersom hon börjar gnälla när hon kissat.. Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskade familj igen :) Yadhe har varit till STOR hjälp nu när både storebror och lillasyster inte mått bra! Det har varit jobbiga dagar och nätter när jag inte har fått haft min hela familj hos mej, men ibland blir livet såhär och man måste göra som vi gjorde för att överleva..

*

Jag och Ali är starkare än aldrig förr och har blivit hur puttinuttiga som helst nu emot varandra, dom här onödiga tjafsen finns inte längre och vi har gjort upp scheman för allt och hur vi ska leva våran vardag. Det blir faktiskt bättre och speciellt när man blir 1 mer i familjen.


*

Vi har även bestämt att det är slut med dagis nu för Abbe fram till nästa år (januari) eftersom han knappt hinner vara där 2 dagar och blir smittad, det tar på krafterna både för han och för oss och det är inte roligt och ha en sjuk gosse dag in och dag ut.. Därför får han vara hemma och mysa här hemma istället och undvika alla dessa baciller.. Jag har tur som kan göra det eftersom jag är mammaledig.. Ska gå några ggr i veckan till öppna förskolan istället och till kallhäll lekhus så han får leka av sej.. Mycket bättre tycker vi, bra beslut!

*

Fick världens gulligaste mms igår av min älskade aliiboy där det är en bild där han ger mej en puss och under bilden står det: saknar dej hjärtat! Jag blev väldigt rörd och började gråta (självklart)

Har accepterat NU att jag har gått och hamnat i en deperation, men jag hanterar den väldigt bra tycker jag ändå.. Det har varit lite jobbiga dagar och så, men man kan inte begära för mycket.. Satt och kollade på Biggest loser, så fort någon grät eller berättade något fint om sej själv eller sin familj började jag böla.. Är väldigt känslig, lite jobbigt!

*

Fick ett fint sms nyss. Min älskade Cattah har fått en liten Sofia på 2560g och 46cm lång. Det har varit lite kämpiga dagar för henne men äntligen fick hon sin dottra! Jag är jätteglad och längtar tills jag får se dom! ♥

*

Dagarna bara sussar förbi, man hinner knappt vakna förens man ska gå och lägga sej igen.. Man måste ta vara på sin tid och ta hand om sina nära. Imorgon kan det vara försent!

Jag har blivit väldigt djup efter att jag fick Jasmine, det är som om hon gjorde mej helig.. Att hon gett mej kraft till och ge andra människor kraft och kärlek. Jag har alltid varit generös på det sättet att alltid ha ett lyssnade öra och alltid ställa upp men nu är jag mer vänlig och bryr mej om alla människor jag träffar på och tänker att jag bara har denna chans att visa vem jag är och vad jag har att giva.. Man lever ju faktiskt bara en gång, så varför vara FÖR självisk när man kan dela med sig av det lilla man har?!

Satt på bussen för några veckor sen då var det en kvinna som ville komma på men fick inte det eftersom hon inte hade en godkänd biljett (hennes batteri på mobilen hade dött) och inte nog med det så viste hon vart hon skulle stiga av.. Jag blev irriterad eftersom inte busschaffören brydde sej ett skvatt om vad kvinnan försökte förklara så jag gick fram och lämnade fram min remsa och sa stämpa åt kvinnan det är minus grader ute varför kan du inte vara trevlig för en gångs skull? Gubben blev självklart irriterad men vägrade att stämpa och tyckte att det var kvinnan som skulle stå för det. Jag sa bara tack då och vända mej. Kvinnan vart glad och försökte förklara hur tacksam hon var under hela bussresan :) Hela den dagen mådde jag bra och var på ett gott humör..

Du förlorar ingenting på att vara trevlig och hjälpsam, inte sant?! :)

*

Nej, nu ska jag dricka upp mitt té och krypa ner i sängen och sova brevid min söta son :)och min lilla snutta, mamma tänker på dej för varje dag som går! älskar dej..Puss&Kram!!

21 November 2010

Godkväll..

Igår blev jag överaskad, min älskade syster gifte sej! Alla var samlade för att döpa lilla Kevin i slutet på allting började prästen viga turturduvorna.. Vackert? Ja, tårarna rann som aldrig förr.. Fick nog alla i kyrkan att gråta..

Varit dålig på att uppdatera, jag vet! Min lilla prinsessa kämpar vidare med sin kolik och så som det ser ut nu så verkar det inte lugna ner sej.. Jag hoppas innerligt att det lägger sej till 3 månader.. Får stå ut 1 månad till..

Förskylningen håller i sej för min stackars prins, aldrig blir han 100% frisk.. Om det inte är feber, så är det kräkningar, eller varför inte en massa slemhosta och snor som bara forsar ner.. Jippie! Vilken underbar tid vi lever.. Knappt något dagis, onödigt och ha han där.. Blir bara värre!

Slutat jobba har jag gjort också, min kära älskade familj behöver mej.. Och för att vi ska leva så bra som möjligt och vara lugna och fina så vart beslutet så.. Jag är nöjd med vårat val och jag märker förändring redan.. Tjäna pengar kan jag göra senare, nu är mina barn viktigare!

Saknar min bebobebo och min sessa som är hos yadhe, dom kommer hem imorgon! <3 Får så otroligt mycket hjälp nu ifrån henne och det underlättar till 1000.. Vad vore vi utan dej? INGENTING!! <3 <3

Min prins ligger och sover i sängen, funderar på om jag ska joina honom?!

PEACE!

11 Nov 2010


Godkväll!

Veckan som var jobbade jag ej, var hemma med min allra finaste prinsessa och tog hand om henne. Min prins var på dagis vilket han nästan inte hade varit på 2 veckor, pga av sjukdom. Lämningen är sjukt mycket bättre och lättare nu på dagis får inte skuldkänslor nu längre när jag går ifrån. Allting fungerar utmärkt för honom och han trivs jättebra. Har fått hem hans första teckning som han målat på dagis. Den har jag satt upp på väggen i hans rum :)

Just nu é det bara jag och han hemma, barnens pappa och lillesyster Jasmine är hos farmor och hälsar på faster från Örebror som åker hem imorgon. Hann inte se mina älsklingar så länge idag :/, har varit och jobbat hela dagen..

Jasmine växer så det knakar, förutom att hon har det jobbigt med ersättning och kolik så är hon världens charmigaste bebis, som gärna söker ens uppmärksamhet.. Hon älskar att skratta.. Hon har jättefina smajlgropar på vardera sida :) Hon är jättestark och stadig och har ett flertal gånger rullat runt från mage till rygg, och rygg till mage.. Jag har fött yttligare ett underbarn! <3Drömde igår natt att jag blev knivhuggen, och gissa av vem? Jo av den jag älskar mest.. Drömmen var så sann och jag kände smärtan i magen när han tröck in kniven sakta.. Jag vaknade av att jag grät! Morgonen därpå väckte Ali mej och berättade att han hade en hemsk dröm och knappt vågade berätta den, sedan sa han att i drömmen han hade hängde han mej och att han blev glad utav det för jag hade gjorde något oförlåtligt..

Jag blir illamående bara jag tänker på det! Hur kan man ha sånna hemska drömmar? Jag blir rädd..

Det är mycket som snurrar i huvudet på mej och det vet jag att det gör i Alis huvud med.. Det tar på krafterna att vara 2 barns föräldrar och jobba och försöka få tid för varandra finns ej.. Jag vet att vi har onda tankar och bråkar en hel del, men jag kommer iallfall aldrig lämna han.. Är rädd ibland att han ska gå ut genom yttedörren.. Jag är ledsen och gråter ofta för vi bråkar om så små saker, som inte är viktigt! Men vi är trötta, så trötta på varandra..

Vi måste hitta tillbaka till varandra igen, jag saknar oss!

Jag vet att det kommer ordna sej, vi har svurit att aldrig lämna varandra och lovat att kämpa in i det sista.. Vi är unga och har hela livet framför oss men vi har jäktat oss fram under dessa 3 år och inte andas så mycket imellan.. Man märke att kroppen säger ifrån!

Riktig svensson-familj!


Fast utan volvo..

Vårat liv från förra veckan har ändrats, både jag och min stora prins jobbar nu på heltid.. Från att ha chillat hemma till att jäkta till dagis, buss och tåg.. Mina arbetsdagar är 9-15 så jag lämnar 8 och hämtar 4, gubben min börjar 5 och slutar 00 på natten. Vår lilla prinsessa är hemma, och passas av oss under tiden :), vår planering funkar perfekt än så länge.. Det kommer säkert framstå problem, det gör det alltid!

Det är så sjukt skönt att få komma ut igen i arbetslivet.. Att få träffa andra människor, det är nyttigt!

Min snutta har blivit över 1 månad nu, tänk så fort tiden går :)

Igår var vi och storhandlade på willys och på vägen hem sa jag på skoj: " tänk om jag blir gravid igen, vad gör vi då? " ali bara: " det är väl klart vi klarar det, men klarar vi av oss själva ? " Hah..

Barn é underbara, men stopp och beläg, jag vill ha liiiiiiiiiiiiiite tid för mej själv också..

Nu ska jag hämta min lillprins tillsammans med min prinsessa! <3 sedan ska vi myspysa bara vi 3 medan min storaprins é och jobbar <3