Förlossningsberättelsen..


Det som vi alla har väntat på..

Redan tidigt på Onsdag morgon 23/9 började jag känna av KRAFTIGA sammandragningar, dagen gick och ingen Jasmine kommen..

Torsdagen kom och jag kände av sammandragningarna men inte lika som dagen innan, jag började bli otålig.. Satte igång och städa lägenheten, tvättade 3 maskiner och lagade pannkakor.. Gick in i duschen, fönade håret.. Fasnade med fingret, åkte till vårdcentralen och sydde 2 stygn.. Dagen rullade på som ingenting.. Vid 17.15 - 17.30 började jag känna något jag aldrig känns förr.. Var det värkar? Ja, det var det.. Men dom var inte täta, dom kom var 30 minut, 15 minut.. Jag ringde in och berättade hur det låg till och dom bad mej ta det lugnt och ha koll hur täta värkarna var och att jag skulle höra av mej vid 7 tiden.. Jag ringde in och efter det samtalet var mina värkar med 5 minuters mellanrum, vi bestämde oss för att åka över till yadhe, där skulle abbe vara under tiden.. Vi kom dit vid halv9 ungefär och jag klarade av att vara där yttligare 1 timme sen satt vi i taxin på väg till förlossningen..

Några minuter innan halv 11 blev jag undersökt och jag var öppen 4 cm.. Vilken lättnad! Jag fick byta rum till "förlossningsrummet" direkt när jag kom dit blev jag jättebra bemött och dom var jättetrevliga.. 23.50 fick jag min epidural och efter det kunde jag ta det lugnt och andas igenom mina värkar.. Drygt en halvtimme efter det blev jag undersökt igen och då var jag öppen 6 cm.. 1 timme efter det, 7 cm.. Då tyckte hon att jag skulle gå upp och röra på mej men innan det ville hon "spräcka mej" så vattnet går men då automatiskt gick vattnet av sej själv.. Och yttligare 1½ timme efter det var jag öppen 9 cm.. Sedan slog klockan 04.00 då kom hon in och undersökte mej och sa att nu är du öppen helt om du vill kan du börja krysta eller så kan du vänta tills dina kryst värkar sätts igång själv.. Ali tyckte att vi skulle testa så vi gjorde det och det gick så bra och klockan 04.42 var hon ute :)

• Här hade vi precis kommit in och fått veta att jag var öppen 4 cm..• Andas igenom en värk innan narkosläkarna kom och gav mej epidural..• Ute på promenad :)• Sitter på en boll så bena säras :) (1 timme innan hon kom)• Välkommen prinsessan ♥• Det var dessa underbara kvinnor som hjälpte mej :)• En stolt och trött pappa!• Prins & Prinsessa sover..• Stolta faster Rojin• Stolta faster Janda• Storebror & kusin kollar in Jasmine och undrar vad det är för något :p
Jag hade en väldigt lätt förlossnings eftersom jag viste hur jag ville ha det.. Det är viktigt oavsett om man är förstföderska eller inte att våga stå på sej och inte tveka och vara rädd.. Tyvär vågade jag inte berätta hur jag ville ha det under min första förlossning och det förklarade till varför den var som den var.. Men alla lär vi oss något nytt varje dag..


Vår Prinsessa!24 SEPTEMBER 2010 04.42 KOM VÅR ÄLSKADE DOTTRA..

4010 G & 51 CM LÅNG!* HÄR ÄR MIN PRINSESSA BARA NÅGRA TIMMAR GAMMAL!* STOLT STOREBROR SOM ÄLSKAR ATT PUSSA SIN SYSTER!* STENKOLL PÅ LILLESYSTER, HON FÅR ALDRIG VARA ENSAM!* PAPPAS PUSSAR ÄR MYSIGA!MIN ÄLSKADE FAMILJ SOM BETYDER ALLT FÖR MEJ!
TACK GUD FÖR ATT DU GIVIT MEJ DESSA UNDERBARA TING! ♥Jag säger bara: VA?!


Både lycka och gråt/smärta..

Min slempropp har släppt :) och ja har ont..

Skulle föna håret och fasnade med fingret, och fick sy 2 stygn.. Yey!

Vilken dag!


This is music..


ME LIKE, VERRY MUCH!


JAG ÄR ETT BARN. JAG VET!!


Förra Söndagen satt jag och kollade på svt barnkanalen då plötsligt DÅRFINKAR & DÖNICKAR började sändas, jag blev typ hur glad som helst eftersom jag såg den själv som barn och det bästa som finns är att se filmer man såg som barn och uppleva dom nu, och man minns dom alltid bättre som barn och tycker om dom mer som barn..Så varje Söndag kl 19.00 på svt barnkanalen visas det, annars kan du knappa in på svt.se och se avsnitten där om du skulle missa eller inte ha tid..
Ännu en dag!

Idag är jag beräknad, men ingen bebis än kommen..

• Ryggvärk
• Mensvärk
• Sammandragningar
• Hård på utsidan av magen

Vad fattas? Jo.. Värkarna! & självklart slemproppen..


Hade sjukt svårt att sova inatt, jag tänker för mycket och kan inte koppla av i kroppen.. Det är jättejobbigt! Vaknade flera gången och trasknade runt i lägenheten och kollade till mina prinsar så allting var OK med dom..

Snälla snälla snälla kan inte allting bara sättas igång nu? Jag orkar verkligen inte mer..

Jag tycker det är jättejobbigt och vänta, jag klarar inte av det.. Och så ska man gå över tiden också, varför det för? *dumma* Nu tänker jag bara på den 26/9 då har jag tid hos barnmorskan, men dit vill jag inte gå då för då ska jag ha min flicka i min famn.. Hoppas!

Min barnmorska som var 95 % säker på att hon skulle komma tidigare än väntat eftersom hon så länge (över 1½ månad) varit fixerad neråt och för att jag har känt sånt tryck och hugg och stickningar i underlivet.. MEN NEJ! Ingen bebis här inte..

Jag vill inte vara med längre! Hah..


Jag saknar ju dej, saknar du inte mej jasmine? Vill du inte komma ut till mamma din så jag kan få pyssla om dej, så du kan få träffa din pappa och din storebror som var eviga dag pussar på din ul bild..


VI ÄLSKAR DEJ! ♥21 September 2010


Hallå! Vardagen rinner iväg väldigt snabbt, känns som om jag inte hinner med längre. Idag har jag rensat abbe´s kläder och vikt om fint i hans byrå. Det kändes ganska onödigt när jag väl var klart för det blev inte så stor skillnad. Snacka om att vara uttråkad?

Igår ringde min syster mej och vi hann prata typ 10 minuter sen var det roliga slut, jag saknar henne *tårar i ögonen* Det värsta med att jag flyttat från Märsta är att jag aldrig får träffa henne. Min stora prins Ali säger alltid att vi kan flytta dit men jag vill verkligen inte bo där, HATAR märsta!

Just nu har jag fisk i ugnen och snart ska jag sätta igång med och göra en potatismos, mums! Förstår inte hur gott det kan vara med fisk? Min svärmor avskyr fisk och varje gång det luktar det tar hon sin sjal över hela ansiktet så bara ögonen syns och så säger hon: Usch.. Haha! ♥

Snart
är lilla prins och stora prins hemma, stora prins är på vårdcentralen och lilla prins är på dagis. Från och med på Måndag ska jag ändra hans schema, han ska vara där Måndagar,Torsdagar 09.00 - 15.00 och ha ledigt på Fredagar, det är oftast så att vi hittar på saker över helgen och vill inte gå miste om en hel dag för att få hem snutten..

Imorgon är det mitt beräknade datum, kanske händer det något idag/ikväll/inatt? :) Eller imorgon, vem vet? Det är inte så ofta man föder på beräknade datumet så det skulle ju vara coolt, eller hur? Hah.

Imorse pratade vi om dubbelvagn och vi har bestämt oss för att köpa en. Abbe är ju trots allt bara 1½ och han behöver få sitta lika mycket han som Jasmine. Har jag inte rätt?

Nu har mina prinsar kommit hem och nu är det dags för lunch och sen är det bad som gäller för Abbe´s del, bort med dagisbasiller :), bye så länge!BORING!


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Det trodde du aldrig va?

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Hemtelefonen.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Valet.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
11.00?

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv och fläkten.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Imorse, när jag lämnade min son på dagis.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
En bild på min systerson Kevin ♥

8. Vad har du på dig?
Nattlinne :)

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Drömmer för mycket så att jag inte minns någon.

10. När skrattade du senast?
Igår åt family guy.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor på min son.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Har jag säkert?

13. Vilken var den senaste film du såg?
Var nog 3 år sen jag var på bio?

14. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Att jag är svagare än många tror.

15. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att alla levde lyckliga i alla sina dar :)

16. Tycker du om att daansa?
Njae..

17. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Om SD tar över i Sverige, tar jag min man och mina barn och flyttar utomlands.

18. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Tack.Mosters lilla!


Jag skäms.. Än har jag inte fått krama dej, pussa dej och säga att jag älskar dej!

Redan 2 månader, oj så tiden går snabbt..

Förlåt om jag är en dålig moster som inte träffat dej, men snart är du i min famn ♥

Jag ska bli något riktigt stort åt dej.. din gudmor.. Tänk att din snälla mamma låter mej vara det! :)

Jag kan nog inte vara den ända som tycker/tänker och påpekar att du är GRYMT lik din mor?

Så vackert söt och MANSHALLAH vilka ögon!

JAG ÄLSKAR DEJ KEV // Bara din moster..

& Liams, har ej glömt dej hjärtebarn! :)
JAG BLIR GALEN!


Det går mej på nerverna..

Från 20.00 till 04.00 igår/morse hade jag väldigt jobbiga sammandragningar och en massa elaka stickningar och huggningar i underlivet.. Hade svårt att sitta eftersom jag tyckte att jag mosade hennes huvud, fast det vet ju alla att man inte kan göra?! :)

När ska du komma flicka lilla? ♥

Jag vill ha VÄRKAR! Ja, jag är lite galen bara, lite! Orkar inte vänta längre, 2 dagar kvar till beräknat datum och snälla låt mej inte vänta yttligare?! Mammas snutta..


Skit piss och bruna bönor!!


Valet gick åt helvete.. IGEN!

Vad händer i världen egentligen? Varför vill ni ha ett dåligt parti, jag förstår inte?

& FUCK YOU Sverigedemokraterna!!


Tänk så snabbt tiden går..

• Igår den 17 September blev kusin Aalan 2 år + att kusin Kevin blev 2 månader..

• Både faster Chinda & faster Dilan é gravida så i början och i mitten av 2010 blir det fler kusiner :)

• Kusin Hamodi har redan gått och blivit 8 månader, det känns ju som igår Nesrin ringde och berättade att han kommit..

Vilken lycka livet är iallafall.. Även om den har motgångar..


18 September 2010


Tjaba Tjena Hallå!

Vaknade kl 9 imorse, skönt med lite sovmorgon. Började dagen som vanlig och utöver det har inget speciellt hänt. Vid 12 tiden försvann Ali och kom åter vid typ 5,6 tiden då åt vi middag tillsammans och sen har tiden gått segt som fan.

Jag och min lilla prins har lekt och sovit eftermiddag, och som vanligt kör han med sin mamma och ska ha allt. Det är lättare att få han tyst och lugn när man har själv med honom annars tar det dubbelt så lång tid när hans pappa också är hemma för då finns det ju två att köra med :P

Vad tycker ni om att starta eget? Jag och Ali har iallafall börjat prata om det..


Än har ingenting hänt med mina värkar.. Jag börjar bli lite otålig.. Jag är grinig och trött och jag vill bara att det ska få sitt slut, jag orkar verkligen inte heller gå över tiden.. Snälla gud hjälp mej?

Som vanligt har jag en gnällig unge som står och drar i mina händer och kläder, pappa duger inte.. Dags för nene (välling) och sen är det sovdags för min snuttes del, efter det då ska mamma gå till kiosken och köpa cola för jag är så sugen på det :)


Be för mej och håll tummarna att värkarna sätts igång snart.. Och ge mej lite styrka och kraft.. Skulle verkligen behövas..


Hon är Prinsessan Jasmine! ♥


Sammandragningar typ hela dagen..
Illamående, febrig och svag i kroppen i ungefär 1½ timme..
Stickningar och hugg längst magen och i underlivet..
Jag vågade tänka: " är det dags ? "


Hon känner av min längtan det är därför hon inte kommer.. Kanske blir hon stressad?

Jag räknar ner mina dagar nu till beräknat datum och dagarna börjar ta slut..
JAG SAKNAR DEJ, ÄR DET INTE DAGS SNART?!Min lycka..


Fick ett jättefint sms bara för någon kvart sen om att min storesyster hade drömt inatt att jag fött och att min dotter var jätte vacker.. Längtan är verkligen inte stor nu heller.. (?)

Hon skrev också att hon tror att det närmar sej.. Det vill jag också tro, men jag har slutat hoppas efter denna kämpiga månad, jag ska sluta "tänka" och då kommer värkarna sättas igång direkt :)
Mardrömmar..


Varför finns mardrömmar?
Vissa av dom sägs vara bra att drömma, men dom är inte så speciellt fina att komma ihåg..


Sent inatt kastar jag mej upp ur sängen för att min son skriker och gråter, i över 10 minuter höll han på och jag trodde han skulle tappa andan och kräkas.. Han skakade och var helt röd i ansiktet.. Det har hänt 3 ggr förut och det är hemskt att se honom så.. Jag får så ont i hjärtat.. Jag vyssar honom och sjunger och gör allt för att få honom lugn och tyst men han vägrar..

Efter den händelsen så fortsatte hans smågråt och skrik hela natten och han vägrade sova själv.. Har haft han sovandes på "huvudet" och idag är jag mör.. Har fetaste ryggvärken och huvudvärken och jag vill bara SOVA!

Det är skönt att han är på dagis nu så jag får ta igen mina krafter..

Mammas snutte, jag älskar dej ♥


Music is my drug !

Jag älskar dej!

Funny Pictures

FUCK YOU!


JAG STÅR FÖR MINA ÅSIKTER OCH
ÄR INTE RÄDD FÖR ATT BLI PÅHOPPAD!


• Det är fel, så jävla fel..
Alla människor är lika mycket värda!


Jag blir också ibland sur över hur vissa invandrare beter sej efter att vi har gett dom en möjlighet till ett bättre liv, men sen finns det dom som är jättetacksamma och verkligen visar deras tacksamhet, jag vet efter allt man själv sätt med egna ögon att livet inte är rättvist men det finns fan gränser om hur man ska bete sej mot en medmänniska..NI BORDE SKÄMMAS!!


Ni är medverkade ni också till hälften av alla brott som sker idag, svenskar är inte perfekta..


39+1 v ♥


Jag säger bara.. När, när när?Läste att man kan ha sammandragningar upp till 2 veckor innan själva förlossningen sätts igång och det är det som kallas förvärkar.. Jag har tamifanimej haft det då över 1 månad..

Det är 2 veckor sen jag satte mej på toan och fick blod på pappret (rikligt med blod) jag blev jätteglad och trodde verkligen att någonting skulle ske, jag sprang fram och tillbaka och packade och såg till att allting var nerpackat.. Ali sa att jag skulle lugna ner mej men jag var helt inställt på att det skulle hända..

Förhoppningar och längta har man typ 100 ggr om dagen och direkt när man känner av minsta sammandragning tänker man: ja äntligen nu sätts det igång.. Men dagen går och ingenting har hänt..

Jag är så nyfiken, hur ser du ut?


Mamma´s stolthet!

Jag vet att det är fult och skryta men jag har världens underbaraste son..
Hade tänkt och dela med mej lite utav vad min prins säger dagligen..

• T i t t a
• D ä r
• T a c k
• N e j
• N e n e ( v ä l l i n g )
• A a v ( V a t t e n   p å   k u r d i s k a )
• Y e k , D e d o  ( R ä k n e t a l   1 , 2   p å   k u r d i s k a )


Och han förstår korrekt när man pratar till honom,
både på svenska och kurdiska..

& något han älskar är musik, direkt när han hör lite musik börjar han skaka loss, och från min förvåning vet han hur man dansar kurdiskdans, det är inte många gånger han sett fastrarna dansa men han kan dansstegen och stampar och höjer handen direkt när kurdiskmusik sätts igång..Det går ju inte att missa denna góbit..

Någonting som gör mej tårögd är när man frågar om en puss, då börjer han huvudet bakåt och pressar ut läpparna och ger en världens geggigaste puss.. Och miljontals pussar har lilla Jasmine också fått, om man ber han pussa på magen så gör han det och ultraljudsbilden vi har i vardagsrummet tycker han om att hålla i och pussa och dregla på.. Han är redo för att bli storebror :)

Dock är han "lite" snål till och ge pussar till fastrarna och yadhe.. Någon enstaka gång har dom fått en på munnen annars är det kinden som gäller.. Förvisso är det bra, han ska inte gå runt och pussa allihopa, men det är eib om han inte pussar yadhe på munnen.. Det är ju trotsallt YADHE! =)

Sen igår har han blivit besatt utav sina nya stövlar hans pappa gav honom, han kollade några gånger hur mamma satte dom på honom, nu vill han göra själv och tro mej han lyckas men mycket skrik och ilskna miner så har han stövlarna på fötterna.. Haha! Märks att han är släkt med mej! Samma humör.. *stolt?*

Fotomodell? Javisst..Har funderat under en låååååååååååång tid att anmäla honom till klädestidningar, dom behöver alltid barnmodeller som hm, lindex, ellos m.m jag tror han skulle komma långt, han har den där looken och han är snygg i allt.. Vad tycks?

Ska faktiskt kolla upp det :)Ja, mirakel kan ske faktiskt..


YES YES YES!

• Hemska förskylning är äntligen över för våran del =)

• Fann en mycket värdefull blogg igår.. ELINAS! Efter 3 års ensamhet ♥


NO NO NO!

• Att min älskade prinsessa tar för lång tid på sej, när ska du komma ut till mamma?!
JAG ÄLSKAR DEJ!


Du vet väl om att du är värdefull? Att du är älskad här och nu..

Aldrig, aldrig någonsin kommer jag hitta någon som du!

Jag är dej evigt trogen, du & jag, ja det é så det ska va..Tillsammans klarar vi allt..

Tillsammans é vi starka..

Tillsammans har vi skapat 1 son & snart 1 dotter..


Tro mej när jag säger: JAG LÄMNAR DEJ ALDRIG!
Pussar / Din Fru!


Dagarna går..


Ikväll har jag haft ont.. Sjukt starka sammandragningar.. Stog och lutade mot köksbänken ett antal ggr.. Jag hoppas du njuter av att göra mamma illa snuttan.. Haha! Skoja bara.. Jag förstår att du också har det kämpigt där inne, du vet inte om du än är redo.. Stanna så länge du behöver, mamma väntar always på dej! :)

Har iallafall gått in i v39 nu, bara bra att du håller dej där inne så länge som möjligt..

Imorgon ska min prins till dagis, där har han inte varit nu på 1 vecka efter en låååååååååååång förskylning.. Jag hoppas innerligt att allting går bra med lämningen imorgon, jag får så ont i hjärtat mitt när jag hör han gråta efter än.. *tårar i ögonen* men efter 5 minuter är det glömt och han har det bäst på dagis..

Nu är klockan sent och jag ska krypa ner i sängen och försöka sova.. Önska mej lycka till!


När detet tar över..


Gråten i halsen sitter jag och ser bilder på mig för 2år sedan. Jag längtar tillbaka till det självförtroendet och den kroppen. Att jag kunde se mej själv i spegeln och verkligen gilla det jag såg, att jag inte skämdes att gå ut genom dörren och tänka att folk skulle vänder sig om och pratar bakom min rygg..

Idag lever jag i ett skal som jag vill komma ur.. Är trött på att leva som en deppig människa vill njuta av mitt liv som jag alltid gjort förut..

Jag tycker att ingenting är värt längre, jag vet att det låter helt sjukt jag väntar mitt andra barn och lever igentligen det liv många strävar efter men jag är inte lycklig i själen efter att jag fick diagnosen struma. Den har förändrat mitt totalt, 35 kilo mer på benen och mår både psykiskt och fysiskt dåligt..

Många kanske tycker nu att jag är en idiot som bara tänker på sej själv och inte inser allt fint jag fått? Men jag tänker alltid på min familj och jag tar dom alltid i första hand, men när man inte mår bra inombords så fungerar ingenting..

Det är säkert fler där ute som känner igen sig med det jag skriver, även om dom inte har struma det kan handla om 100 andra saker för om man får förändringar i livet som man inte väntat sig så förlorar man självförtroendet och sitt hopp alla har i sitt liv..

Och som jag alltid önskar och ber om är en chans till att få tillbaka den person/kropp jag var/hade förut det skulle förändra så extremt mycket i mitt liv..

Otålig.


Jag orkar inte vänta mer, jag blir bara sur när jag vaknar på morgonen och inser att en ny dag börjat. Jag vill bara få mina jäkla värkar och föda henne nu. Jag har inge tålamod längre och längtan efter henne är STOR!

Denna vecka som varit har jag småblött 3 ggr.. Man blir ju bara "lite" förväntansfull..

Mitt humör är verkligen inte på topp, jag är sur och gnällig all the time, och alla huggningar och stickningar jag har i underlivet gör det verkligen inte bättre..

Ont i hela kroppen har man också, har inte sovit bra nu på 2 nätter.. Vaknar hela tiden, är orolig och kan inte koppla av i armarna känns som kramp typ?..

Livet rullar vidare och min längtan får sitta i ett tag till..


Efterlängtad!


10 dagar kvar till beräknat datum!

Hade ont igår och jag fick blod, trodde att jag äntligen skulle få se henne.. Men nej! Imorgon ska jag till barnmorskan ska se om hon kan undersöka mej, kanske är jag öppen? Det skulle underlätta lite..

Under 1 månads tid nu har hon hållt på och jäklas med mej, slempropp hit och slempropp dit.

Jag hoppas du är snällare när du kommer ut, haha!

Mammas lilla prinsessa ♥


Yadhe Kärlek!
9 September 2010

Flicka lilla..

Ingenting har än hänt. Trodde att det skulle ske idag faktiskt, var svag och hade ont "mensvärk" i flera timmar som kom och gick.. Men vid 2,3 tiden var det borta och kom aldrig tillbaka..

Har tryck och hugg längst ner i magen och jag känner hur hon "pressar" sej ner.. Någonting är på g iallafall..

Förstår igentligen inte varför jag stressar är bara inne i v38 men jag har ställt in mej på att hon ska komma dom här dagarna eftersom jag hört så mycket av läkare och dylikt..

Nu på Måndag (om ingenting skett) :), ska jag till barnmorskan då ska jag be henne titta om jag är öppen, jag har det väldigt jobbigt och har blött nu för 3 gången hon kanske kan hjälpa mej och göra så dom sätter igång mej.. Har läst mycket om att det flera som har varit med om det även om man inte gått över tid..

Vi får la se.. Hon kanske inte tycker att jag behöver det även fast jag tycker det.. Som min svärmor säger, det är inte lätt och vara gravid man har faktiskt ont! Idag såg jag hur hon led med mej när jag hade som ondast hon tyckte att vi skulle åka in och se om det skulle hända något men jag valde att stanna hemma, jag skulle ändå bara bli hemskickad..

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysas med min son! ♥


Mamma älskar dej!
Falska förhoppningar?


Åh, jag bara trodde att jag skulle ligga inne nu i förlossningen och snart ha min snutta..

Men nej, inga värkar.. Fick igår min slempropp tror jag eftersom det innehöll blod och slem men eftersom jag varken hade sammandragningar eller några värkar tyckte dom att det var onödigt att åka in.. Hela natten har gått bra och jag hade lite ont vid 4 och kl 6.. Nu har ingenting hänt än och jag är sur som fan.. Ska ut och gå nu i typ 10 timmar så det kanske sätts igång, haha..

Jag längtar, jag drömde om förlossningen inatt och jag hoppas verkligen inte att det händer så i verkligeheten, elin vet vad jag pratar om!

Hon smårör sej där inne men hon trycker inte ner sej som hon gjort förut i typ 2 veckors tid så jag känner mej lite desperat till och få ont, det känns som om jag bara går runt och väntar..

Har gått in i v38 nu iallafall..

I MISS YOU BABYGIRL!


7 September 2010


Det var ett tag sen..

Har inte haft ett så stort intresse för att blogga.. Dagarna har gått snabbt och det har varit kämpigt.. I Lördags åkte vi hem till Yadhe, eftersom jag trodde någonting skulle ske, jag hade JÄTTEONT! Men jag blev lurad..

Lillen är på dagis och jag har precis hjälpt gubben att förnya cv & personligt brev..

Jag har sammandragningar(?) men "längtar" tills värkarna kommer.. Jag blir bara mer och mer nojjig nu..

Imorgon går jag in i v38 och jag vill bara få det här gjort nu..

Ska krypa ner i soffan nu och vila, känner mej lite svag i kroppen.. Byebye!


1 September 2010


Tänk så snabbt tiden går.. Snart är vi inne på nytt år IGEN! :O

Natten var sådär, tänker mycket nu på min förlossning om att jag vill att den ska sättas igång.. Efter mitt samtal med Berit blev längtan ÖVERDRIVEN! Det ända jag pratar om nu med Ali är förlossningen och om Jasmine vår dotter..

Jag bara längtar tills värkarna kommer.. Jag hoppas att det sker nu i helgen! :)

Snart ska jag gå ner till centrum och förtids rösta ska passa på och göra det lär ju inte ha tid när man har gått och blivit 2 barns mamma :) Vi har mycket förväntningar och planeringar till denna barn, jag ska vara mammaledig och sedan när 10 månader har gått är det dags för ali och ta ut hans dagar då ska jag ut i arbetslivet jag saknar det lite faktiskt.. Och det ska bli skönt!

När ena föräldren jobbar har barnet rätt till fler timmar om dagen då på dagis eller?

På Fredag ska vi till syster Jenny på bvc och göra 18 månaders kontroll och ta en elak spruta sen får vi se om det blir dagis eller om han blir allt för febrig.. Skönt iallfall att det är helg så han inte missar dagis för då kommer allt förstöras..

Nu hickar min gumma som vanligt.. Hon har sina speciella tider faktiskt.. Mellan 12-13 på dagarna och mellan halv10-10 på kvällen.. Hihi :) ♥

Nu ska jag tjata på min stora prins att vi ska ut och gå.. Byebye!