Förstå dina drömmar..

Mina senaste drömmar som jag minns har varit helt sjuka och obeskrivliga.. Och det är oftast om samma saker jag drömmar fast med olika händelser, så nu har jag äntligen hittat en internet sida där man får en förklaring på vad drömmarna egentligen betyder..Döden : Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.


Blod : Dåligt omen att drömma om blod. Varslar ofta om stridigheter, problem och förluster. Men om en positiv person drömmer att han har näsblod, betyder det istället god hälsa och skratt.


Dörr
ar : En korridor med många dörrar visar din obeslutsamhet vad det gäller hur du ska ta nästa steg. Även en osäkerhet om vilken väg man ska gå. Är alla dörrarna stängda kommer du att möta hinder.


Falla : Om du drömmer att du faller så kommer du för en tid framöver att möta svårigheter och problem. Kämpa dig igenom dem och du kommer att bli starkare än förut.Jag hade nog nöjt mej med att INTE veta.. Det märks att jag inte mår bra till 100% längtar tills jag slutar drömma om dessa elakheter.. Det är 2 dagar sedan jag drömde om något av dessa.. KOM INTE TILLBAKA!!

Godmorgon

Igår gick vi och åt ute på restaurang och firade morsdag och för att ali äntligen fått ett jobb (:
Han har blivit anställd på ett företag där man sysslar med sanering och rivning.

Efter att vi ätit klart försvann ali och jag och barnen började promenara hemåt då kom han ifatt oss och höll i en bukett blommor, min gulleprins ♥ platsen du har i mitt hjärta kommer aldrig försvinna!

Jasmine ligger och sover, och Abdallah är på dagis. Ali är på väg till arbetsförmedlingen för att skriva på papper och skriva in sig för en 4 dagars utbildning eftersom han inte har en aning om hur man sanerar, sedan är det bara att sätta igång (: Jag är så stolt över dej.

Efter samtalat igår vi fick från hans blivit chef kunde vi inte sluta skratta, hoppa och sjunga.. Vilken lycka! Äntligen..

Och som jag sa till honom, nu när du har fått ett jobb så ska du se att det kommer vara fler som hör av sej, och jag hade rätt.. Det var en som kom och knackade på från alis förra skola som undrade om han var intresserad av en praktikplats som senare skulle bli ett fast jobb.. Men ali tackade nej eftersom han vill ge det här en chans (:

Nej nu ska jag ut och ta en cigg och dricka lite kaffe, sedan ska jag vänta in dottra och eventuellt gå ut och promenare lite om vädret behagar! (:


En till..

Igår tog Ali upp ämnet: BEBIS!!
Han vill ha en till, fast inte nu.. När Jasmine blivit över 1 då ska vi tuta & köra..
Tror jag.. Är inte helt 100 om jag själv vill.. Jag vill ut och jobba, plugga, få möjligheten till att gå ner i vikt..

Men jag blev så glad igår kväll när ali kom fram och berättade att han tänkt på det i några dagar nu och att han är redo.. Så det känns underbart!!

Jag älskar dej bebobebo ♥Hallååå!!

Det var ett tag sen sist, men nu é jag tillbaka..
Har varit i Örebro hos barnens faster, i väntan på en bebis som inte kom :(
Återbesök snart igen eftersom jag ska passa hennes underbar barn Meysa, Maya & Hamodi ♥
Den nya bebisen ska eventuellt heta Meya.. Hur gulligt som helst ju!

Jasmine ställer sej upp med hjälp av soffan, stolar, & ugnen och ibland släpper hon händerna och ger världens glädjetjut.. Tänk så snabbt tiden går, otroligt?

Abdallahs trots sitter fortfarande i, han är inte att leka med asså.. Men det vänder det med..

Just nu ligger dom och slaggar, och jag har städat och donat.. Ikväll blir det tvätt, lär vara där natten lång :/ Väntar på att den goda maten ska bli klar, magen börjar kurra..Dagen ger dig en gåva..


Den ger dig tjugofyra timmar, att använda så meningsfullt som möjligt. 
Låt denna dag ge dig insikt, om den fantastiska styrka du har inom dig. 
Låt lugn och ro infinna sig när dagen är slut.


EN MAMMAS ORD:

Förlåt för allt ont jag har inom mig. Jag vill vakna upp en morgon och känna frihet och lycka.
Jag tar vara på den tid vi har, och jag hoppas att ni vet att jag älskar er.

Jag vill aldrig se er ledsna, jag vill heller aldrig att ni ska se mig ledsen, men det är svårt
så fruktansvärt svårt.. Jag kämpar mig igenom dagarna och är tacksam för att jag har er..

Ni är det finaste jag har och jag är gud evigt tacksam..
Jag älskar er, abdallah & jasmine ♥

Livet kommer vända och vi kommer att få det bästa livet tillsammans!Älska Mig


I fredags kväll när barnen sov knappade jag in på youtube och fann en ungdomsfilm i 6 delar (älska mig) och den rekomenderar jag verkligen till er alla.. Jag blev som fastklistrad och kunde inte sluta se den eftersom den var så hemsk.. Flera gånger fick jag gråten i halsen och jag blev så arg och svag eftersom jag vet att just detta som filmen handlar om händer flera flera barn / ungdomar här i världen..

Se den du också!
20 maj 2011

Igår.. Uppdatering / Idag..

Storstädade hela lägenheten, det behövdes! Efter att abbelito hämtades från dagis for vi iväg hem till farmor/yadhe och så hälsade vi på faster chinda och hennes nye son, manshalla säger jag bara så vacker han var.. Som en sol med hans underbart vackra ögon och fina leende! ♥

Efter besöket hos henne gick vi hem till yadhe och åt mat, degade lite och sedan blev klockan för mycket så vi bestämde oss för att slagga över.. Barnen somnade vid 23.00 så jag hade förväntat mig en låååååååång sovmorgon, men nej nej jasmine var vaken innan kl 6 och abbelito straxs där efter.. Under dagen som varit har jasmine knappt sovit 40 minuter och abbelito låg bara och "vilade" med sina brumbrum i kusinens säng sedan var det fullt ös igen..

Just nu ligger som helt utmattade och sover.. Jag är själv helt slut efter en lång dag, migränen är fortfarande i som vanligt.. Börjar tröttna.. Snart ska jag ta nya värden om inte migränen och viktuppgången lägger sej ska jag stämma alla läkare dom förstör mitt liv totalt!!

CIGG!! Jaaaaaaaa tack.. Godnatt, sovgott mina kära (:Bara "lite" mallig (=


Fyfan vilken smärta, men fin blev den..

Illamående, svimfärdig & gråtfärdig trodde inte att jag skulle palla göra klart den!

Men klar blev den =)Made by: Madeleine (kusinvitamin) love you girl ♥


This is for you baby ♥


It´s all about us

Baby i love you, you know I need you..

Crazy inloved, wowoohho (:

 

H a h a ,  j a g  m i n n s  d a g e n  s o m  i g å r !

L y c k l i g  ö v e r  a t t  j a g  f a n n  d e j ♥

T i l l s a m m a n s   h a r   v i   s k a p a t   2  u n d e r b a r a   b a r n ,
 o c h   f ö r   d e t   ä l s k a r   j a g   d e j   ä n n u   m e r  !  =) 

K o m m e r   a l d r i g   g l ö m m a   d e n  1 7  N o v e m b e r  2 0 0 7  , 
 d e n  d a g e n  f ö r ä n d r a d e s  m i t t  l i v  t o t a l t ♥

/ D i n  N e r o z e


Här ska vinnas (:Jag saknar Syrien!


Jag satt och bläddrade igenom bilderna vi tog när vi var i Syrien, April 2010.. Vilken längtan jag har tillbaka, det var en stor upplevelse att se fattigdom och alla dessa gatubarn jag led när jag såg misshandeln öppen på gatan både på barn och djur.. Ibland förstår jag inte hur människor kan leva sådär?

Jag saknar släkten och deras värme och kärlek.. Främst saknar jag YABO, kommer aldrig kunna beskriva min kärlek för honom, han är bäst och jag är tacksam att jag fick möjligheten att få träffa honom ♥

Tiden i Damascus / Qamishli lärde jag mig en hel del, att vara tacksam för det man har och verkligen inse vilket bra liv vi igentligen lever här i Sverige. Varför ska vi klaga när vi lever ett perfekt liv?

Det svider i hjärtat när jag vet att min släkt är i fara nu när det är krig, jag är rädd att någonting ska hända dom men så länge dom håller sej inne och är på sin plats så vet jag att ingenting kommer hända dom, inshallah!

Om det har lugnat ner sig till September så ska vi åka dit, dom längtar efter oss och är ivriga för att få se vår prinsessa Jasmine och självklart Abdallah som bara var 1 år och 1 månad när vi var där sist =)| Far ♥ Son | Mor ♥ Son |

 

Utsikten i DamascusYabo ♥ Abdallah

 

Fotomodeller i Qamishli med underbar utsikt :)

 

Nöjespark i Qamishli | Tivoli..

 

Här växte Ali upp som barn | Gick aldrig in tyvärr, men denna gång SKA jag det :)Mitt i ingenstans | BYN!

 


Lite bilder av vårat äventyr..Mammas stolthet ♥


Jag vet inte vart jag ska börja, men när gud gav mej dej kände jag lycka. Vi har gått igenom en tuff period men nu äntligen, HAMDULLAH mår du bra.. Att se dej skratta och le värmer mitt hjärta!! Jag älskar dej jasmine du är min lilla prinsessa och jag kommer aldrig släppa taget om dej.. Kommer aldrig kunna beskriva min starka kärlek för dej.. Tillsammans ska du och jag gå igenom berg och dalar, kommer finnas för dej i vått och torrt! ♥

Det finns inge bättre än DEJ och din bror abdallah!Min tösa sitter och äter pannkakor hos mormor och morfar (1 maj 2011)


ÄNTLIGEN!! =)


Inatt 00.20 kom vår lillkusin Omar till världen.. Som vi väntat, din stackars mamma hade ett tufft dygn men nu äntligen är du ute.. Längtar efter att få se dej, pussa och krama dej! ♥

Grattis Chinda habibi, du é bäst!


16 Maj 2011

Godkväller! :)

Jasmine ligger och sover, och stackars ali är ute med abdallah som inte vill komma in.. Han vill köra med sin brum brum.. Jag har hunnit städa lite smått och diskat, skulle behöva ta en vända till tvättstugan också har en miljon ton tvätt som väntar..

Dagarna rullar på som vanligt, var på besök hos föräldrarna över helgen med barnen, det var skönt att byta miljö lite faktiskt, och att få träffa syrran och hennes underbara barn <3

Chinda ligger inne på förlossningen och förhoppningsvis föder hon innan 12 slaget, kl 18 var hon öppen 7 cm och värkarna är kraftiga och täta som fan, lider med dej gumman!

På Onsdag ska vi hem till kusin madde som ska tatuera mej och ali, ÄNTLIGEN! Har väntat ett bra tag nu efter sjukdomar och avbokade tider..

Det blev ett kort inlägg eftersom jag är trötter och ska försöka få in vår ilskne son =)

Jag älskar er <3Jag älskar er busungar <3


Haha, inte världens bästa bild precis..
Men den var så söt så jag var tvungen att ladda ner den :)För varje dag som går så älskar jag er mer och mer, ni är meningen i mitt liv..


Godmorgon..


Barnen sover än.. Efter att ha somnat halv11 på kvällen och hållt igång hela dagen så förstår jag dom.. Vi bestämde oss för att sova över hos Yadhe vilket vi inte gjort på över 3 månader så det var lite mysigt..

Var ute ett tag på gården men det var så jävla kallt så det var inge skoj så vi gick in istället och drack te och glodde på tv =)

Väntar nu på att min lilla familj ska vakna så att vi kan käka frukost, börjar bli lite hungrig.. Haha!

Måste fan bege oss till IKEA snart, behöver nya handdukar och påslaken, får se om det sker idag.. Det skulle vara underbart.. Vädret är mycket bättre idag så varför inte =)

Nu är det någon idiot som borrar för fullt så dom lär ju vakna snart, men bra é det.. Börjar bli lite uttråkad här ;)


Sjuka familjen..

Efter en lång febrig, gnällig natt sover min prins än.. Ack dagis ack, vad ni gör med min son, det kommer ta lång tid innan han känner sej trygg till 100%

Idag ska vi åka över till barnens farmor (yadhe) mår själv inte så bra så det kommer bli skönt med lite avlastning.. Var yr och illamående på kvällen och började frysa vid läggdags och börja känna mej underlig, några timmar därefter sprang jag upp och kräktes?4

.. Och nej gott folk, jag är inte gravid!!
Konstigt, konstigt..

Nu ska jag plocka lite runt om här om dottra låter mej =)

Godkväll =)


Efter 40 minters sång och bokläsning sover min son i sin säng.. Jag har som sagt ändrat hans sovrutiner, han måste lära sej att somna och sova själv utan mamma nu. Han är ju faktiskt en stor pojke nu =)

Hela dagen har jag varit trött och frusen och jag sov tom 2½ på eftermiddagen, inte likt mej.. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, har inte tid med det!

Nu ska jag kolla färdigt på efterlyst sedan ska jag gå och sova, nattinatti!FAN DÅ!


FAN FAN FAN, vi missade ett samtal på ali´s mobil och det visade sej vara från ett utav jobben han sökt.. Varför händer det här oss? Självklart ringer dom inte upp eller svarar när man ringer tillbaka!!

Håll tummarna nu!!4 maj 2010

Godmorgon! Vill börja detta inlägg med att berätta att min son sov helt själv i sin säng hela natten, utan att vakna.. Snacka om att jag är stolt! Jag tror nog att han har kunnat det sen tidigare men det är jag som barnslar mej, och det är ju så mysigt när han vill hålla handen ♥

Lämningen på dagis idag gick sådär efter hans långa uppehåll från dagis så känns det som inskolning igen, både för han och för mej. Det svider i hjärtat när jag hör hur han gråter och skriker efter mej. Det ska bli skönt med lite ledighet för oss alla, och jag hoppas vädret håller i..

Jasmine har faktiskt börjat krypa nu, inte helt och hållet men hon börjar fatta hur man gör nu.. Och hon är så söt, för hon blir så stolt :) Imorse satt hon i mitt knä och ställde sej upp helt själv med hjälp av en stor leksaktbil och där stog hon och balanserade.. Och abbe blev jättestolt och glad och drog i mig och sa: "mamma, titta mine!!"  Livet är allt underbart när man mår bra =)

Min latmask till man ligger forfarande och sover efter att varit uppe halva natten och glott på tv.. Men men, vad ska man göra, allting kommer bli bättre när han får ett jobb.. Och magkänslan säger att det blir snart =)

Nu ska jag bege mej ut på balkongen och röka en ciggarett.. Efter 3 långa år röker jag igen, och ni ska veta det gott folk.. Det är så jävla gott, men det var ju inte därför jag började det var för stressen och jag kunde inte kontrollera den så ciggen hjälpte mej att varva ner några kilo.. Och nu är jag fast igen.. :( Tärt!
Minns denna vackra dag som igår.. Oavsett vad som hänt och vad som kommer att hända så kommer jag alltid att älska er livet ut, jag ska bära er på mitt huvud högt upp så ni inte blir skadade på vägen! ♥ Ni är allt jag har!!

Abdallah & Jasmine, mamma älskar er!!Januari - Februari 2011

Det é för er jag lever!
Jag älskar er!

Jasmine, mitt hjärta!! <3


Efter 5 månaders kolik vände livet.. Vi har ännu lixom inte kommit över det då det framstog mycket tjafs mellan oss.. Krigar oss genom dagarna och försöker lé och vara glada.. Men det är lixom tufft att försöka vara lycklig när man inte är det till 100%!

Jag vet att allting kommer bli bra för jag litar på oss och det vi har tillsammans.. Men ibland ger man upp och undrar?

Det har varit mycket skrik och gråt och det är det fortfarande eftersom vi inte riktigt än vet vart vi har varandra, vi gick igenom en jobbig period men vi höll fast varandra och står fortfarande kvar men är det för barnens skull eller för oss egna? Ibland kommer det en tankeställare..

Jasmine har hunnit bli 7 månader och hennes tryckhet är hos mej, hon gråter hysteriskt när hon kommer i närheten utav pappa eller någon annan.. Jag hoppas det ordnar sej med tiden.. Hon tycker inte om att jag går ifrån henne, då blir hon ledsen och börjar gråta..

Jag känner en skyldighet nu att vara där hon är och inte lämna henne eftersom det var just det jag gjorde när hon var knappt 1 månad gammal, eftersom jag inte klarade av det pga hennes kolik.. Idag är jag en bra mamma åt henne, men då kände jag mej värdelös..

Jag klarade inte av hennes skrik, gråt och  gnäll.. Jag hade turen som fick hjälp annars hade jag gått under.. Jag mådde piss och gör det än kan inte riktigt släppa att jag lämnade bort henne.. Med vilja lixom så att jag kunde ta hand om min son och få sova.. Jag var självisk känns det som..

Folk säger att jag hamnade i en deperition och inte kunde hantera den.. Och det är ju normalt, eller? Jag tänker mycket på hur mitt liv ändrade sej när jag fick Jasmine, hur mycket familjen splittras och hur vi lever idag..

Jag krigar för mina barn och jag älskar dom över allt annat, jag skulle aldrig kunna släppa min dotter igen! Hon är min och ingen annans.. Det är för mina barn jag lever, och jag måste ha dom vid min sida för varje dag som går!


Stolt mamma..


Abdallah har börjat prata jättemycket nu!

Tex, när han ska sova då ska han hämta sin udde (kudde) och ova (sova) med mamma =)

När det är mörkt i tv rummet säger han: "mamma tända lampa" och så gör han det =)

Hoppa, kasta, jalla, mobil, ett två tre four five =), hej då då, bok, läsa, mine (jasmine)
han förstår allting man säger och svarar på jag och nej frågor..

Han är bäst och jag älskar han mkt mkt! <3 ;)


2 maj 2011

Dagarna rullar på som vanligt.. Jasmine har hunnit bli 7½ månad, ålar sej fram men har tagit några krypsteg.. Hon sover och äter bra.. 2 tänder har hon hunnit fått, och fler är på g.. Småfebrig och lös i magen..

Abdallah är på dagis åter, men dock förskyld.. Efter att inte ha varit där på över 2 månader så känns det som ett helvete att lämna honom där när hon gråter och skriker efter mej.. Svider i hjärtat.. Hans trotsålder har börjat nu, inte kul ska jag be och tala om.. Han har alltid varit envis så hur tror ni att vi har det nu då? Haha.. Tålamod!!

Ali går fortfarande utan jobb :( klättrar på väggarna och det är vardaglig tjafs.. Vi går varandra på nerverna! Men allting löser sej som tur é?

Solen är kommen, men det är väldigt kallt.. Inte riktigt sommarväder.. Längtar tills man kan bege sej till stranden.. Och vara ute dag in och dag ut.. Det är mysigt det!

Abdallah ska vara ledig hela juli & augusti från dagis.. Så ska vi bara myyyyyyysa! =)

Nu ska jag ut och röka en cigg!

Jag älskar min man och mina barn.. Ni är mitt allt!