.


Jag är ledsen, jag mår inge bra.. Jag får inte tag på min älskling!! *gråter blod*  Jag ringer och ringer, men jag får inge svar.. Just nu skulle jag vilja kunna hans hemspråk, förstog inte mycket utav vad Nesrin sa till mej men det jag fattade var att han var ute och att jag skulle ringa mobilen han har där borta..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ORKAR INTE MER!!!!!!! VARFÖR I HELVETET SKULLE DU ENS DIT? DU KLAGAR BARA PÅ ATT DU VILL HEM OCH ATT DU SAKNAR OSS.. DET GÖR DET INTE BÄTTRE SKA JAG BE OCH TALA OM.. DET ÄR SMÄRTSAMT OCH BARA SITTA HÄR NU HELT TOMHÄNT MED INGENTING, VETA ATT DU ÄR PÅ ANDRA SIDAN JORDKLOTET OCH MÅR DÅLIGT!!

JAG VILL ALLTID SE DEJ, HÖRA DEJ, VARA DEJ NÄRA, SOMNA OCH VAKNA OCH SE ATT DU LIGGER BREVID MEJ I SÄNGEN, MEN NÄR JAG VAKNAR PÅ NÄTTERNA OCH MÄRKER ATT JAG INTE HAR DEJ HOS MEJ FÅR MEJ ATT GRÅTA ÄNNU MER.. JAG HAR SOVIT SÅ SJUKT DÅLIGT DESSA DAGAR SÅ DET ÄR SJUKT.. FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET MAN KAN SAKNA EN PERSON!! SNÄLLA KOM HEM NU TILL MEJ SÅ JAG FÅR KRAMA DEJ..

KOMMER ALDRIG SLÄPPA TAGET OM DEJ, GLÖM ATT DU SKA IVÄG OCH JOBBA DAGEN EFTER DIN RESA DU SKA VARA MED MEJ, OCH JAG SKA VARA SOM KLISTER PÅ DEJ!!


*JAG BARA GRÅTER GRÅTER OCH GRÅTER!! INGEN FÖRSTÅR MEJ HÄR, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR UTAN DEJ!!*

Fullt upp!


Upp och hoppa redan vid kl8.. Min snutte mådde fortfarande dåligt, men ingen feber.. Men varm va han iallafall, lite host och snuva dock.. Vid 11 tiden kom syster och kusin Liam på besök, men det var kämpigt, hade lillen som klister i min famn, han var mycket gnällig och ville bara vara hos mamma.. 2 timmars sömn sen han vaknade imorse, hoppas på en lugn kväll?

Vid halv2 tiden gick dom hem och ensam blev jag kvar, hann plocka lite för sen kom barndomskamraterna Micaela och Johanna på besök tillsammans med lilla Angelina (Micaelas dotter) Det var kul faktiskt, har inte sett dom på ungefär 2 år? Mycket snack om gamla minnen, kändes riktigt skönt att få se dom igen..

Massa gos och pussar från Angelina till lilla Ibrahim.. "Det är till bebis" "Det är bebis saker" sa hon hela tiden.. Så underbart vacker tjej.. 2 äpplen åt hon också och stökade till riktigt ordentligt, men det är inte varje dag man får så fint besök! Saknat er..

Just nu sitter jag ivrigt och väntar in pappa som är och hämtar pizza =) har knappt ätit någon mat idag, det har inte funnits någon tid för det.. Just nu sitter mormor och Ibrahim nere i tvrummet och kollar på barnprogram. oj som han babblar på nu märks att han börjar må bättre..

Klockan 8 har jag tid hos frisören, då blir det ändring utav mitt "fina" hår.. Jag hoppas hon kan göra något utav det.. Har inte pratat något med min älskling idag, kan inte nå honom på något sätt =( skulle ha pratat med han på msn senare ikväll men nu kan jag inte göra det.. Hoppas han inte blir ledsen! JAG ÄLSKAR DEJ HJÄRTAT!!

Imorgon är det midsommar och min födelsedag! Grattis till mej.. Tack tack tack!!

STORT MISSTAG!


Fuckade håret totalt!! Jag har färgerna orange, gult och rött i håret.. Ser ut som en clown..
(det var min mammas idé och hennes fingrar, som skapade detta underverk) HAHAHA..

Det första jag ska göra imorgon är och ringa vår frisör och hoppas på en snabb tid, jag kan inte gå runt med det här i skallen jag ser hemsk ut.. Hoppas att hon har en tid innan midsommar som även blir min 21års födelsedag..

Annars blir det inomhus för mej, oavsett väder.. Visar mej inte ute såhär.. Förstår mej inte på hur vissa kan gå ut dagen efter då deras hår ser ut så, har sett så många tjejer som går runt så, skäms nästan..

Min stackars plutt åkte på feber, blev helt stressad eftersom jag inte hade tagit med mej mina alvedontabletter till honom.. SÅKLART!! Alltid ska det vara nått.. Men det löste sej till slut.. Tror ni han somnade när febern lagt sej? Nee, han ska vara med och kika och ha sej, han kan inte sova heller.. Han kanske missar något roligt som händer.. Det är min pojk det <3

Dagen har varit lång ska jag be och tala om.. Märker att ögonen börjar sjunka ihop.. Kommer somna bums när jag väl kommer till sängs när nu det blir? Pratade med min älskling för ungefär 10 minuter sen, guuuuuuuuuuuud vad jag saknar honom.. Grät efter vi hade lagt på.. Försöker visa mej stark för honom annars blir han bara ledsen han med och jag vill inte förstöra hans semester..

Hoppas min plutt mår bättre till natten och att febern lägger sej helt nu.. Godnatt gott folk, take care!!

Långt uppehåll!


Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, det har inte funnits någon ork eller vilja till det!

I Måndags åkte min käraste iväg och är borta nu i 2 veckor, smärtsamt.. Dagen innan åkte jag på högfeber och blev liggandes kunde inte följa med han till arlanda och vinka av honom, det var riktigt jobbigt.. Många liter tårar den natten..

Blir ompysslad av mor och far så det underlättar lite, har inte tid och vara lika mycket ledsen då heller.. Och lill grabben märker ju av direkt om jag är ledsen så då blir han också ledsen, så jag står över till det tills jag blir helt ensam då kan det komma några skvättar tårar..

Idag var vi nere i Centrum försökte hitta en nessesär till mej, men inget funnet.. Likaså kläder till Ibrahim men jag hittade ingenting som föll mej i smak.. Luchade ute iallafall med mor, syster och barnen.. Mys mys!

Blekning utav håret ikväll, har tröttnat på mitt bruna så nu ska jag bli ljusbrun/blond i håret som förr.. LOVE IT! Bara det blir lika fräscht och fint som förut? *Håller tummarna*

Under tiden, får ni ha det skönt i solen! Take care..


Snaaaaaaaaaaaaark!


GAH! Jag är helt slut, kroppen är helt död. Har ont i ben och fötter som aldrig förr.. Bröllopet var jättefint! GRATTIS KUSIN.. God mat och fina presenter fick dom.. Så vackra dom var tillsammans, grät när dom vigdes..

Bilder blir uppladdade senare, jag orkar verkligen inte sitta någonting på datorn nu.. Stylista visas på tv nu ju.. Vem åker ut?


DOH!


Snacka om att bli tagen på bar gärning!

Tvillingar - men med två olika pappor

Tvillingar - men med två olika pappor





Du é värd det bästa Star!


Fick samtal ang Star nyss.. En äldre gumma som är pensionerad som har en liten dvärgpudel hemma som söker en lekkamrat.. Perfekt tänkte jag direkt! Dom ska höra av sej senare ikväll, dom vill ha honom men jag måste få se vilka dom är först innan jag ger bort mitt älskade barn..

*Tårar i ögonen*

Men jag måste tänka på hans och vårat bästa.. Kommer aldrig glömma min lilla buse!




Jag = städkärring!


Riktig städ dag! Har fortfarande badrummet kvar men den tänkte jag ta när jag ska in och duscha.. Behövde verkligen få sätta mej ner ett tag.. Nu skiner lägenheten fin fint, får se hur många timmar det tar innan lilla Star har samlat ihop massa skräp.. Fattar inte hur han lyckas?

Efter mycket om och men har vi beslutas oss för att sälja honom.. Det är allt för mycket arbete och vi måste först och främst tänka på vårat barn, och sen vill vi Stars bästa också.. Vi säljer han inte till vem som helst, det ska kännas perfekt både för oss och för honom.. Om någon är intresserad är det bara att skriva en kommentar med ert namn och nr så hör jag av mej..

Igår kom våran efterlängtade lampa som vi beställde, jag är helt nöjd.. Oj så fint det blev i vardagsrummet.. Den andra lampan vi först beställde hänger nu i Ibrahims rum.. Perfekt!

Imorgon är det bröllop ska faktiskt bli kul, det blir mitt första =) är nöjd med kläderna jag köpt och hoppas på ett bättre väder.. Får träffa släkt och familj också, alla har ju inte träffat mitt barn så det ska bli kul och få presentera honom till några..

Ska gosas lite nu med Star och kolla på Top Model 8, love it!




Check this out, ny fotomodell funnen..


Min älskade son Ibrahim Abdallah!!



MAMMA ÄLSKAR DEJ! JAG KOMMER ALDRIG SLÄPPA TAGET OM DEJ.. DU ÄR MENNINGEN I MITT LIV! UTAN DEJ ÄR JAG HALV, JAG ÄR EVIGT TACKSAM ATT JAG FICK ÄRAN ATT FÅ VARA DIN MAMMA!!

Namnlöst inlägg..


I Tisdags hade vi besök utav min syster och hennes familj. Det bjöds på lövbiff, bea och potatis.. Smaskens! Vädret var dock inte lika roligt så vi kunde inte nyttja våran uteplats, men det funkade det med. Ibrahim och Liam hade det kul ihop, Liam var väldigt intresserad och ville känna på honom.. Han knackade honom i huvudet flera gånger, som "knack knack, vem där?!" Star blev helt till sej och ville hälsa.. Han och Liam hade det kul ihop, men båda var ändå på sin plats.




I Onsdags (igår) var vi på BVC med Ibrahim. Han fick 3 sprutor utav sin barnmorska Jenny och han var så duktig så.. Så nu har han två söta plåsterlappar på vardera ben under skinkorna och ett litet rött märkte uppe på armen..

Åkte även och handla skor till min kusins bröllop, dom är jättefina, supernöjd. Ali hittade också ett par som också var super najs.. Det är skor man kan ha till vardags också..

Känner mej inte bra, kroppen hänger inte med.. Känner mej svag och jag har mycket ilska.. Vill gråta, skrika och bara gömma mej för att slippa se människan (jag själv) som jag inte känner igen.. Den jag är idag, har jag aldrig förr upplevt, vill tillbaka till den människan jag förr va.. Hjälp mej?

Nu är det 12 dagar kvar tills min älskling åker iväg.. JAG VILL INTE!! Vad ska jag göra utan han, han är mitt allt.. Ingenting blir bättre nu av att han ska iväg och lämna mej kvar när jag mår som jag gör.. Men ilskan får gå till min kära mor och far istället.. Kanske bra och få sitta ner och prata ut hos dom..?

Hoppas att dessa 2 veckor då han är borta går snabbt, som rinnande vatten..


Bu för myggbet!


Fan vad tiden går fort.. Helt sjukt! Aldrig en lugn stund i vårat hus, har alltid någonting att göra. Förstår inte? Jag säger för mej själv idag ska jag bara ta det lugn, chilla i soffan och koppla bort allt annat.. Men nej, så hittar man ändå någonting som måste göras.. Spelar ingen roll om jag städar 17 ggr så tycker jag ändå att det behövs lite mer.. Skulle passa utmärkt med en städerska, någon som är frivillig? =)

Sådde blommor idag i våra blomlådor, finfint.. Så nu ska vi fukta jorden varje dag så inte fröna ruttnar eller nåt.. Ska bli kul och se första livet ur lådorna och vilken blomma som föds först?! =) Asså gud vilket intressant samtals ämne, blommor? Brist på fantasi, ja om något..

Klockan är över halv11 och det är nog dags att göra sej iordning inför natten även fast man somnar vid 12, halv 1.. Små bebisarna halvsover, men än har jhon blund inte fått dom till sömns..

Börjar kännas redan nu i hjärtat att dagarna börjar bli mindre nu, snart är det den 14 juni, och då är det bara en natt kvar tills jag vinkar av min älskade.. Förstår inte hur jag kommer orka? Jag har inte varit utan honom såhär länge? Jag kommer spricka, alla mina tårar kommer bildas till blod.. Förstår inte varför jag inte njuter av tiden som är kvar, istället är jag tjurig och otrevlig och bara hatar allt runt omkring.. Innerst inne så vill jag inte, jag vill inte att han åker! Men ibland måste man ge sej och låta sina käraste också vinna och få göra sitt..


Gyllenetider - Sommartider

Denna låt växer fram sommarkänslorna..


Sommar sommar sommar..


Oh lord vilket vackert väder, dock lite för varmt.. Det är jobbigt att vara i solen, blir helt svimfärdig.. Sitter i en tunika och svettas, det är alltid så att när vintern är här vill man ha sommar och sen tvärtom.. Jag förstår inte?

Nu har vi beställt vår andra favorit lampa + leggings och en vit klänning till mej *happy* det ska bäras på min kusin bröllop.. Skor shoppning blir det imorgon på skopunkten, bästa..

Sitter just nu och kollar på Supernanny, det är hemskt att se.. Det är inte ett dugg synd om föräldrarna, det är pga utav dom barnen är som dom är.. Jag ska göra allt för att mina barn ska ha den bästa uppväxten och framför allt respektera mej.. Tycker det är viktigt och bra att kolla såna här program för man lär sej grovt mycket och får en massa förslag och tips på hur man själv vill ha det i ens familjeliv..

Blir inte mycket bloggande idag, skriver nog ett till ikväll har en massa och göra idag..