Mamma´s stolthet!!

Abdallah, min älskade son!
13 / 03 - 2009 Kl. 22.03En kämpig förlossning, men 100% värt det!
Minns så väl när du landade på mitt bröst. Du var så ren & fin.
Du såg mig rakt in i ögonen med dina vackra grönbruna ögon.

Jag hade blivit mamma!!

Har snart haft 3 underbara år med dig, och vi lär oss mer och mer av varandra. Din första feber, din första tand, dina första steg jag minns det som om de vore igår. Redan som bebis började du gilla bilarna och de gör du än!

Jag är och kommer alltid att vara stolt över dig, jag älskar dig!Jag håller mitt löfte (:


Ställde mig och gjorde en godis / frukt tårta igår. Gó blev den också, som tur va! Abbe fjantade sig bara så tyvär blev det ingen bild på honom & tårtan :/ Det roligaste av allt var att dekorera, första gången jag använder mig utav godis på en tårta, men vad gör man inte för sin son som tyckte att det skulle bli jättebra och gott !! :)

Så vad tycker ni?


Abbe a la candy-fruit tårta!


Torsdag..

H a l l o j  p å  e r !


Det blev en lugn och härlig natt, barnen sov som små änglar.. En liten skön sovmorgon fick vi också, straxs efter halv10 var vi klara för en promenad till dagis :)

När jag kom hem började jag dammsuga och moppa golv, städade lite här och lite där.. Sedan blev det lite tvätt på det också, fram åt 12 insåg jag att jag än inte ätit någon frukost så det fick bli en toast med ett stort glas mjölk! Kastade mig i soffan och började bläddra mellan kanalerna, sedan fasnade jag för en svartvit movie från 1954.. Den var riktig konstig, rolig och annorlunda :)

Olycksfåglarna möter Dr Jekyll och Mr Hyde.Jag är lite gammalmodig utav mig, älskar 60,70,80 tals musik och en svartvit movie då och då gör en bara gladare. Inte sant? (:
Imorgon åker jag och min kära familj hem till morfar och mikael på fredag´s mys och middag. Har sett fram imot det här hela veckan faktiskt.. Mikael är ju inte till 100% som vi andra och de tycker Abbe är lite läskigt men han vill ändå hälsa på honom och kanske ge han en kram.. Att dansa / skrika / och leka med händerna snabbt vet abbe att micke tycker är roligt..

Abbe säger: Jag också om micke! (Jag tycker också om micke)


T a c k  f ö r  o s s , n u  s k a  j a g  p l a t t a  h å r e t !

Pray!
Måste jag?


På med stövlarna och ut på tomten för att rensa förrådet.. Lite ångest för det om man tänker på hur vädret ser ut, men jag lovade min kärlek de! Kanske hittar lite roliga saker som man förr haft :)

Ska även passa på att gå igenom lite här hemma också, det är nog en hel del som behöver åka ut i förrådet!

Fan att man alltid ska ha så MYCKET grejer jämt, och dålig é man också på att kasta saker.. Det inser man när källare/garderober och förråd är så propfulla att man inte ens kommer in!

Önska mig lycka till, skulle behöva det!(Ni ser ju hur de ser ut!)

Smaken av vaniljbullar :)


Vilket sug efter vaniljbullar!!

Hjälp, lite läskigt faktiskt.

Brukar aldrig bli sådär toksugen på någonting!

 

Jag är så grymt dålig på att baka, händer 1 gång per år typ..

Måste verkligen bli bättre på det!

Ett sent nyårslöfte!

Huvudvärk.se


Ungefär såhär känner jag mig..


Vilken natt!!

Vaccinet på Jasmine tog riktigt rejält på henne.. Redan vid 2 tiden började hennes feber och gnäll vart de dagen lång.. Det blev en tidig kväll för henne igår, själv satt vi uppe till straxs efter 12 men de fick jag FAN för någon timme senare för då ville inte Jasmine sova mer, så min natt har varit extra rolig inatt :)

Abdallah är torr nu på natten också.. Så skönt! Han utvecklas så snabbt nu!

Igår fick Abdallah välja ut 2 nya filmer helt själv och de blev dom här:

Nu ska jag och dottra lägga oss i soffan och försöka få någon sömn.. Skulle behöva de!

Abbe´s favvo!


" Bilen Bengaren !! "
Boy you are my all! ♥


Remember boy?
Vilka minnen låten ger ♥
Jag älskar dej..You make me falling in love!

Mammas prinsessa ♥


Idag var vi på Bvc där Jasmine fick mätas och vägas.. Trodde verkligen att hon skulle väga mer för sin ålder men de gjorde hon inte, en perfekt góbit! Kort är hon för sin ålder tydligen, och jag som tycker hon är lång! (:

Vaccination i båda benen fick hon också.. Jätteduktig men hon blev ARG och vifftade med händerna, haha.. Sedan fick hon ett klistermärke som hon själv fick välja och sa: mamma där en!

Besöket gick snabbt och hon vart glad snabbt då hon fick syn på ruschkanan i väntrummet på bvc, efter ett fleeeertal åk klädde vi på oss och begav oss ut i regnet! :)

Nu väntar vi in faster Zoubeida som ska vara hos oss hela veckan.. Oj så kul Abdallah kommer ha (:2012!


Tänk vad ett år går fort?!
Hur mycket vi gått igenom och klarat!
Utan dig Ali hade det aldrig gått.. BIG LOVE!!

Julaftonen var verkligen bättre en bäst, den firade vi tillsammans med mina föräldrar.. Riktig julstämning med snälla barn.. God mat och fika med en massa smått och gott.. Det bästa utav allt var när Jultomten kom på besök, Abdallah var så duktig som gick fram och hälsade på tomten och ännu bättre blev de när tomten hade julklappar med sig :) en superlyckad kväll med nöjda barn.. Straxs innan 22.00 somnade dom som små änglar..

Dagen efter kom kusinerna Liam & Kevin på besök då blev de fullt ös som vanligt :) julen kändes lite tomt utan dom.. Barnen lekte och åt och var hur nöjda som helst när de var dags att åka hem..

Nyår firade vi hos yadhe tillsammans med kusiner och fastrar.. Mycke god mat, kurdisk godis och musik.. Bättre kunde de inte bli! Vid kvart i 12 begav vi oss ut, abdallah vart lite rädd men ändå skulle han vara med och titta.. Duktig som han é, Jasmine hade nästan precis somnat och vaknade go och glad halv7 på morgonen medans abdallah somnat straxs efter halv4.. Mycke sömn :) Javisst!!

God fortsättning på er alllesammans!! ♥