Måndagkväll!


Direkt när vi kom hem till Yadhe så blev det full rulle som alltid. Dom blev mycket glada att vi kom :) Vi gick hem till Dilan efter några timmar, hon bjöd på middag och en massa onyttigt!

Idag har vi städat och lagat mat. Ibrahim har mått sådärr, ingen sömn alls i natt. Fan vad kämpigt! Han bajsat löst och nya tänder är på g, aldrig någon ro!

Imorgon tar vi med oss Zoubeida och Rojin hem till oss, dom ska stanna veckan ut. Tillsammans ska vi hitta på en massa roliga saker och laga mat ihop.

Nu under veckan kommer Nesrin hit till Kungsängen, saknat henne och barnen som fan! Hon är snart i 7,onde månaden, bebisen är beräknad i Januari. Jag är nervös som fan fan fan!


Nu blir det filmdax med familjen! Se ya..







Kääääärlek! <3


Snart ska man åka hem till yadhe (ibrahims farmor) hon har saknat honom satt hon håller på och svimmar.. Vi var ju där för 1 vecka sen.. Hon älskar sitt barnbarn sjukt mycket och det märker man.. Hon tar hand om honom som om det vore hennes son.. Iof det säger hon ju att han är då men iallafall! <3

Jag vet att Ibrahim älskar henne också jättemycket och att när han blir äldre kommer han kriga för att få träffa henne, när han är hos henne och har blivit van vid hennes lukt så vill han bara ha henne!

 

Får ju inte glömma ali, han dör för henne.. Han klarar inte än dag utan att höra hennes röst!







Snacka om efterlängtade!


Igår kom våra efterlängtade barnkanaler till Ibrahim.

(Disney Channel, Disney XD, Playhouse Disney, Nickelodeon & Cartoon Network)

Dom två sista tycker jag dock inte så mycket om, det är inge barnprogram i mina ögon, så dom kommer inte användas nu.. Men någon som går i ett är Playhouse Disney, det är en superfin kanal för barn mellan 0-3 år :)

ME LIKE VERRY MUCH!







Vintertid.


Då var det dags att ställa bak tiden 1 timme, iof från kl 02.00 inatt. Men tror ej att det var så många som gjorde det då. Det kändes hemskt att vakna och inse att klockan var 1 timme före.. Suck!


Såg världens skönaste film igår på tv4, Little Miss Sunshine!
Ett måste, om du inte sett.. SE DEN! :)










My sweet home..


Nu är bilder tagna på vårat hem, varsegoda alla nyfikna!


Köket



Vardagsrummet

  


Ibrahims Rum

  

Hall

 

Badrum

 

Inge kort på vårt förråd eftersom det är kaos där inne :)


Det är grymt svårt och få med exakt alla delar av lägenheten, små delar fattas men den största delen utav lägenheten finns med på bilderna..




Ibrahim Abdallah - guds vackraste skapelse! ♥


Jag älskar att se dej skratta och må bra. Att du kom till världen var det bästa som någonsin hänt mej. Jag släpper aldrig taget om dej hjärtat, jag älskar dej och kommer aldrig att lämna dej!

 



Lördag eftermiddag!


Nu är städningen klar och hyllorna är på plats. Det blev faktiskt fint, håller på och laddar cameran nu så lite senare ska jag ta lite bilder och visa har även fått en förfrågan om jag kan fotografera mitt hem och lägga ut bilderna här på bloggen.. Absolut, det ska jag göra alltid lika kul och få lite "uppdrag" :)

Fick också för ett tag sen en fråga om jag kunde berätta mer om mej själv och mitt liv, har tänk mycket på den frågan och jag känner mej rätt så osäkert fortfararande om jag ska gå djupare in i det.. Det får faktiskt vänta ett tag till..

En bloggdesign är på g, men jag har ju inte varit så uppdaterad när det gäller min blogg nu på senaste månaden så det är därför den aldrig har kommit upp på min blogg, men förhoppningsvis så är den klar på Måndag! :)

Ne, nu ska jag vända upp och ner på kyl och frys och se vad det ska bli för lunch/middag!

Vad ska ni hitta på för något ikväll?







Sen Godmorgon!


Vaknade halv11 efter att ha varit halvvaken från kl 5 till ungefär kl 7 imorse tillsammans med Ibrahim. Han gnällde som aldrig förr och svaret kom då han bajsade. Sedan somnade han som en liten prins.

Just nu gör min älskling falafel till mej, han har precis lärt sej hur man gör så nu är det bara han som gör och han är grymt duktig på det.

Jag har en extrem mensvärk utan mens, tärt som fan! Varför ha smärta när inte ens skiten har kommit..

Idag måste vi fixa Ibrahims rum, har köpt jättefina hyllor som vi ska sätta upp i hans rum, och där ska hans böcker stå. Sedan måste jag hitta en liten ministerio till honom så han kan ha musik i sitt rum, det är jätteviktigt tycker jag.

Och tro era ÖGON ali vill köpa till han en liten tv, men jag säger faktiskt ifrån eftersom det inte är bra för barn och kolla för mycket på tv och likadant med datorer, det är ju typ det största problemet som finns. Så jag hoppas han ändrar sej och köper någonting annat fint.

Planer för hans 1års dag har redan startat, både jag och ali är så ivriga. Vi ska mosa ihop alla kurder och svenskar och ha en kurd och svenne fest med musik, mat, tårtor och hela packet. Fan så kul och lyckat det kommer bli. Och tårtorna ska bli dom finaste som funnits :) Längtar!

Ne, frulle på g! Se ya..








Berätta vilka ni är..


Och som jag sagt förut, det är jättekul att ni kommenterar men berätta vilka ni är och lägg ut eran egen blogg också så jag kan besöka och kommentera era inlägg med..

Och ni som bara besöker skriv en rad eller två, jag är inte här för att få besökare men jag tycker det är kul att veta vilka ni är.. Alla jag besöker skriver jag till..

PUSS!









Älskade Son! ♥

Mammas Charmtroll!



Här är han ungefär 6½ månad gammal!
Varit så extremt dålig på att uppdatera bilder på min älskade Ibrahim.


Seg Fredag!


Slarvat återigen med min blogg. Förlåt mej! Fick en grym överaskning, det var många som hade kommenterat och jag blir så glad när någon gör det. Och specielt av en tjej som skrev så fina ord att hon gjorde min dag faktiskt! Alla mår vi dåligt ibland och känner oss svaga och det är då man ska få höra sådana ord.

Veckan som har gått har vi varit hos Ibrahims Yadhe (farmor) och hos Ibrahims faster (janda) och hans kusiner (lawa och alan) dom är så underbart söta tillsammans. Snart kommer yttligare en kusin till Ibrahim en liten pojke, inshalla :) blir så glad för Nesrins skull. Direkt när jag hör att hon har åkt in till sjukhuset för att föda ska jag packa väskan och beställa biljetter till örebro och hjälpa henne.

Igår var jag hos läkaren och lämnade blodprov. Och den 29 okt ska jag dit igen och se om mina värden har förändrats och prata lite om hur jag mår och hur min kropp fungerar nu. Ska ta upp en del saker och jag hoppas jag får som jag vill :)

På Måndag blir min syster 24 år, grattis älskade! <3 Nu imorgon ska du bjuda på fika men vi kan tyvär inte komma, saknar dej så mycket och min min min Liam. Men vi ses förhoppningsvis snart eftersom ni ska komma och köpa våran oanvända duschväg vi köpte ionödan, men se som tur va behövde ni den 1 år senare :) hihi.


Ibrahim bara växer och växer snart är han 8 månader. Han har börjat småkrypa nu tack vare hans stolta pappa som lärt honom, hehe :) Han har börjat bli sådär grinig igen eftersom yttligare tänder är på g, suck önskar att alla kom på en gång. En dålig vana är också att han har börjat sova hos oss varje natt så nu sover han aldrig själv i sitt rum.. Måste verkligen ändra på det, försökte med det inatt men det gick en timme sen sprack de.

Han undersöka allt som finns nu och går under bord och stolar och ska känna på allt, han ska ha all uppmärksamhet och gnäller och skriker rakt ut om han inte får som han vill. Undrar vem han är lik? Varken jag eller hans pappa var så när vi var små. Vi blev gangstrar efter 5 års ålder. Haha!

Jag är så j*vla sugen på godis, chips, glas, cola allt onyttligt! Det var ett tag sen jag åt sånt, ska försöka tvinga ut gubben till ica så han kan köpa in allt gott :) det är ju ändå fredag!







Jag lamnar dej aldrig!


En timme efter att varan son foddes, den lyckligaste dagen i vara liv! Glom aldrig att du ar den anda for mej alskling, det ar du som gor mej stark! Det var du som gjorde mej hel den dagen da du kom in i mitt liv. Det vet sjalv om att jag alskar dej och att jag aldrig kommer att lamna dej.

Du ar den finaste jag vet, du ar den dyraste i varlden! Du ar min man och jag vet att du gor sa gott du kan, fast du inte tycker att du racker till, men du far tycka vad du vill, jag alskar dej!


    

13 Mars 2009 22.08
forandrades vara liv totalt!







Hjärnan exploderar!


Man känner sej grymt inlåst när man får ett brev då det står: mån - tor 08.00 - 18.00 någongång under dessa dagar kommer vi komma hem till er för att förnya era element, om ni inte är hemma då vi kommer får ni själva stå för ersättningen. GAH?! Vad är det för skitsnack?

Jag hatar verkligen min kommun!



Ibrahim sover och jag sitter här och mina tankar snurrar runt..

Min ali har gått och kollat ett jobb, håller tummarna! Igentligen så vill jag att han ska utbilda sej klart för då får man lättare jobb och då har man en färdig utbildning, han hatar självklart att plugga så det är slutdiskuterat men jag försöker få honom att förstå, men idag gick det lite för långt, sa lite för hårda och elaka ord till honom men jag hoppas att han vet att jag älskar honom och att jag aldrig kommer välja ett liv utan honom. Självklart kommer våra liv bli bättre då man har en säker utbildning + jobb men jag vet också att han kommer klara sej galant utan det, men jag vill hans bästa jag vill att han ska vara stolt över sej själv och sitt liv. Jag är utbildad barnskötare och jag vet att det inte ger mycket här i livet, därför ska jag utbilda mej till elevassistent jag vet att det är ett bra jobb och att det är många som behöver elevassistenter.. Förr ville jag vill socionom, eller jag vill det fortfarande men utbildningen är för lång och jag kommer inte ha tid för det, för jag sätter min familj först och när man är socionom så har man inte så mycket tid för sin familj, det kan man bli om man inte har eller vill skaffa familj ungt! Jag tänker satsa på socionom när min/mina barn blivit äldre för då finns det tid och rum för det.



Jag saknar min älskling nu, måste han ha gått.. Jag vet att jag gjorde han ledsen för han sa det själv! Jag är väldigt besviken över mej själv nu och jag önskar att jag kunde få prata med honom nu! Jag kommer aldrig kunna leva ett liv utan honom och jag hoppas att han aldrig vill leva att liv utan mej! Han gör mej stark, och jag kommer aldrig kunna förklara min kärlek till honom! <3



Hjälp!

Ett fel med mej är att jag skriker så snabbt jag blir sur eller irriterad över något. Jag vill bli bättre på det, och jag vet att det är ett problem man ska inte skrika på sin man absolut inte. Han höjer aldrig rösten mot mej så varför ska jag göra det mot honom? Hur ska jag göra så jag slutar med det, jag vill inte skrika på honom.

Du är den bästa som hänt mej, jag älskar dej!







Mitt liv & mitt allt.. Ibrahim! <3


Ibrahim 7 månader idag, <3

Att vakna och se ditt ansikte är det bästa som hänt mej. Jag älskar dej och kommer aldrig någonstin släppa taget om dej! Att höra dej skratta och se dej lé är det finaste som finns. Jag minns dagen då du landade i min famn, jag fick inte fram några tårar men jag kände lyckan och från att ha varit gravid till att ha blivit mamma var underbart.

Jag älskar dej Ibrahim Abdallah, mamma och pappa älskar dej livet ut!







Barn&hund kärlek! <3


Här har vi Ibrahim och Star knappt 2 månader..
Star vaktade Ibrahim och skällde direkt när någon kom för nära honom..
Det kallar jag kärlek! Saknar dej Star, ångrar lite att jag sålde dej! <3

Hoppas att du mår bra där du är nu och att dom tar hand om dej väl!






11 Oktober 2009


Gick hem till Ibrahims yadhe (farmor) igår, tiden gick för snabbt så jag missade bloggandet!

Igår bestämde jag mer för att sluta äta godis och allt sådant onyttligt och likadant med cocacola.. Ska börja motionera mer och börja småträna lite hemma när jag får någon tid över.. Ibrahim är vuxen nog så nu känner jag att jag kan göra sånt, han klarar av att vara mer i vagnen än förut, så det passar utmärkt! :) jag ser fram emot det här..

Beställde hem nya bilder igår också på Ibrahim som vi ska rama in och sätta upp på väggen.. När man kollar på bilder man tog för drygt 2-3 månader sen så ser man hur snabbt han växer.. Nu på Tisdag blir han redan 7 månader, det känns som igår att jag fick honom.. Jag vill ha honom sådär liten och snäll, haha..



Nu sitter man här i sovrummet och väntar in att alla andra ska vakna, själv har man varit vaken sen halv9 imorse efter att Ibrahim vaknade och var hungrig. Nu sover han sen 15 minuter sen och lär nog vakna snart, för då är det grötdags.. Börjar faktiskt själv bli lite hungrig, ska se om jag kan få liv i familjen :)

Senare inlägg ikväll förhoppningsvis beroende på när vi kommer hem..

Under veckan kommer dom för att förnya elementen, yes säger jag eftersom det är så kallt i våran lägenhet då kanske Ibrahim äntligen blir friskt, han som varit förskyld hur länge som helst nu!







Uppe med tuppen.


Redan kl 10 var pappa här. Riktig jävla morgon människa. Hela familjen var helt dödströtta när han kom. Haha! Vi brukar i vanligt fall vakna vid den tiden, eftersom vi alltid får Ibrahim att somna om vid 7,8..

Installationen av diskmaskinen gick bara bra, och fan så fint det blev. Var och köpte allt som behövdes så nu är det bara att fylla maskinen och köra igång. Bjöd på lunch och det blev pasta m köttfärsås det går alltid i magen :) Hängde också upp tv så nu ser det riktigt fräscht ut, glá är ja :)

Var ute och gick för någon timme sen, fan vad skönt väder det var. Solen sken och så var det kallt i luften. Nu fattas bara snön, längtar lite faktiskt.


Måste bara skryta om att Ibrahim har börjat resa sej upp och sätter sej själv på rumpan.. Det började han med i Tisdags, mammas stora pojke.. Snart kommer han börja krypa också.. Längtar :) Vart man än befinner sej nu så drar han sej efter.. Han är alltid glad och skrattar och ler när man pratar till honom..

JAG ÄLSKAR DEJ!









Lång dag IDAG!


Yttligare en kämpig natt.. GAH!

Jag behöver sömn, jag vill sova och vakna efter 100 timmar.. Någon som känner likadant? Vår Bovärd var här imorse och kollade vår ström eftersom vi inte har någon till diskmaskinen, men det löser sej.. Imorgon kommer min älskade pappa och han ska fixa det, han kan fan allt :)

Nu dom här 3 dagar som varit har Ibrahim fått en massa röda prickar runt sitt ollon som sedan spred sej runt och blev en stor röd fläck.. Det visade sej vara en infektion, så nu har vi köpt mediciner till lillfisen så inom en vecka ska det lägga sej annars ska vi höra av oss till vårdkliniken igen.. Vilket jag inte hoppas!

Pratade med min läkare idag också, från att ha ett värde på 480 sen den 29 juni till att ha ett värde på 20 den här månaden är galet BRA, det är inte många som får se bra resultat så snabbt som har struma så jag är överlycklig. Har höjt min dos nu yttligare också så allt kommer nog försvinna inom kort, får nog tyvär fortsätta äta mina tabletter, men vafan det är sjuktbra ju och jag är överlycklig :)

Nyss låg min älskade Ibrahim i mitte av vardagsrumsgolvet och cirka 1 minut senare är han i köket och kikar runt och gnäller, haha. Vad ska han dit och göra då?

Bilderna är framkallade på datorn men jag ORKAR verkligen inte ladda upp dom nu.. Lite senare!







Utmaning..


Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)


1. Vad heter du? Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Illa
3. Flicknamn: Isabella
4. Pojknamn: Ibrahim
5. Yrke: Ingenjör
6. Färg: Isblå
7. Klädesplagg: Inköpta från KINA
8. Mat: Isterband
9. Sak i badrummet: Illaluktande avlopp
10. Plats/stad: Idaho
11. En orsak att vara sen: Iskallt ute?
12. Något man skriker: I helvete heller.
13. Film: Ice Age
14. Något man dricker: Iste
15. Band: Iron madien
16. Djur: Isbjörn
17. Gatunamn: Idungatan
18. Bil: Isuzu
19. Sång: Idas sommarvisa

Jag utmanar Elin, Mad, Natta, Terese Maria & Dottra Isabell :)


So Happy! :)


Det känns så skönt nu, börjar äntligen få på mej mina gamla kläder jag hade förr.. Visst jag är LÅNGT ifrån min normal-vikt men wattah fuck i dont care.. Hela jag har ändrats sen jag fick Ibrahim jag är inte den person jag var för ungefär 7 månader sen.. Jag är mamma nu, och jag har min man som älskar mej och min kropp och jag mår bra när jag ser mej själv i spegeln för jag ser förändring varje dag..

Har också packat upp vinterkläderna, hur mys som helst ju.. Äntligen alla mössor och halsdukar :) nu kan man klä sej hur mycket som helst utan att känna sej tjock :) Hah..

Köpte världens sötaste alfons åbergs mössa till Ibrahim igår (svart) för 80:- och han är sjukt söt i den.. Det är nog den ända mössa han inte kan dra av.. YES! Jag var likadan som barn, hatade allt som sattes på mitt huvud!


Igår var Ibrahims mormor och morfar här, bjöds på taco och sen hjälpte dom oss med lite här i lägenheten.. Pappa morfar kommer tillbaka på fredag igen och då ska han vara här HEEEEEEEEEEEEEELA dagen.. Saknar och saknat han så mycket..

Tror Ali börjar bli galen på mej.. Han trodde jag hade gett upp bloggandet, men nej! Jag tycker det är skönt och skriva ner saker man gjort och saker man tänker och tycker.. Kul är det också att läsa saker man gjorde för någon månad sen.. Bloggen kommer vara till nytta om cirka 2år då  är det kul och gå tillbaka och se vad man gjorde och alla söta bilder man lagt upp!

Och än en gång, jag vet att ni tjatat på nya bilder.. Jag är hur seg som helst! Men jag lovar ska ladda ner bilderna från digitalcameran senare imorgon och då kommer dom "nya" bilderna som är gamla för oss.. Haha!

Puss på er!







Yes o No!




Att vår lägenhet ÄNTLIGEN är fixad!




Den eviga förkylningen.. Försvinn från oss!


I´m back..


Ja.. jag vet! Långt uppehåll från bloggandet! I´m sorry..

Nu äntligen har vi fått vår lägenhet nytapeserad. Så hela den här veckan har gått åt att fixa och göra lägenheten fin. Upp med hyllor och tavlor och så har vi köpt in en diskmaskin också :), men självklart så finns det ingen ström vid jacket så vi måste ringa en elektriker och slösa lite extra pengar.. Suck!

Ibrahim har blivit sjuk.. igen! Och en ny tand har han fått.. Dom här 3 sista nätterna har INTE varit roliga.. Sömnen har varit dålig som fan, marddrömmar har han fått också stackarn.. Älskade barn!



Har följt Idol, men tycker inte om det längre eftersom Jon åkte ut.. Och det är tack vare tv-tittarna.. Idol-juryn trodde ju på honom likaså jag, han hade en grymt fin röst!

Körslaget har börjat, och självklart håller jag på UpplandsBro-laget! That´s my team..

På Tisdag blir Ibrahim 7 månader, stora pojken! Hans 6-månaders kontroll såg finfin ut! Såklart :)