Jag & Min Kärlek!


☻ ♥☻
/█\/█\
.l l. .l l.
ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ


Prinsess Jasmine!


Igår på kvällen visa du upp dej för pappa din, sparkarna du gav kändes riktigt ordentligt! Ju färre veckorna blir desto mer rör du dej, men magen förblir densamma.. Kanske ska den och du inte bli större?

Ska snart tillbaka tillbaka till barnmorskan för kontroll och då får vi se om du blivit något större sen förra gången :)

Som nog alla gör så jämför man sej med andra eller sina andra graviditeter och det gör tyvärr jag, tycker hon är allt för tok för liten för när jag hade Ibbe i magen så var magen och jag dubbelt så stor.. Och då tänkte jag: Varför? Och nu när jag inte alls blir stor och runt och magen är som en liten kula tänker jag: Varför? Man är då aldrig nöjd..

Har gått in i v32 / graviditetsvecka 33 och tiden bara rinner iväg, jag hinner inte med och snart ligger jag väl där på förlossningen.. Längtan är enormt stor!Idag é det Fredag!


Någon mer som var ute när det regnade som mest igår? Själv så hade man handlat på willys och skulle ta bussen hem men tror ni någon buss kom? Nej, så det var bara att GÅ hem, och ja vi var blöta och fan så lack jag var..

Så efter mitt lilla äventyr har jag nu till 100 % bestämt mej för och skaffa körkort när Jasmine kommit, dom är ju som snällast när dom är nyfödda om hon nu inte får kolik eller dylikt vilket jag inte hoppas på.. Och min pojke är ju på dagis mellan 9 - 14 så det blir ju perfekt!

Min snutt ligger och sover sen 1 timme tillbaka, hade tänkt och gå till öppna förskolan idag med honom men självklart har dom sommarstängt och öppnar igen v 32..

Min snutt har fått ögoninflamation på höger öga och fick ögondroppar mot det igår, och imorse när vi vaknade så har han blivit det i vänstra öga också så nu är det bara och behandla båda två.. En pyttepytte liten tub för 118 spen och dom hade tänkt sej att hela den ska räcka 1 vecka, glöm det!

JAG ÄR HEMMA IGEN! Det känns både skönt och inte skönt, vi har inga mattor på golvet och våra nya soffor är inplastade.. Men nu återstår bara helgen sen sätts allt igång.. ÄNTLIGEN!!

Jag bara lääääääääääääääängtar tills mitt nya sovrum är klart så jag kan få montera upp min nya säng med nya madrasser och täcken och örngott och hela packetet! :)Nu är det bara 1 vecka kvar tills Ali jobbar själv sen börjar dom 2 stycken igen, då blir det mindre tider för Ali (vilket jag tycker är bra) men inte Ali eftersom vi har fått sjukt mycket mer i lön under tiden då han jobbade själv, men pengar är faktiskt inte allt här i livet!

Ikväll ska vi käka hambugare med bröd och pommes såklart.. Men jag var grymt sugen på klyftpotatis med lövbiff och vitlökssås, kanske något man lagar till imorgon..

Jag har länge velat göra ett gott bröd, men jag vet inte vilket eller hur man gör.. Skulle behöver lite råd faktiskt? Kom med förslag tar emot alla..

Nu ska jag se vad det ska bli för lunch, byebye!

Onsdag 28 Juli 2010


Nu är det verkligen inte många dagar kvar tills vi ska flytta.. Inga nycklar på Fredag utan vi får vänta tills på Måndag, han som bor där nu är verkligen en åsna och lovar en massa utan att hålla det! Lita aldrig på folk du inte känner..

Vi har betalat dubbelhyra och har 2 lägenheter i 1 månad annars skulle vi aldrig hinna med allting, ibland måste man göra sånt även fast man inte vill..

På Måndag ska vi börja små flytta in saker och sen på helgen ska min pappa komma och börja riva tapeter så får vi se hur lång tid det tar, jag hoppas att han hinner bli klar framåt veckan..

Den 9 Augusti kl 16.00 ska jag till min son´s dagis på informations möte och veckan därefter börjar inskolningen, det är skönt att allting är snart för jag behöver lite vila om dagarna eftersom jag har så fruktansvärt ont i mina bäcken, tror även att min lillfia kommer komma tidigare!

Har gått in i v32, graviditetsvecka 33 nu.. Hon har sjunkt sjukt mycket redan och magen känns mindre än förut, om jag jämför min mage med min första graviditet så är den här grymt mindre.. När jag hade min son i magen under vecka 32,33 så var magen STOOOOOOOOOOOOR!Är fortfarande hos svärmor, hemma går inte att vara det är kalabalik! Ska hemåt imorgon eftersom vi måste packa det sista typ.. Har varit här snart 2 veckor, tiden har gått snabbt..

Just nu ligger min älskling och sover, när han vaknar ska han käka lite lunch och sen ska vi utåt igen.. Det är rättså fint väder lite blåsigt bara men bättre än ingenting..

Juste!

Elin har bestämt att hennes nyfödda son ska heta Kevin istället.. Inte Kim! Hah.. Fick veta det iförrgår! På Lördag blir han redan 2 veckor, moster har en present liggandes som han snart ska få :)Snart äntligen ska jag få min stilmall på plats, en super snäll tjej ska hjälpa mej! :)

Nu ska jag ta fram lunchen, take care!


Fredag 23 Juli 2010


Goda nyheter, jag har ingen graviditets diabetes.

Upp tidigt, fick ingenting att äta eller dricka och vad tror ni händer? Jag blir helt svag i kroppen efter första provtagningen så jag nästan svimmar, i 2 timmar fick jag ligga i sjuksäng där dom ständigt tittade till mej.

Blä vad äckligt det där sockervattnet smakade, pga den mådde jag dåligt och ville spy..

Mina värden såg bra ut hade 5,6 och man får inte ha över 6 då måste man medicineras så jag hade tur :)Idag är det Fredag, snart kommer min älskling hem från jobbet :) Är hos Chinda nu, vi har typ nyss ätit kurdisk frukost, och ja det var gott! Min son sover så jag passar på och springa till tvättsugan mellanåt!

Sugen på ostbågar som faaaaaaaaaan!

Imorgon ska vi shoppa kläder till våra barn och oss själva :)

Se ya suckers!


Nervös inför morgondagen?


Har tänkt mycket idag inför imorgon.. Håller verkligen tummarna nu för att jag inte har/ håller på att få graviditets diabetes.. Googlade runt lite och fick svar på rätt så mycket eftersom jag själv inte blivit informerad så mycket om vad allt handlar om och vad jag ska gå igenom om imorgon!Vad innebär glukosbelastning (glukostoleranstest)?


Du blir ombedd att fasta (inte äta någonting) sex timmar före glukostoleranstestet, som utförs på en särskild klinik. När du kommer dit tar en sjuksköterska ett blodprov. Du som är väldigt nervös inför tanken på att ta blodprov kan be en vän följa med som stöd. Det första blodprovet tas för att få ett utgångsvärde efter att du har fastat. Sedan får du dricka en sockerlösning och lämna nya prover med bestämda intervall. Resultaten från dessa jämförs med normalintervallet.

Det kan vara lugnande att veta, att de flesta kvinnor som har högt blodsockervärde vid ett MVC-besök visar sig ha normalt blodsockervärde vid glukosbelastning. Vissa Mödravårdscentraler gör rutinmässigt glukostoleranstest på alla kvinnor vid graviditetsvecka 28.

Varför kan ett glukostoleranstest vara nödvändigt?


En del kvinnor utvecklar en form av diabetes under graviditeten som kallas graviditetsdiabetes. Till skillnad från andra typer av diabetes försvinner graviditetsdiabetesen normalt av sig själv så snart du fått din bebis.

Bebisen behöver socker i form av glukos för att växa, men för stora mängder leder till en onormalt kraftig tillväxt. Ett stort barn kan försvåra förlossningen för mamman. Mycket stora bebisar måste oftare förlösas med kejsarsnitt än normalviktiga och kejsarsnitt innebär en förhöjd risk att bebisen får gulsot och andningsproblem.

Endast omkring 2 till 5 % av alla gravida kvinnor utvecklar graviditetsdiabetes. I de flesta fall behöver den blivande mamman bara äta rätt och motionera dagligen för att hålla tillståndet under kontroll, men ibland ordineras även insulininjektioner.

Ett högt slumpsockerblodvärde är ett tecken på graviditetsdiabetes. Mödrahälsovårdens basprogram rekommenderar att tre eller fyra sådana tester utförs under graviditeten. Skulle ett av dina prov visa på högt blodsocker, kommer barnmorskan att remittera dig till glukosbelastning för ytterligare utredning.


Vad innebär det om jag har graviditetsdiabetes?


De flesta kvinnor som utvecklar graviditetsdiabetes föder normala och friska barn. Men ungefär 50 % av de kvinnor som haft graviditetsdiabetes utvecklar ”vanlig” diabetes under de kommande 20 åren. För att minimera risken för att detta ska hända, rekommenderas du att följa de kostråd du fick under graviditeten resten av ditt liv.
Barbie Girl - Aqua!


När vi tidigare var ute och lekte idag på gården dunkades det musik från en utav balkongerna, och från min förvånad spelades denna gamla låt upp:Helt sjukt länge sen jag hörde denna låt, självklart diggade jag med :)


Onsdag 21 Juli 2010


Tänk så fort dagarna gått, imorgon är det redan Torsdag då ska jag till labbet på vårdcentralen tidigt som fan och göra en glukos belastning och får inte äta eller röra mej på 4 timmar och mitt barn får jag inte heller ha med mej, så han måste jag lämna hos fastrarna.. Jag hoppas verkligen att allt går bra!

Ja, då får man se om man har graviditets diabetes då? Vad tror ni? Som jag känner just nu så tror jag inte det, men det är i dom sista veckorna som det brukar förekomma så det är bra att jag kollar upp det!

Är ju som sagt hos svärmor och passar hennes lya, våran ser ut som ett bombnedslag så det är skönt och kunna vara här.. Nu är det inte många dagar kvar sen flyttar vi in till våran nya lägenhet :)

Vi har fått nya fina nyheter, Dilan é gravid med sitt första barn och ifall allt går som det ska så ska hon få i mars, april :), superskoj!Jag har gjort om min blogg lite, men som vanligt förstår jag mej inte på hur jag lägger dit stilmallen, i need some help pls?!

Idag är jag trött och seg och inte alls på humör, känner av mina bäckenen fett mycket och det blir bara värre och värre nu, varför kan jag inte bara må bra för en gångs skull?! Gud så skönt det ska bli och föda, jag verkligen längtar..

Sen igår har jag varit sugen på nisk, det är en kurdisk soppa så det ska jag göra lite senare idag.. Ali´s ansiktsuttryck blev glatt när jag sa igår att jag skulle göra iordning det idag! :), han älskar det!

Jag har än inte fattat att min syster har fött och att hon har sitt barn i sin famn nu, jag är bara lite avis? Jag undrar vad storebror Liam tycker om lillebror Kim? ♥

Nej, nu ska jag bara ta det lungt och låta tankarna flöda! Bye..


Ny header.. Men förstår mej inte på hur man sätter in den på stilmall?!..


Betydelsefullt!


Jag & min älskling vid Abdallah´s grav! ♥
Nu är lilla Kim äntligen kommen!


I Lördagsmorse kom mosters andra älskling..

Hela 4345 gram och 55 cm lång ♥

Bilder får uppdateras senare! :)

JAG ÄLSKAR DEJ!


När livet förändrades totalt..


Efter att min vilde somnat i vagnen satt jag kvar på bänken och började tänka på mitt liv..

Detta 1½ året har varit både mitt bästa och sämsta i mitt liv, det är fan inte lätt och leva ett liv med övervikt pga utav något man fick under en graviditet.. Struman har förstört mitt liv totalt!

Jag trodde jag mådde bra men om jag verkligen tänker efter så gör jag inte det.. Idag väger jag nästan 35 kilo mer än vad jag gjorde för 1½ år sedan.. Jag lever för min sons skull och försöker se livet som något bra.. Förr var jag stolt och nöjd med den jag var, men idag skäms jag bara och vill helst inte visa mej!


Dom närmsta säger att jag inte ska ge upp utan kämpa vidare, men viljan och kraften tar lixom slut automatiskt efter ett tag.. Dom ser jag fortfarande som en stark person med motivation men ni ser fan fel, idag är jag en svag människa som inte längre står för sina åsikter eller synpunkter utan gömmer sej helst under täcket!

Från att ha varit en kvinna med självförtroende till och ha blivit ingenting!


Jag tänker alltid på vad människor runt omkring tycker om mej? Att alltid tänka på det gör mej förbannad, ja kan inte bara gå ut och känna som förr då jag kände mej vacker, idag kan jag stå timtal framför spegeln och inte det minsta känna mej fin.. Det är en riktig plåga!


Jag är ful, ful, ful! Det var länge sen jag kände mej vacker!!

Jag fick hos en psykolog för ungefär ½ halvår sedan, och hon fick mej att må bra.. Iallafall för stunden! När ens självförtroende nått botten och livet totalt vänt sej så är det verkligen svårt och acceptera vem man är idag och hur man ser ut.. Jag kan iallfall inte acceptera mitt utseende och min kropp idag för jag vill tillbaka till den jag var förr..

Mitt livs kärlek hatar att se mej nere och ledsen, vilket är allt för ofta! Jag försöker visa mej stark och glad men insers inne gråter jag.. Han förstår inte riktigt på mej och mina känslor, vilket jag kan förstå.. Allting är väldigt jobbigt för han och han tror jag bara är ute efter tjafs och bråk och tror att jag inte alls försöker.. Jag önskar att han kunde se rakt igenom mej så jag slapp förklara dag in och dag ut hur jag egentligen mår.. Jag ser på honom att han vill ge upp men viljan till att försöka är starkare så han stannar kvar hos mej.. En dag, kanske han inte orkar mej och går ut genom den dörren om det inte blir förändring inom mej själv.. Jag måste få hjälp annars kommer jag förlora allt jag äger och har!

Jag ser alltid ledsen, sur och trött ut.. Det är ingenting jag kan göra åt, det är så jag ser ut för tillfället (?) Jag försöker verkligen leva igenom mina dagar utan denna plåga men det ploppar lixom bara upp i huvudet på mej.. Jag vill vara en vacker kvinna även fast jag fött barn.. Varför skulle just jag få detta helvete? Har jag gjort så mycket fel i mitt liv att du plågade mej så hårt gud? Förlåt mej..


Det känns som jag lever detta liv själv, att alla jag känner är emot mej och vill inte mitt bästa.. Det känns som om alla vill få bort mej! Jag vill bli av med mitt hat, min ilska.. Jag vill vara lycklig igen!

Jag måste lära mej och säga till mej själv, KÄMPA, GE ALDRIG UPP! Men det är svårt jag vill tro på det, men hatat tar över oavsett hur jag än tänker..

Förhoppningsvis (?) vänder allting när jag fött min dottra och jag får möjligheten att minska i vikt, jag skulle kunna gå på eld, hoppa från berg, göra allting som står i min makt för att bevisa att jag behöver detta, jag känner mej som en tant med ryggproblem som jämt är trött och irriterad.. Jag blev 22 år för en månad sedan och ska väl inte leva såhär resten av livet? Om livet ska vara så orättvist då vill jag inte leva.. Och gör mej då en tjänst och visa på något sätt att mitt liv ska vara så..


Vad barn kan hitta på!


Min son é duktig! :)

Imorse efter ett vi ätit frukost var jag kvar i köket för att duka av.. Jag tyckte att min gosse blev lite allt för tyst, så jag gick in i vardagsrummet och där sitter han på golvet och leker med mina tamponger, alla är öppna och sönder.. Jag förstår verkligen inte hur han fick tag i dom?! Hah.. Ett gott skratt fick jag verkligen, har ändå inge användning för dom just nu så det gjorde ingenting!


LOVE TO THE END!12 Juli 2010


Tjaba tjena hallå!

Igår tidigt på morgonen åkte vi hem till farmor och träffade alla kusiner, vid halv 3 tiden gick vi ner till Gröna Udden och var där fram till kvart i 7, sen begav vi oss hemåt..

Min son är helt klart en fisk, han är inte ett dugg rädd för vatten och går ut hur långt som helst.. Det är rätt så grunt så vattnet steg inte upp så högt men man blir lite rädd när han inte är feg utav sej.. Alla andra småbarn vid 1,2 års åldern stog vi kanten och lekte med hink och spade min unge låg i vattnet och ville inte alls gå upp utan blev hysterisk när jag försökte få han upp ur vattnet, haha :)


Det var första gången vi var där igår och det är helt klart värt ett återbesök..
Idag är det varmt.. Ovanligt! Just nu är vårat hus i skugga men efter 12 tiden blir det bastu här inne.. Jag har ont i hela kroppen idag eftersom jag gick rätt så mycket igår så jag måste ta det lilla lugna idag :), heh..

Igår fick vi reda på att vi kanske inte kan få tillgång till lägenheten på Fredag utan får vänta till på Lördag, igentligen kan vi inte begära så mycket mer eftersom vi får den ungefär 2 veckor innan än beräknat.. Men man blir bara lite SUR eftersom man planerat lite lixom..


Idag ska jag laga korvstoganoff m pasta och det är en stor favorit hos min älskade son.. Det är så kul och laga mat och se och höra att han gillar det.. Man vet att maten är god när han låter: Mmm, efter varje tugga :), haha..Kul att Spanien vann igår! Jag hade rätt och vann en sak utav Ali :) Man hörde från olika håll hur glada och sura folk blev på vår gata, haha..

Nu ska jag plocka lite här hemma innan min tjockis vaknar till han är en riktig liten gnällspik idag.. Jag hoppas verkligen inte att han blir sjuk..?

PEACE!


Aou, det är vaaaaaaaaaaarmt!


Jag klarar verkligen inte av värmen.. Svettet rinner exakt överallt!

Elin hade bara "låsasvärkar" vi blev bara lite lurade.. Jag kände nästan det på mej, jag sa 100 ggr till min kära mor att hon inte skulle föda men mamma var tvärsäker och packade väska och allt, haha :), motiverad tant..

Min gosse ligger och sover sen 1 timme tillbaka och jag har satt igång lite tvätt.. Bra och få lite gjort!

På Fredag får vi nycklarna till vår NYA lägenhet :), då sätter vi igång med tapesieringen
direkt så får man det gjort och sen flyttar vi in med tiden..

Imorgon är det Söndag och då ska vi nog bara ta det lungt hoppas jag, det ska tydligen bli 31 grader :O, jag bara längtar tills det kommer lite regn för jag blir helt svag av värmen speciellt när man har en liten i magen.. Det är fan inge kul och vara gravid över sommaren, håller ni inte med om det?!

Nu tjuter tvättmaskinen inne i toan så jag måste ta hand om tvätten nu.. Ta hand om er i värmen!


Glöm aldrig..


att ni är det finaste jag har!
Jag älskar dej


Mammas stolthet! Du é det finaste jag vet och jag kommer aldrig släppa taget om dej..

 

Godkväll!


Jag är i Märsta så jag har inte så mycket tid för bloggen..

Måste bara meddela: ELIN HAR VÄRKAR!! Dom började kl 15.00 idag så nu får vi se om han tänker titta ut eller stannar yttligare något dygn?

Mitt trollunge ligger iallafall och sover sen kl 19 och jag är utvilad och inte stressad :), mådde inge bra igår bodde på toan i typ 3 timmar tills allt jag hade ätit var borta sedan mådde jag någorlunda ok..

Har gått in i v30 nu.. Snart é det min tur!

Fräscha bilder på kusinerna (högst 1 mån gamla)Lite nytt.. Från i Tisdags!

Snuttigt va?!

Nu é det dags för mej att se på tv.. Byebye miss american pie!

Godkväll i värmen. Ligger utslagen i sä...

Godkväll i värmen. Ligger utslagen i sängen och ska straxs sova. Min prins fick hysteriska gråtanfall och deckade för ungefär 15 minuter sen. Denna värme tar slag på oss alla. Ska även från imorgon sluta med att låta han sova på förmiddagarna. Jag tror att han kommer somna mycket bättre och tidigare på kvällarna då. Dagarna kommer bli kämpigare men om det ger resultat så är det absolut värt det. Jag behöver vila för min kropp säger ifrån men det är inte så lät när man har 100 bollar i luften. Träffade syster, liam och tjocka magen idag dom stannade i några timmar sen åkte dom hem. Imorgon ska vi ses igen för att leka :-) nej nu börjar ögonen slockna och orden har tagit slut. Sweet dreams n take care! :-*


Duktig kille som nästan sitter stil och in...

neroze043 (MMS)

Duktig kille som nästan sitter stil och inte alls gnäller så mycket! När han var mindre var det bara att glömma bilåkandet han vägrade. Haha! Paserar snart Sigtuna så snart närmar vi oss Märsta.. :-D


Hatar folk som inte kan passa sina tider! ...

Hatar folk som inte kan passa sina tider! Kl 8 skulle det vara besikning hemma hos oss, men hon ringer kvart över och säger att hon glömt bort det och ifall hon kan komma kl 10 istället. Om det hade varit vi som hade glömt tiden hade vi fått fan för det. Åh jag blir så sne, hela natten sov jag som en kamel och från 4 imorse har jag typ varit vaken. Denna dag kommer inte vara bra idag, det märker jag!


Märsta tomorrow..


Ja, då besöker man Märsta igen då.. Och det är för föräldrarnas och syrrans skull, om dom inte bodde där så skulle jag aldrig återbesöka denna hemska ort..

Min underbara pappa kommer imorgon eftermiddag och hämtar mej med bilen så jag slipper pendla, love u! ♥

Jag hoppas att min kära syster föder under dagarna jag är där, för då vet jag att jag kommer få träffa lilla kim till 100% och inte vänta i 100 år
..

Tror nog att bloggandet minskar lite nu va, men man vet aldrig..?!


Hallå i värmen.


Nu tittade solen fram och jag som hade hoppats på lite "kallare" idag, jag behöver det!

Graviditeten blir bara kämpigare och kämpigare värmen gör det inte lättare heller, jag svettas så jag håller på och dör och då överdriver jag inte! Igår var värst, vi fixade lite inför flytten och jag trodde jag skulle svimma
och dagen tog aldrig slut, Ibbe vägrade sova och deckade inte förens halv11..

Det hugger, kniper och sticker i underlivet det är skönt att jag ska till barnmorskan idag.. Har 100 frågor och ställa, såhär mådde jag aldrig när jag hade Ibbe i magen..? Alla säger att det är 100 ggr värre att bära flickor och jag tror på det nu när jag väl är med om det.. Ska vänta några år tills nästa graviditet, min kropp är slut!

Jag har dragit ner persienerna och har alla fönster öppna och har fläkten igång men ändå är det VARMT, hjälp! Det är fan hemskt och vara gravid under sommaren och stackars min syster det är 2 dagar kvar tills hennes beräknade datum och han har inte än kommit.. Hon går verkligen och hoppas på att han ska komma och inte gå över tiden, men det skulle inte förvåna oss allihopa..Imorgon får jag besök kl 8 på morgonen, för då ska vår lägenhet besiktas.. Yey! Vem orkar lé och vara trevlig då, Ibbe lär ju fortfarande sova när dom kommer, och jag är 100% säker på att vår hemska ringklocka på dörren kommer väcka honom.. Även fast vi har en lapp utanför där det står med stora bokstäver: ANVÄND EJ RINGKLOCKAN! Så gör 80% utav dom som plingar på ändå och när man påpekar det så säger dom: ja det har du rätt i, det såg jag inte! Då har man bara lust och säga: Har du inga ögon eller?!

Jag skulle igentligen ha lagt upp bilder idag, men jag förstår inte varför inte min dator tar emot minneskortet, det kommer lixom inte upp något på skärmen.. Suck! Alltid det ska vara något..


JA JUSTE!!

I fredags handlade vi våra nya älskade soffor och en jättefin sängstomme.. Jag bara dör utan längtan tills jag får flytta in till min nya lägenhet!


Nu har jag inte mer tid och sitta här, ska åka om en timme och min prins sover än.. Tror nog att det kommer bli lite stressigt i sista minut, som vanligt.. Berättar mer sen om vad min barnmorska sagt och håll tumtmarna på att allt är som det ska :) PEACE OUT!


Min älskade tröttis..

neroze035 (MMS)

Efter 3 timmars sömn så var min son pigg och glá precis så som jag vill ha honom :)


2/7-2010


Tjaba tjena hallå!

Denna vecka har vänt mitt liv upp och ner..

I Tisdags morse hade jag blod i trosan, magen vände sej och jag trodde att min tjej skulle lämna mej. Ringde in till förlossningen och dom trodde att jag blödde eftersom jag hade/har torra slemhinnor och för att jag STRESSAR som en idiot.. Och så länge blodet inte är rött och i stora mängder så behöver jag inte oroa mej..

I Onsdags morse när jag gick på toan fick jag min slempropp, jag ringde oroligt in till förlossningen IGEN och dom sa att jag inte behövde vara orolig eftersom den kan gå flera gången under graviditeten, och så länge det inte är blod med så ska jag inte oroa mej.. Dom sa att jag var jättevälkommen om jag ville undersöka mej eller så, men jag sa att så länge jag mår bra och känner henne där inne så avstår jag.. Och det tyckte hon lät bra :)Och som alla VET så har min systers slempropp gått och det är bara 5 dagar kvar tills beräknad förlossning och BARA 1 dag kvar tills den dag så jag tror min lilla kim kommer.. Varje dag ringer Elin mej och frågan blir snabbt från mej: HUR MÅR DU? Elin säger tröttsamt: Bra.. HAH!Igår kom Janda, Lava & Aalan hem från Syrien.. Lava har tappat sin svenska totalt och förstår inte ett ord så det blir kämpigt för mej, men jag lär mej mer kurdiska då :), Aalan har växt och blivit en riktigt liten kurd och det var jätte kul för killarna att träffa varandra igen och dom lekte fint ihop..

Idag mår jag sådär, jag är illamående och trött och känner av hugg i underlivet så jag ska bara ta det lungt idag, hade tänkt och handla idag själv på willys men kroppen säger NEJ! Jag måste vara försiktigt och stressa mindre så jag behåller min flicka så länge som möjligt i magen..

Det ända jag ska göra idag är och tvätta och vika tvätt det för räcka.. Sedan när min älskade son har vaknat ska jag fylla våran supersuper lilla pool på baksidan så ska han få plaska i vattnet och det blir han glad över, och sen få

Fick brev från Ibbe´s dagis i veckan och han ska dit den 16 Augusti för första gången och träffa sina nya lärare, det känns jättebra och jag längtar lite faktiskt.. Och jag vet att han kommer trivas och det kommer bli bra för han att få komma ut och röra på sej mer än vad han brukar..

På måndag fram till v 32 börjar Ali jobba varje vecka nu kl 8 så hans sovmorgon varannan vecka till kl 11 är slut nu, dom behöver han mer nu när sommaren är kommen, men det är ju bara bra.. Vi får mer pengar :)Nu i helgen ska vi packa.. Den 16,17 & 18 juli ska vi besöka vår nya lägenhet för första gången och då ska vi sätta igång med att tapesera i sovrum och vardagsrum eftersom tapeterna som är där nu är HEMSKA! Och när det är klart ska vi installera diskmaskin, torktummlare och tvättmaskin.. Därefter ska vi flytta in saker sakta sakta eftersom den 1 Augusti ska vår gamla lägenhet vara tom och ren för då ska andra flytta in här..

Vår besiktning är på Tisdag och jag hoppas allting ser bra ut så vi inte får betala en massa nu.. *håller tummarna*

*

Nee, nu är det dags och ta fram köttfärs så det blir någon middag..