2012!


Tänk vad ett år går fort?!
Hur mycket vi gått igenom och klarat!
Utan dig Ali hade det aldrig gått.. BIG LOVE!!

Julaftonen var verkligen bättre en bäst, den firade vi tillsammans med mina föräldrar.. Riktig julstämning med snälla barn.. God mat och fika med en massa smått och gott.. Det bästa utav allt var när Jultomten kom på besök, Abdallah var så duktig som gick fram och hälsade på tomten och ännu bättre blev de när tomten hade julklappar med sig :) en superlyckad kväll med nöjda barn.. Straxs innan 22.00 somnade dom som små änglar..

Dagen efter kom kusinerna Liam & Kevin på besök då blev de fullt ös som vanligt :) julen kändes lite tomt utan dom.. Barnen lekte och åt och var hur nöjda som helst när de var dags att åka hem..

Nyår firade vi hos yadhe tillsammans med kusiner och fastrar.. Mycke god mat, kurdisk godis och musik.. Bättre kunde de inte bli! Vid kvart i 12 begav vi oss ut, abdallah vart lite rädd men ändå skulle han vara med och titta.. Duktig som han é, Jasmine hade nästan precis somnat och vaknade go och glad halv7 på morgonen medans abdallah somnat straxs efter halv4.. Mycke sömn :) Javisst!!

God fortsättning på er alllesammans!! ♥


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0