Mamma´s stolthet!

Jag vet att det är fult och skryta men jag har världens underbaraste son..
Hade tänkt och dela med mej lite utav vad min prins säger dagligen..

• T i t t a
• D ä r
• T a c k
• N e j
• N e n e ( v ä l l i n g )
• A a v ( V a t t e n   p å   k u r d i s k a )
• Y e k , D e d o  ( R ä k n e t a l   1 , 2   p å   k u r d i s k a )


Och han förstår korrekt när man pratar till honom,
både på svenska och kurdiska..

& något han älskar är musik, direkt när han hör lite musik börjar han skaka loss, och från min förvåning vet han hur man dansar kurdiskdans, det är inte många gånger han sett fastrarna dansa men han kan dansstegen och stampar och höjer handen direkt när kurdiskmusik sätts igång..



Det går ju inte att missa denna góbit..

Någonting som gör mej tårögd är när man frågar om en puss, då börjer han huvudet bakåt och pressar ut läpparna och ger en världens geggigaste puss.. Och miljontals pussar har lilla Jasmine också fått, om man ber han pussa på magen så gör han det och ultraljudsbilden vi har i vardagsrummet tycker han om att hålla i och pussa och dregla på.. Han är redo för att bli storebror :)

Dock är han "lite" snål till och ge pussar till fastrarna och yadhe.. Någon enstaka gång har dom fått en på munnen annars är det kinden som gäller.. Förvisso är det bra, han ska inte gå runt och pussa allihopa, men det är eib om han inte pussar yadhe på munnen.. Det är ju trotsallt YADHE! =)

Sen igår har han blivit besatt utav sina nya stövlar hans pappa gav honom, han kollade några gånger hur mamma satte dom på honom, nu vill han göra själv och tro mej han lyckas men mycket skrik och ilskna miner så har han stövlarna på fötterna.. Haha! Märks att han är släkt med mej! Samma humör.. *stolt?*

Fotomodell? Javisst..



Har funderat under en låååååååååååång tid att anmäla honom till klädestidningar, dom behöver alltid barnmodeller som hm, lindex, ellos m.m jag tror han skulle komma långt, han har den där looken och han är snygg i allt.. Vad tycks?

Ska faktiskt kolla upp det :)



Kommentarer
Suzette

Utan tvekan att du ska anmäla han!



www.statist.se är toppen!



och för dig själv och få fina gratis bilder gå in och bli gratis medlem på www.modellbilder.se



:)

2010-09-16 @ 12:46:28

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0