Familjehoroskop!


Tvilling som förälder (jag) |
Kommunikativ & Rolig




Tvillingföräldern för in lätthet och skoj i hemmet. Du stimulerar gärna din familj intellektuellt och tycker det är roligt med korsord och andra kluriga spel och lekar.

Konversation och debatt är en naturlig del av din tillvaro. Du älskar att läsa för dina barn, gå på bio tillsammans, eller titta på intressanta TV-program som ni sedan kan diskutera. Du gillar livliga sinnen och kommer att göra vad du kan för att dina barn ska växa upp och bli lika snabbtänkta, nyfikna och kommunikativa som du är.


Kommunikation är definitivt en styrka hos dig, men du kanske inte är lika bra på att uttrycka dina känslor. Logik kan ta över så att du glömmer att dina nära och kära också har känslor. Glöm inte att berätta för dina barn hur du känner också – de behöver veta hur mycket du älskar dem och att de kan vända sig till dig också för känslomässigt stöd.


Ditt livliga, lekfulla sinnelag kommer att ge dina barn mycket glädje. Du är ombytlig och ger inte dina närstående många chanser att stagnera.


Men glöm inte att även rutiner har värde i barns liv. De behöver den trygghet som regelbundna måltider och godnattrutiner ger. Men med lite planering, finns det gott om utrymme för spontanitet också.



Vattumannen som förälder (min man) | Vikten av att vara unik



Vattumannen uppmuntrar sina barns oberoende och individualitet. Ert hemliv kanske är okonventionellt, men förmodligen fyllt av dina barns konstnärliga alster och många udda saker.

Eftersom du själv gärna tänjer gränserna för vad som anses normalt, kommer du inte att tycka tilla vara när dina barn kommer hem med grönt hår eller nya, intressanta klädstilar. I dina ögon är sådana experiment en helt normal del av att vara ung. Men du har den lojalitet och stabilitet som krävs för att ge din familj en bra grund i livet, trots detta.


Det är helt enkelt så att du inte känner behov av att leva upp till traditionella roller och du trivs med din frihet. Du har alltid haft en stor vänskapskrets och kommer att ge dina barn de värderingar du själv har; öppet sinne och nyfikenhet. Du kommer också att lära dem tänka på djupet och kreativ problemlösning. Du är en fantastisk förebild som kan visa dem hur man ser framåt istället för att stagnera i nuet eller det förflutna.


Din största utmaning kan vara att vara emotionellt öppen gentemot dina barn. Du har en tendens att hellre relatera på ett intellektuellt plan än att vara känslomässig, så träna din förmåga att visa ömhet och omvårdnad. Försök undvika att fly undan när dina barn visar känslomässiga behov.



Fisken som barn (min son) | Drömmaren


Din lilla fisk kommer att ha en fantastisk, rik fantasi som berikar hans eller hennes liv mycket.

Du kommer förmodligen att se ditt barn stirra i tomma intet ofta. Det är så mycket som rör sig därinne – ett helt hav av känslor och intryck. Dessutom har fisken sitt eget perspektiv på världen att begrunda.

Fiskbarn är mycket ömsinta och vänliga och behöver mycket kärlek. Din lilla fisk kanske vill bli buren mycket som spädbarn och kommer att fortsätta att behöva mycket ömhet, uppmuntran, kramar och pussar när de blir större.

Fiskbarn är ofta mer instinktiva än logiska och mer intresserade av dröm och fantasi är “verkliga livet”. Ditt barn kommer att behöva din hjälp att hålla fötterna på marken – han eller hon kommer att ha storslagna idéer om vad livet kan och borde vara och sådana visioner möter inte alltid verkligheten.

Du kan förvänta dig att din lilla fisk kommer hem med behövande varelser. Fiskens hjärta har en enorm kapacitet att älska och hjälpa – ibland alltför stor. Din lilla fisk behöver också skydda sig mot de som utnyttjar generositet och tillit – och där kan du hjälpa till.


Kolla du också, :) http://se.babycenter.com/horoskop/

Riktigt allt stämmer inte in, men det är på gränsen! :)



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0