Najs fågelbajs!


Riktigt kul och se att det är folk som besöker min sida.. La en besöksräknare igår vid halv 3 tiden och har fått rätt många besökare för att vara en nybörjare som bloggar om sin vardag! :) Mår inge vidare idag heller är trött och har ont, stackars mej.. Låg och sov länge tillsammans med Ibrahim och det var riktigt mysigt, ville aldrig vakna!

Åkte iväg vid 12 tiden till alis systers skola dom hade "fest" där, massa musik, dans och olika maträtter från deras länder, det var kul men när vi kom var maten slut, hahah.. Alis småsyskon Rojin och Zoubeida hade sparat lite chips och popcorn på ett fat till mej, haha så söta! Fast hann ta ett chips sen hamnade allt på golvet..

Ali har blivit lite besatt han med utav det här med blogg, han har börjat tjuvläsa syrran blogg också och vet innan man vad som står.. Han blev tagen på bar gärning idag, mohaha! Idag var snickaren här idag med men han hann göra klart allt..

Ska börja med maten nu, börjar bli riktigt hungrig magen kurrar.. Tänkte laga till köttfärsås med spagetti, mannens alternativ, det är något han älskar min pruttigull.. Imorgon kommer tjejerna hem till oss förhoppningsvis det ska bli mysigt, saknar mina extrabarn.. Pratar givetvis om Rojin och Zoubeida! ♥ Tok mycket kärlek till dom..

Kommer yttligare med ett inlägg senare ikväll, har säkert hänt lite under dagen!

Take care, bye bye then / Neroze!

Kommentarer
Anonym

Så Ali vill ha koll på storesyrran ;)

Då får han väl ta att kommentera lite tycker jag!

Saknar er! Kan vi ses till helgen eller? PUSS!

2009-05-19 @ 20:20:55
URL: http://urelinssynvinkel.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0